Saturday 19 November 2011

Vanjski vjenčanje ideje

Ukoliko zamislio vjenčanju bajke kao dijete, šanse su, vjerojatno ćete ići na otvorenom vjenčanja kao odrasle osobe. Vanjski vjenčanja savršen spoj tradicije i romantike. Štoviše, oni su vrlo povoljne, a često i pristupačne organizirati. Postoji stotine načina na koji možete provesti vaš otvoreni vjenčanje. Međutim, vjenčanja na otvorenom imaju određene Zamka, a ako ste propustiti neke važne pojedinosti prilikom planiranja vjenčanja, te će biti u za veliki fijasko. Dakle, mi nudimo neke jednostavne otvoreni vjenčanje ideje o proračunu za vas da razmislite.
Jednostavna Vanjski vjenčanje ideje
Plan ispred vremena, planiranje je ključna riječ kada se radi o organiziranju otvorenom vjenčanja. Lokacija je prvi faktor koji morate uzeti u obzir, since other pripreme za vjenčanje ovisit će o tome. Ako namjeravate da će se vjenčati u javnom vlasništvu prostor, tada ćete morati dobiti potrebne dozvole. Prijavite se za dozvole i prije nego vrijeme, kako bi se izbjegli lov za novu lokaciju, ako postoji kašnjenje.
Lov na lokacije; Broj gostiju koji pohađaju vjenčanja i vjerojatno vremenskim na vaš dan vjenčanja, dvije su glavne stvari koje će utjecati na izbor lokacije. Parkovi, privatne dvorišta, povijesnim mjestima, golf, jezera i plaže sve napraviti za scenski otvorenom wedding prostorima. Nemojte odabrati mjesto koje je previše blizu ulice što drugo što će imati puno promatračima i uljeza. Izolirano mjesto gdje se gosti udobno mogu uživati ​​bi trebao biti vaš prioritet pri odabiru lokacije.
Imate li rezervni plan Ready, vjenčanja na otvorenom su na milost i nemilost vremenskim uvjetima, stoga uvijek trebate imati rezervni plan za kretanje vaše vjenčanje svečanosti ograđeni prostor, treba da nebo otvoriti. Čak i ako vrijeme izvješća prognoza vedro nebo, još uvijek bi smisla da dogovoriti za šator ili gazebo za smještaj svojim gostima. Također, pazite da zatvoreni prostor nije predaleko od glavne otvorenom održavaju.
Odlučite Wedding vaš čas; Odlučite jednom odgovarajući wedding sati prema vremenu i godišnjem dobu. Jutro vjenčanja nisu dobar izbor ako planirate da se oženio u travnjak ili trave, jer je rosa će ga učiniti neugodno kretati. Popodnevna vjenčanja ne smije biti izvediva opcija u slučaju da vaše vjenčanje pada na sunčanom danu. Toplina i vlaga, učinit će to nemoguće na svojim gostima da uživaju ceremonije. Večernja vjenčanja su dobar izbor, osim na prohladan dana. U bilo kojem slučaju, razmotrite položaj sunca na Vaše vjenčanje sat i provjerite da nije pravo pred raspored sjedenja.
Hrane i pića; ne morate ići na ekstravagantan izbornik, since vjenčanja na otvorenom often diktiraju jednostavna i casual hrane afera. Vanjski roštilji su veliki izbor za ljetne svadbe. Izbjegnite namirnice koje je potrebno da ga se poslužuje hladno, ili koji su vjerojatno da će se rastopiti. Idi za fondan glazura tortu umjesto maslaca krema koja teče prema dolje zbog topline i vlage. Dogovoriti za puno ledene cool pića da bi svojim gostima osvježena. Limunade, ledene čajeve, sangria, mojitos ili metvice juleps spriječit će vaše goste iz postaje dehidriran.
Obavijestite svog gostiju; Obavijestite svoje goste o lokaciji, vrsti vremena očekujete i sat na vjenčanju, tako da oni mogu izabrati jedan vanjski vjenčanica skladu s tim. Izbjegavajte inzistiranje na formalnim odjeće za vjenčanja na otvorenom, jer je većina Vaših gostiju bi željeli doći u udobnu odjeću.
Druge dogovore, budući da, vanjski wedding lokacijama nedostaje veći dio infrastrukture, morat ćete dogovoriti za sve, od nule. Najam velike električne navijača uz generator backup ako tvoj je popodne ili ljeto vjenčanja. Držanje boce krema za sunčanje i papira navijača zgodan je jedan od najkorisnijih otvoreni vjenčanje ideje za ljeto vjenčanja. Ako planiranje večer vjenčanje, pobrinite mjesto je dobro osvijetljen i imate bug sprejevi oko za borbu protiv insekata problema i bugova. Pobrinite se da je zvučni sustav, tako da svojim gostima mogu čuti vjenčanje zavjete nad zviždanja vjetra ili valova urliče. Također dogovoriti za prolaz, a cvjetni archway, ukrasi klupu na mjesto.
Stvarno pametan i potencijalno važan vanjski ideje vjenčanja može biti da bi se ukras na minimum. Nemojte se natjecati s prirodom uljepšati Vaše vjenčanje mjesto. Uostalom, baloni i umjetnog cvijeća jedva može izdržati do očaravajući ljepotu bujne zelene lawns ili svježe cvjetanja ili srebro pijesak.

No comments:

Post a Comment