Sunday 20 November 2011

Buhe u House Liječenje

Buhe prvi napad vaše ljubimce kad idu vani. Zatim oni unesite vaša kuća skriva u njihovim debelim krzna. Jednom su u vašoj kući, počnu nesti jaja na mekanom tkanine poput ćilimima. Kao ženski buhe može položiti oko 50 jaja na dan, oni rastu u brojkama na brzom tempu i proširila diljem kuće ni u kojem trenutku. Uglavnom, to je parazitska kukaca što hrani krv isisan iz ljudi i životinja. Također može biti nosilac nekoliko opasnih bolesti. Stoga, buha u kući liječenje je mora biste dobili osloboditi problema.
Znakovi Buhe u House
Kada postoji buha infestacija u kući, onda ovih insekata mogu naći u svaki kutak i kutu kuće. These bez krila insekata se može identificirati sa svojim sitnim, stan obliku tijela koje je tamno crvene boje. U prednji dio njegova tijela, od vas će se naći njihove piercinga usta da ih koristiti za sisanje krvi. Prvi znak buha mogu se naći na vašeg ljubimca tijelo. Ako promatrati da vaš ljubimac osjeća svrbi sve vrijeme, zatim provjeriti za buha oko područjima blizu uši, na potiljak i ispod rep. Iako kupanje vašeg ljubimca možete ih vidjeti pada u vodu. Buha ugriza na djecu su više zajedničkog nego u odraslih. Buhe ugriz simptomi mogu biti identificirani sa crvenim, svrbljiv bumps osobito u donjem dijelu noge blizini gležnjeva. Utrljajte vlažnom, bijelo platno na podu, gdje vam je ljubimac provesti najviše vremena i vidjet ćete crveno prugasta buha izmet na krpu kojom se potvrđuje prisustvo buha u kući.
Buhe u House Početna lijekovi
Ako me pitate kako se riješiti buha u kući, onda bih rekao da se samo liječenje ni kuća nije dovoljna, morate tretirati vaše kućne ljubimce i ljubimac stvari previše. Neke učinkovite metodama uzimajući osloboditi od buha u kuću su dati nastavku:
Usisavanja: Ova buhe u kući liječenje će pokupiti sve žive buhe iz svoje kuće. Koristite usisivač na tepisi, goli etaže, Sofe, madraci, jastuci, rugs, ljubimac's posteljinu i posvuda oko kuće. Valja učinjeno redovito do su buhe eliminiran iz kuće potpuno. Posle svaki krug vakuum čišćenja usisivač vreća bi trebalo odlagati off u smeće daleko od vaše kuće.
White Ocat: The golom kata gdje vaš ljubimac spava ili provede dugo treba oprali s rješenje sastavljen od jednake količine bijelog octa i vode. Kiseli komponenta octa pomaže u ubijanje buhe. Ovo je siguran dom lijek za buha u kući jer čak i ako vašeg ljubimca kože dolazi u dodir s ovim rješenje, ona neće uzrokovati nikakve iritacije.
Boraks i Tablica Salt: Ovo je velik kombinacija koristi za ubijanje buhe u tepih. Uzmite jednake količine soli i boraks tablice te ih staviti u miješalica napraviti fini prah. Onda širenje prah velikodušno na tepihu, prostirke, ljubimac posteljinu i druge meke tkanine. Neka smjesu sjediti nad njima za 24 sata i zatim pokrenite usisavacem preko njima. The buha jaja koje su ostavljeni nakon prvog kruga vakuum čišćenja su ubijeni u ovaj način. Kad oni jaja dolazi u kontakt s ovu smjesu, onda oni postati suha. Kao rezultat toga oni ili umrijeti ili su toliko slab da se mogu lako odstraniti usisavačem.
Limun: Limun radi jako dobro za čišćenje up buha iz vašeg ljubimca tijelo. Izrežite limuna na tanke kriške i nakapajte oko dvije šalice kipuće vode na njih. Neka limuna kriške potopiti u vodi preko noći. Sljedećeg jutra, deformacija se rješenje i primijeniti ga na područjima kao što su potiljak, iza ušiju i ispod pazuha uz pomoć pamuk loptu. Izbjegavajte područja okružuje oči. Limunske kiseline prisutne u limuna pomaže da dobili osloboditi od fleas iz kućnih ljubimaca.
Eucalyptus ulje: Nakon liječenja krzno s limunom, dati ljubimac kupka sa šamponom od ulja eukaliptusa. Pripremite šampon za miješanje do dva mala žlica eukaliptus ulje u šalicu blagog sapuna za pranje suđa. Primijenite ga na mokro krzna i sapunica dobro. Tada koristite čaj metvica (priredio kipuće metvice u vodi) da isprati od šampona. Jaka miris mente će pomoći zadržati buhe na zaljev. Konačno, isušiti krzno dobro i to kistom ispravno.
Buhe u kući liječenju treba započeti čim primijetite prve znakove buha zaraze. To će učiniti zadatak mnogo lakše za vas. Najbolji dio buha home lijekova je da sastojci koje služe za buha kontrolu u kući su siguran za kućne ljubimce i djece u kući.

No comments:

Post a Comment