Tuesday 22 November 2011

Tkati frizura za Black Žene

Tkati frizura među crnkinjama su iznimno popularni. Tkati hair u osnovi znači sušilo za proširenje. Sada, postoje toliko izbora u odabiru tkati hairstyles, koju praktički možete odabrati svakom stilu, dužine kose i boju kose želiš. Hair tkati stilova za crnkinjama pomoć dodati oko 2 -10 inča dužine vašem prirodne kose. Ako ste dosadno s vašim kratkom kosom, onda možete ih transformirati s brzim tkati frizura za crne žene u zabavno dugo bob hairstyles. Ako imate običan ravnu kosu, a zatim možete koristiti kovrčava crna tkati frizure i dobiti lijepog izgleda brave. Ovdje su različite vrste tkanja frizura za African American žene, i savjete za dobivanje hair tkaju stilova za crne žene.
Vrste tkati frizura
Srednja isprepliće: Ako želite povećati svoju kratku kosu dužine, a ne želite da se jako dugu kosu, a zatim tkati srednja frizura su savršeni za vas. Također, medij tkaju hairstyles će biti lakše održavati nego dugu kosu. Možete ići sa plete koji vam ramena kosa, ili malo duže. Također možete stil these kosu u ponytails, pletenice ili updo frizura.
Long isprepliće: Žene koje žele duge kose, ali ne mogu ih rasti, ili kratka kosa može dobiti dugo ravno tkati frizura za crne žene. Ljepila ili koristite ušivenim u proširenje ili isječak u kosi produžetak, da biste dobili puni i dugo traže lijepe kose. Možete onda ovaj stil kose u pletenice ili updos, ili samo neka opadanje kose besplatno za opušteno seksi izgled.
Mokri Tražim isprepliće: Ako želite seksi unkempt izgled, koji odgovara najbolje za ljeta, a zatim pokušajte ove tkati crne frizura. Uglavnom, mokro i valovita tkati frizura for kose koja su kratki. Da biste dobili te stilove, morat ćete primijeniti gel ili krema from korijena do savjeta, a zatim češljati kosu koristeći svoje prste, i pustiti da se prirodno suha.
Kovrčava isprepliće: Postoje različite vrste valovitog kovrčava tkati koje možete izabrati iz. Vitičastih tkati frizura možete dodati volumen i odskakivati ​​za kosu. Možete ići s bilo koje duljine od kovrčava frizura tkati, možete ići s romantičnim ili šiparica bob, ili ići s dugim valovitim boem gleda kosu, ili uvojak kovrče. Možete čak ide s isprepliće koji su kraće kovrče na prednjem i duže kovrče na leđa.
Savjeti o Black tkati frizura, možete ići s prirodnim ili sintetičke kose kada je riječ o plete. Prirodni kosu gel ispravno sa originalnom kose. While sintetičkih ili vlasi ljudske kose su također dostupni u različitim bojama i stilovima, ovisno o stilu želite ići sa. ; Postoje različiti načini da biste dobili tkati frizura. Preporučljivo je da posjetite stručne hair tkanje stručnjaka koji razumije vaše tipu kose i koristi pravo tehnika za tkanje. , Pazite da provjerite kosu tkati ne vrlo teška ili vučenje na vaše vlasište, jer to može dovesti do nuspojava poput glavobolje, ili čak uzrokovati štetu na vašem prirodne kose. Ako ne želite da se hair tkati ljepilo na svoj skalp, a zatim pokušajte koristiti kosa ekstenzija da vidim kako to izgleda na vama. , Korištenje ljepila za lijepljenje sušilo za proširenje na svoju prirodne kose je jedna od najboljih tehnika koriste kako bi dobili hair isprepliće za crne žene. Ta tehnika pomaže držati hair zajedno u različitim uvjetima, kao i kod pranja i kondicioniranje kosu. Međutim, budite oprezni prilikom korištenja sušila za udarac ili pegle jer oni mogu uzrokovati nuspojave sa ljepilom. , To je sve o kose tkati stilova za crne žene. Dakle, odaberite tip kose tkati i potražiti stručnu pomoć da se stil. Provjerite jeste li brinuti o tkati frizura za crne žene da ga zaštititi i održavati ga za dugo.

No comments:

Post a Comment