Tuesday 8 November 2011

Konkretan korak popravak

Konkretni koraci kuća koje su godina, su ranjive na chipping, lom i pukotina. Također, kada kombinacija ovih dugih godina i ekstremnim klimatskim uvjetima uzeti danak na njih, izazivaju ljuštenje, pucaju, ili napuknut betona korake, morate paziti na jednostavan način za popravak. Ne samo zbog toga što izgleda loše, ali napukao ili slomljen concrete koraka treba popraviti brzo kao netko može lako putovanja ide dolje ili gore korake i mogu ozbiljno ozlijediti. Međutim, većina ljudi osjeća da je popravak konkretnim koracima može biti zastrašujući zadatak koji zahtijeva mnogo vremena i napora, ali zapravo to nije tako. U stvari, mali ili veliki pukotina u korake su lako popraviti i svi mi možemo to učiniti s minimalnim naporima. Dakle, ako ste se suočavaju s istim problemom, a nalaz je teško za popraviti vaš slomljena konkretan korak, provjerite u nastavku dati konkretne metode korak popravak za pomoć.
Konkretan korak metoda popravka
Ovdje se jednostavno slijedite upute o tome kako popraviti konkretan korak s malim i velikim pukotine. Betonskih korak popraviti proizvode koje ste svibanj potreba su:; betona vezivnim sredstvom; Ready betona; Vedro silicon zatvaranje pukotine, nožem za mješanje, željezno dlijeto, Wheelbarrow ili mikser betonu, brtvljenje pištolj i vodootporan zatvaranje pukotine, Drveni plutati, Zaštita očiju, plastične folije , Sledge Hammer, zaštitne rukavice, Popravak betona Mali korak usla, iako male ili tanke pukotine su toliko minutu da oni zapravo ne uzrokuje štetu, tijekom vremena, oni mogu okrenuti veći i mogu uzrokovati ozbiljne ozljede. Dakle, ako te pukotine nisu popraviti na vrijeme, a voda se može dobiti dolje u njih i zbog odmrzavanja mogu proširiti. Prvi korak u obnovu male pukotine betona je očistiti ispucati koristeći komad žice ili crtica zrak iz kompresora zraka. Stavite jasno silicij katranizirati, vodootporna punila i brtvilo, duž pukotine i uz pomoć kit nož, umetnite katranizirati u pukotine. To će ispuniti pukotine i spriječiti vodu iz nje ulazi. Nakon toga, glatka površina s konkretnim i konačno pokrivaju površinu za nekoliko sati tako da nitko ne stupi na njega. Također možete naučiti kako kako izgraditi betonske stepenice.
Popravak Veliki konkretan korak usla, za popravak betonskih pukotina, najprije ukloniti sve labave i pucaju od beton rubova. Za to možete koristiti hladno dlijeto ili Sledge Hammer razbiti i ukloniti labave dijelove. Cut dnu pukotine u obrnuti "V" oblika, ima barem jedan inch dnu širine. Uklonite labav konkretne komade i pokriti proširio pukotine s konkretnim vezivnim sredstvom. Dok se suši, slijedeći upute proizvođača, pripremiti masa spreman betona u wheelbarrow ili miješalica za beton odgovarajuće konzistencije. Koristeći drvene plutaju, pakiranje pripremljene betonske smjese na proširen prasak, a na razini sa površinom. Dopusti betona postaviti za oko 30-45 minuta, a zatim koristite staru metlu, ili čak i umutiti stvoriti blago hrapave površine na njemu, kako bi se izbjegle osobe iz klizi preko njega. Koristite teške plastične folije za pokrivanje područja i ukloniti samo na mokro patch sa magla vode. To će pomoći u ne dopuštajući beton na suho brzo, što je dobar za svoju snagu i izdržljivost. Nakon tjedan dana ili tako ukloniti lima i vidjet ćete da je vaš broken konkretan korak potpuno popravljen. Za više informacija također možete pročitati članak o konkretnim kolovoz popravak.
To je sve oko popravak slomljen ili puknut konkretne korake. Nadam se da nakon čitanja podataka daju se na konkretan korak za popravak također će se složiti da popravak slomljena konkretne korake nije tako teško kao što se čini. Osim toga, budući da je većina stvari koriste u popravak su jeftini i lako dostupni, jednostavno možete to učiniti na svoju vlastitu, da je s niskom konkretan korak popravak troškova.

No comments:

Post a Comment