Tuesday 22 November 2011

Vjeverica Dokaz Bird Feeder

Moja majka voli ptica i uvijek pokušava pronaći atraktivne bird feeders tako da ona može ispuniti joj ptica hobija. Međutim, ona uvijek dobiva frustriran kao uz ptice, vjeverice također će se pojaviti. Sada iako te Diners krzneni uvijek su dobrodošli, no ne nauštrb izgubiti sve one lijepe ptice. Želim bio je način na koji je mogao lako obeshrabriti vjeverice od povratka ptica izvoda. Iako godina je prošlo, ja bih želio napraviti svoj dio u promicanju zdrave, dobro uravnotežen ekosustav. U članku ćemo prijeći specifične koracima koji ponijeti korak bliže vjeverica dokaz bird feeder planove. Sve što trebate učiniti je, slijedite upute, prikupljanje materijala, a napraviti uspješnu buffet za ptice.
Koji je najbolji vjeverica Dokaz Bird Feeder
Postoje dvije osnovne vrste dostupni bird feeders, prirodne i dodatak ishrani. Odluka odabrati koja vrsta domaće bird feeder želite dodati u vašem vrtu ovisi isključivo za vas. Međutim, s prirodnim hranilice, da ne može osigurati da vjeverice neće biti problema. Koja dovodi nas do hranjenja opcija, u kojima Vam može računati na ptice koje dolaze svake godine za više. Raznolikost i broj vrsta ptica koje će posjetiti izvoda definitivno će se povećati nakon toga. Ima razne vrste dopunskog vjeverica dokaz bird feeders koji može učiniti ili kupite trgovinama za kućne ljubimce. ; Tube uvlakači, lijevak uvlakači, Platforma uvlakači, Specijalnost uvlakači, i dok odabirom birdseed, budite sigurni da odaberete različite vrste. To će pomoći u privlačenju vrsta ptica izvoda.
Kako to Graditi vjeverica Dokaz Bird Feeder
Sljedeći koraci su za izradu predenje vjeverica dokaz izvod ptica. Međutim, glavni su kriteriji da ga treba biti pametna i okretan. To je zabavna umjetnost i obrt projekt u kojem djeca mogu dobiti koji su uključeni kao dobro. Sakupite sve oko sebe i neka se naučiti kako napraviti ptica izvoda. , Kako bi vaš vlastiti vrlo feeders ptica, dobiti šest dvije litre boca, užeta, i vježba. ; Nakon čišćenja sve 2-litre boce, odbaciti kape (nećemo ih trebaju za stočnu). ; Uz bušilica, bušiti rupe na dnu svih boca. Rupe treba biti dovoljno velika za uže proći kroz. ; Tie jedan kraj konopa preko kolac ili stablo grana (ili bilo gdje želite objesiti izvoda). A sada umetnite konop kroz izbušene 3 boce. Pobrinite se da Boce se mogu spin samostalno. , Ako izvoda ima petlju vješalica, možete umetnuti konop kroz druge 3 bušenih boce kao dobro. Na ovaj način ćete imati bird feeder na obje strane. , Kravata drugi kraj konopa sa grana drveća ili stup. Kad vjeverice pokušati popeti na bird feeder, da će dobiti pogođena predenje vjeverica dokaz bird feeder umjesto. ; Napunite boce s različitim birdseed i uživati ​​promatranje ptica flote. , A plasman vaše vjeverica dokaz bird feeder je kritičan dio vas dodajući sve više i više izvoda u vašem vrtu, održavanje će se povećati kao dobro. Imajući izvoda čiste tako da uklonite sve krhotine i prolije sjemena je važno jer će spriječiti privlačenje vjeverice i druge životinje. Nemojte loviti ili otrov vjeverice, puštanje mačke nakon njih, ili masti pola ili grane drveća riješiti sami of vjeverice. Umjesto toga, možete dodati i crvena paprika sa birdseed, a to će zadržati vjeverice daleko jer su osjetljivi na toplinu. Tvoj ptica planira feeder radit će samo kada imate potpunu informaciju o tome što ste i nisu trebali učiniti kada je u pitanju koje se bave sa životinjama.

No comments:

Post a Comment