Wednesday 9 November 2011

Rešetka Design Ideje

Ako imate vrt, ili čak i malo vanjski prostor, možda ćete biti stalno pitate uređenja njega. Dodavanje neke elemente smreka do ograde, ulaza, dvorištu, patios je uvijek na "to-do" lista. Nakon što ste završili trendy ograde i vrata, dodajući lonci i biljkama, stijenama i nogostup podove and sjenice, možda pitam se što drugo! Imate li sjenice? Pa, ako ne, ili čak i ako da, možete imati više. Rešetka su dostupni u brojnim sorti koje možete dodati na svoj eksterijera. Tako ste u potrazi za sjenice ideje? Nema potrebe za pretraživanje, kako smo vam neke od najboljih sjenice dizajn ideje koje će pomoći dotjerati izgled eksterijera svoje kuće.
Pet Best Rešetka Design Ideje
Fence prilogu Rešetka, a to je jedan od najpopularnijih i jednostavna rešetka ideje. A rešetka izrađen od drveta i oslikana kako bi se slagala s postojećim ograde izgleda klasik. To je osobito pametna pokupiti ako imate visok čvrste ograde. Taj tip ograde može izgledati dosadno i običan iznutra. So dodavanje rešetka možete začiniti svoj izgled i stil dodati element na isti. Možete ići na jednostavne trellis dizajn sa trgovima ili zaobljeni dizajn pattern. Fence prilogu rešetka je definitivno jedan od najboljih vrta rešetka ideje koje možete odlučiti za.
Wall Mount Rešetka, zid montirati rešetka su još jedna mogućnost da se možete odjaviti. Za vaš vanjski zidovi koji su ili dio vrt, paluba, ili vidljivo iz dvorišta, montaža rešetka može biti savršeno ideju eksterijera uljepšavanja. S malim i jednostavnim rešetka dizajna, možete odmah igrati do zidova. Jedna od dizajna dvorište sjenice Ideja je da imaju uski zid montirati rešetkama instaliran na stupovima (ako postoji) ili na obje strane vrata koji se otvara na terasu. Možete imati drvo rešetka dizajna koja se sastoji od kružnog okvira sa nekim nacrtima između koji će izgledati ljepše kad montirati na zid.
Samostojeći Rešetka; Samostojeći sjenice su dobra alternativa za zid montirati ili one koje trebaju biti fiksirane na zemlju. Možete staviti ove u vrtovima, patios, gazebos ili uz ulaz načine. Ti su dostupni u različitim nacrtima od uobičajenih geometrijskih do apstraktne one. Kovano željezo rešetka će biti dobar motika kao ti dati jedinstven pogled na prostor. With kovanog željeza možete imati iznenađujuće dizajna i oblika koji ne možete imati u drvu. The samostojeća trellises za vinograde može biti flat panel ili jednostrane 3-4 strukture. Piramida rešetka je popularna vrsta u ovom. Jedna od prednosti ove sjenice planova je da ih možete premjestiti iz jednog mjesta u drugo kao željenu.
Dvorište Gate Arbor Rešetka; ima svoj zasebni vratima koji se otvara u vašem vrtu ili dvorištu je dobra ideja. Ali kako će ga dizajn? Pa, bitno je da treba biti velik u potrazi. Uz dodir ljepote dodao da ga, svatko tko prolazi kroz ova vrata je siguran da će impresioniran i ljubavi dizajn. Sjenica rešetka, jedan od najboljih vrta rešetka dizajna, može odmah obnoviti landscaping. Možete imati različite strukture dizajna, od trga do lučnog tipa koji su prilično popularni. Također jednostavan ljestve vrsta lukom krivulja na vrhu može biti odlična ideja. Također možete imati nekoliko paneli rešetkama na strane, ova vrata sjenica.
Zaslon i dijeljenje Rešetka, s ekrana ili particiji rešetka možete stvoriti zasebne prostore u ogromnim vrtovima i eksterijera. These ili su samostojeći ili sjenice sjenici ploče fiksiran u zemlju da se formira granicu i stvoriti zaseban prostor. Možete imati mali dizajna i dodati za penjanje biljaka s malim listovima ili dodati velike uzorke dizajna i upotreba penjača sa velikim listovima za pokrivanje tih. To može dodati jedinstveni dimenziju vašem eksterijera.
Uz navedene rešetka dizajna ideja, možete imati lijepe strukture za penjalice koja će dotjerati izgled vašeg vrta i druga vanjska područja. Kad odluči izgraditi vrt trellis, samo bi bili sigurni da ćete odabrati pravo penjanje biljaka prema uzorke dizajna vaše rešetka. Započnite!

No comments:

Post a Comment