Thursday 3 November 2011

Izbjeljivanje kosu sok od limuna

Glazbeni boja kose je uvijek bio najtraženiji modni trend. Djevojke žudjeti puno za čulan plavu kosu boje Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Kate Hudson i voli. Postoji različitih metoda promjenom svog izvornog boja kose uz sve fantastične i željeni, koja bolje poznat kao kemijski bojanje kose ili umjetnih bojanje kose. No, s obzirom na ogroman iznos šteta da su ove boje i kemikalije koje uzrokuju na svoju kosu, to je uvijek bolje potražiti neki home hair izbjeljivanje tehnike. To je ista misao iza ideje o bjeljenje kose s limunovim sokom. Limun je dostupan u gotovo sve kuhinje i to je također jedan od učinkovitih načina za olakšati boje kose prirodno. Da vidimo koliko koliko posvijetliti kosu s sokom od limuna.
Kako to Bleach kosa sok od limuna?
Korištenje limunovog soka u bjelilo hair ili pomoću limuna sok kao boja kose nije anon metoda. Možete dobiti gotovo isti plavuša rezultate dlaka da ste dobili nakon trošenja jedne sudbine na kosu saloni za njegu boje. Drugo, limunov sok također nema nikakve ozbiljne nuspojave na kosu. Možete jednostavno stavite limunov sok u kosi, da previše bez stručne pomoći. Za to miješati svježe stisnutu sok dva limuna u čašu vode. Izmiješati dobro i to primijeniti sve preko vaše kose. Poslije nanošenja, sjediti na suncu i pustiti sunce suhu kosu u potpunosti. Kada kosa postane suha, a zatim provjerite željene rezultate. Ako još uvijek niste zadovoljni s njima, onda možda trebati ponoviti isti postupak. Međutim, možete isprobati dolje navedene procedure olakšati hair prirodno.
Materijal za izbjeljivanje kose s limuna
Svježeg soka od limuna, 1 čaša, voda, 1 čaša; čaj od kamilice torbu, 1; morska sol, 2 žličice, Postupak za izbjeljivanje kose s limuna
Uzmi lonac i stavite kamilice čaj torbu u njoj i ulijte šalicu kuhane vode preko njega. , Nakon što ga ohladi, dodati 1 šalica soka od limuna i 2 žličice morske soli ga. Mix je dobro i pokriti sve vaše brave s njom. ; Ako želite posvijetliti kosu limunov sok, da bi naglasiti neke pramenove, a zatim pažljivo primijeniti limunovog soka za one pramenove samo. ; Provjerite dva puta ako su sve željene hair niti pokrivena s limunovim sokom, a ako ne, a zatim ga primijeniti jednom. , Nakon što ste učinili sa prijave, sjediti u suncu i neka sunce svjetlost suhu kosu potpuno. ; Ako vam je kosa ne bi pretvorio u željenu nijansu boje, onda trebate ponoviti isti postupak. , Na kraju, operite kosu blagim šamponom i opet s lijepim hranjiva hair regenerator koji najbolje odgovara Vašim tipu kose. ; Neki ljudi također vole cijeđenje soka od limuna direktno na kosu i onda neka ga na suhom uz pomoc sunca. Postupak izbjeljivanja kose s limunovim sokom je prilično jednostavna i također učinkovito djeluje kao anti-perut liječenje. Međutim, postoje nekoliko stvari koje trebate uzeti u obzir, osobito na suncu, koji je ključni čimbenik u procesu primjene soka od limuna za izbjeljivanje kose. Trebate obaviti procesu izbjeljivanja dlaka na svijetlom i sunčanom danu. Stoga se ne bi mogli dobiti odgovarajuće uvjete osvjetljenja tijekom zime ili kišne sezone. Hair izbjeljivanje efekti sa sokom od limuna vidljive su samo za ljude koji već nose pomije plavokosa, ili jako svijetlo smeđu boju kose. Dakle, osobe s tamne kose boja i brinete, trebaju naučiti izbjeljivanje kosu na kući, uz neke druge jednostavne tehnike.
Pa, to je to, što se tiče bijeljenje kose s limunovim sokom je u pitanju. Morate održavati pravilnu vlažnost vaše kose nakon što su tretirane s kombinacijom soka od limuna i oštro sunčevo svjetlo. To je najbolji način za održavanje zdravlje i sjaj vaše grivu. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment