Thursday 10 November 2011

Simulirani Dijamanti: Recenzije simulirane dijamanti

Dijamanti su korišteni za stvaranje fin komada nakita za uzraste sada. Tijekom vremena, svoju ljepotu samo je poboljšan, s metodama koristeći ih u nove i jedinstvene dizajne u različitim komadima nakita. To je napravio ih je više tražio nakon posebno žene. Uz ovaj zahtjev, te opasne proces kojim dijamanti are minirano, a zatim polirani, učiniti ih izuzetno skupo, što je pravi luksuz koji mnogi ne mogu priuštiti. Međutim, za one od vas koji ne mogu zamisliti nosi dijamante, svakako možete pogledati u nosi dijamante koji su ponovno kako bi se slagala do njihove stvarne kolegama. Ljepota i bistrinu prirodnih dijamanata sada mogu biti ponovno sa različitim simulirane dijamanata koji su sada dostupni za Vaš odabir. While posjedovanje pravi dijamant je nešto što većina od nas samo san, njegova simuliranog kolega je definitivno više pristupačne, i čini jednim od najboljih izbora za one od vas koji žele ovaj predivan sport, pjenušava rock bez da plati kolosalnih cijene za to. Što su simulirani dijamanti i njihovih sorti? Saznajte ovdje, zajedno s različitim simuliranim dijamantni recenzije.
Uvod u simulirane dijamanti
Simulirani su dijamanti dijamanata koji su stvorili i uzgaja u kontroliranim laboratorija okoliš. These čovjek napravio dijamante su stvoreni od materijala koji se prirodno pojavljuje, te da imaju mogućnost natjecati se i posjeduju karakteristike pravi dijamant, u smislu iskra, sjaj, gustoću i indeks loma. Najvažniji aspekt za razmisliti kada želite usporediti simulirane dijamanti vs pravi dijamanti je faktor cijene. Simulirani dijamanti dopuštaju sportu ljepotu pravi dijamant, bez potrebe da troše velike iznose na nakit od strane simulirane dijamanti.
Kako je ranije spomenuto, postoji nekoliko vrsta simulirane dijamanti. Svaki od ovih sorti ima svoje prednosti i mane, ali to ih ne čini loša ili jeftina imitacija. U konačnici ovisi o tome što mislite da vam najbolje odgovara. Bacite pogled na recenzije simuliranog dijamanata spominje ovdje, i uzmite motika.
Recenzije simulirane dijamanti
U tablici u nastavku Zatraži različite vrste laboratoriju stvoreni dijamantima, zajedno s različitim svojstvima koje posjeduju. Da bi mogli usporediti ta svojstva s onima pravi dijamant, pogledajte svojstva pravi dijamant uvršten ovdje. , Indeks loma: 2,417; Disperzija: 0,044, tvrdoća: 10 (najviša), Gustoća: 3,25 g/cm3; Evo, indeks refrakcije upućuje na količinu svjetla dijamanata je u stanju apsorbirati ili brzinom kojom svjetlost se apsorbira, dok disperzija se odnosi na sposobnost dijamant emitiraju svjetlo. The tvrdoća je mjerena na Moh ljestvicom mineralnih tvrdoće, koji se odnosi na ogrebotine otpor dijamantom. Konačno, gustoća podrazumijeva snagu dijamantni i unutarnje nedostatke može biti skloni. Uz ovaj žargon objasnio, od vas će se moći odlučiti što je najbolje simulira dijamanata za izabrati iz.
Simulirani Diamond Recenzije; Simulirani Diamond TypeRefractive IndexDispersionHardnessDensityRemarks; Staklo Simulant1.60.020 and aboveLess od 62,4-4.2Prone na ogrebotine, zarobljeni mjehurići zraka pokazuju kroz kamen.; Bijela Sapphire1.762-1.7700.01893.91Low sjaj when rez i polirati.; Spinel1.7270.02083.6Low sjaj when izrezati i polirana.; Sintetski Rutile2.62-2.90.3364.25Has blagi žuta boja. Može se izraditi u različitim bojama dijamant. Izgleda briljantan kao dijamant., Stroncij Titanate2.410.195.55.13Prone na ogrebotine, vidljivost zarobljeni mjehurići zraka kroz kamenu, zglobovima (ako ih ima) su istaknuti.; YAG (itrijum aluminij Garnet) 1.830.0288.254.55-4.65Popular razne simulirane dijamanti. Oponaša pravi dijamant when izrezati i polirana. Dostupan u boji sorti.; Cubic Zirconia2.20.068.35.7Most popularan i jedan od najboljih simulirane dijamanti. Mogu biti skloni ogrebotine.; Moissanite2.648-2.6910.1048.5-9.253.2Another jedan od najboljih laboratoriju stvorili dijamanti. Izgleda pravi nakon poliranja. Mogu imati neke unutarnje napukline.
Na temelju većini simuliranog diamond recenzije, to je utvrdio da je cubic zirconia je nastao kao čisti pobjednik kada je u pitanju kao jedan od najvažnijih visoke kvalitete simulirane dijamanata. U stvari, kada se usporedi svojstva kubni cirkonij (CZ) vs dijamant, naći ćete da je bivši ima više sjaja i daleko više briljantan koja nedostaje u prirodnom dijamant. Jer, pravi dijamanata prirodno pojavljuje, oni su skloni puno nedostataka. Sa druge strane, dijamanti stvorio i uzgajaju u kontroliranom okruženju može dati besprijekoran sjaj koji nedostaje od neke vrste prirodnih dijamanata. Kao takav, simulirani dijamanti su definitivno više pristupačne i pjenušava opciju vs pravi dijamanti. Naravno, Dijamant je dijamantni i nitko ne može narušiti izuzetna svojstva pravi dijamant. Međutim, to se u konačnici o priuštivost i kako velik izgleda, da li pravim ili simuliranim. Konačna odluka u konačnici, tvoje je.

No comments:

Post a Comment