Wednesday 16 November 2011

Jeftini Obljetnica Ideje za njega

To je pogrešno mišljenje da bi proslavili svoje godišnjice braka ili kupiti dar za svoju posebnu osobu, morate imati hrpe novca. Vjerujte mi, ako stvarno volim osobu, čak malom gestom učinio od vas će biti dobro poštovati. Čak i ako nemate novaca, ali su kreativni i vole dosta, vi ste sigurni da se s razumnim cijenama, ali nevjerojatna godišnjice darove kao i načine provesti godišnjicu. Ako je kojim slučajem da se pitate kako zaraditi na dan posebnim za vašeg čovjeka, s obzirom nastavku su neke jeftine godišnjica ideje za njemu, koji možete odlučiti za.
Slatka i Cheap Obljetnica Ideje za njega
Držite Romance Alive!, Ako ste u potrazi za neke romantične ideje godišnjice, ovo sigurno uklapa račun. Plan romantičnu večer na terasi zgrade! Za početak, spali CD-a neke dobre romantične pjesme. Na dan godišnjice, nosite CD player, šampanjac i mekane, prekrasan mat sjediti na terasi. Sjednite sa svojim partnerom za ruke, gleda na zvijezde, sipping na šampanjac i slušajući ljubav brojeva. Siguran sam da ovaj romantični čin tvoje ću ga oboriti.
Kuhati za njega!, Sve žene znaju da put do čovjekova srca je kroz njegov želudac. Tako, još jedna od zanimljivih obljetnica ideje za njega je da kuhati i imati romantičnu svjetlost svijeća večere, sa svojom čovjek kod kuće sama. Pobrinite se da uključuju neke od njegovih omiljenih jela u izborniku. Ukrasite svoje mjesto uz mirisne svijeće, cvijeće i lijepa slatka mala crvena srca. Najviše od svega gledati sebe neodoljiva!
Gravirati svoju ljubav!, Dakle, vi ste planiranje na gifting mu nešto tu obljetnicu ali nemaju proračuna za to? Pa, ne morate brinuti o tome. Ovdje su neki jeftini romantične dar ideje - možete dar mu je gravirano okvir za fotografije ili urezani par čašu. Sve što morate učiniti je kupiti kristal čašu i imaju oba vaša imena, kao i datum godišnjice uklesana na njih. Možete uživati ​​piće šampanjac u ove naočale na svakom obljetnicu koju slavimo dva zajedno. U stvari ovo je jedan od najromantičnijih prve ideje godišnjice poklon za njega i nju, kao kad se uzmu ove naočale na buduće godišnjice, od vas će biti podsjetio koliko dugo vas dvoje bili zajedno. Da biste znali o nekim više romantičnih darova kao što je ovaj, idite na godišnjica vjenčanja pokloni for mužem.
Oživite svoja sjećanja!, Ako ste dvoje su zajedno već godinu dana i slavi svoju prvu godišnjicu zajedno, da bi ga ultra posebno, ide dolje Memory Lane! Jedan od najromantičnijih prvu godišnjicu ideja je da ide ponovno svim tim mjestima gdje je otišao zajedno po prvi put. To može biti kina, gdje si vidio film zajedno ili restoran gdje vas dvoje kao par večerao za prvi put ili ulicu kutu gdje se poljubio prvi put. Reliving svoje uspomene ovako je dobar način da se zadrži živim romantične iskre između vas dvoje!
Bi njegov dan!; Yup! Jednostavno bi njegov dan! Kako? Time stvari koje on voli. Kupite ulaznice za nogometne utakmice ili bilo koji drugi sport da on uživa i gledati ga, zajedno s njim na obljetnicu. Za jednom, samo neka bude! To će vas koštati manje i jako je možda jedna od najatraktivnijih jeftin godišnjicu ideje za njega, još će zaraditi vam puno pčelica bodova. Piti pivo s njim i navijati za tim on podržava. Your promjenu srca prema piva i sporta, čak i ako je na dan, će ga pobijediti! Možete pročitati više na godišnjicu ideje na proračun.
Osim onih gore navedenih, neki drugi jeftini godišnjica ideje za njega da napiše mu pjesmu ljubavi ili napraviti domaći poklone mu kao personalizirane t-shirt ili alat okvir. Jedan od posljednjih tip prije nego što sam odjaviti - Što god namjeravate učiniti za vaš čovjek na obljetnicu, vidi ga da je kao posebna i jedinstvena kao dan sama.

No comments:

Post a Comment