Monday 14 November 2011

Grijalice vode

Luksuz da tople vode za kupku je neusporediv s bilo kojim drugim stvorenje udobnosti. Desno od vremena Rimljana, topla kupka je mnogo tražio nakon ugodnost. Opuštanje i oporavak da se topla kupka može pružiti čini nužan dodatak današnje kupaonice. Ovom objektu je omogućen Grijalice vode. U ovom članku, ja Vam pružiti kratko objašnjenje o tome kako se toplom rad bojler i uvesti vas u glavne tipove grijača tople vode.
Ako planirate novu instalaciju vruće bojler, ili planira popraviti staru, važno je da ste grubu ideju o tome kako toplu vodu grijača rad. To će učiniti jednostavnijim za vas da se bave problemima toplom bojler.
Vrste Grijalice vode
Grijalice vode može biti klasificirana na temelju njihov izvor grijaći element. Postoje dva premijera izvora topline koji se koriste u grijalica za vodu. Vode ili se zagrijava uz pomoć plamenika plin ili električni grijač. Sukladno tome, dva glavna tipa grijača vode su plinske bojlere i električne grijalica za vodu. Funkcioniranje obje vrste grijača vode je sličan, osim neznatno različite unutrašnje strukture s obzirom na različite vrste grijaćih elemenata. Instant vruće grijači vode može Vam pružiti toplom vodom na zahtjev u roku od sekunde.
Kako Hot radi bojler?
Prije nego sam govoriti o funkcioniranju toplom bojler, nek mi objasni svoje unutarnje strukture i dizajna. Obje električne i plinske bojlere imaju sličnu unutarnju dizajn u načelu. Svi bojlera sastoji se od čelične spremnika za držanje vode, koji je okružen izolacija. Te unutarnje tenkovi su prosječne vode pohranjivanje kapaciteta 50 litara. Te pumpe su se izgradile da izdržati tlak vode od oko 300 psi. Ulazni cijev (DIP cijevi) je instaliran na to da hladne vode i jedan izlaz cijevi na to da topla voda van.
U tim sustavima grijanja, tu je i termostat aranžman unutar pratiti i održavati temperaturu vode. On služi dual svrhu isključiti grijač Kad je postavljena temperatura je dostigla i održavanje temperature postignute. Najvažniji dijelovi su naravno grijača. U električni grijači, to su metalni vodiči koji se postavljaju unutar spremnika za grijanje svrhu. U plinske grijače, umjesto metala grijača, tu je plinski plamenik na dnu s priloženom dimnjaka.
Tu je i sigurnosni mehanizam u obliku ventilom tlaka izdanje koje se mogu otvoriti do kada je pritisak unutar postane previsoka. Postoji još jedan ventil koji se može koristiti za odvodnjavanje vruće bojler when treba. U električni grijači, nalazi se anoda element koji se nalazi unutar spremnika za sprječavanje korozije zbog nabijenih čestica.
Hladna voda se uzima u spremniku iz spremnika podružnica vodu ili vodovod, koja se uzdiže kao što to dobiva grijane zbog grijača i plinske grijače. Ovaj vrući voda je poslan od strane izlaz cijevi za uporabu. Kao topla voda dobiva raseljenih, zamjenjuje ga hladna voda iz ulaza cijevi.
Termostat osigurava da se voda ne grije izvan postavljena temperatura (koja je obično u rasponu od 120 do 180 stupnjeva Fahrenheita). Postoji isključiti ventil za zaustavljanje protok vode kroz hladnu vodu intake pipe.
Vruće bojler trošak varira ovisno o skladištenju i grijanja kapaciteta grijača. Plinski grijači su prednost pred električne grijalice kao što su koristiti manje energije u usporedbi s električne grijalice koja može uzrokovati veliki šiljak u struju.
Bitno je da zna o radnom tople vode grijača planirati održavanje raspored i otkloniti probleme koji iskrsnuti periodično. Nadam se da ovaj članak je pomogla u razjašnjavanju vaše razumijevanje toplu obradu bojler.

No comments:

Post a Comment