Tuesday 15 November 2011

Brazilac keratin Liječenje Hair

Postoji ocjene kose tretmani u nastajanju na redovnoj osnovi, sa svakim tvrdeći da ukroti kovrče one nestašan te ih pretvoriti u svilenkasto glatka ravno nitima. Jedna od takvih hair tretman je tretman keratina hair koji Brazilski keratina hair ravnanje liječenje je najpopularnija. Brazilac keratina tretman nastao u Brazilu, ali se u posljednjih nekoliko godina porastao je u popularnosti diljem US. Saloni diljem države su pod uvijetom da ovaj tretman hair da je oko touts pretvarajući kovrčast, grubo kosa meka, glatka, svilenkasta kosu obnove izgubili sjaj i zdravlje na jednu kosu. Brazilski keratin hair tretman troškove oko $ 150 - $ 600 za jedan tretman, ovisno o duljini i debljini nečije kose. Ovo liječenje keratina hair drži kosu svilenkast oko 3 do 5 mjesec, ovisno o tome koliko često jedan šampona za kosu.
Brazilac keratin Liječenje Hair
Hair dobiva oštećen i grub nakon kronične styling, sušilo za ravnanje i bojanje kosu. The kvaliteta keratina kose počinje propadati. Keratin je jak protein formiranje 88% kose i to je tvar koja pruža hair njegovu teksturu. Česti hair zlostavljanje doprinosi to trošenje keratin razina proteina u kosi, dajući im grube, suhe i oštećene izgled. Brazilski keratin tretman hair cilj obnavljanje one izgubio keratina razina za kosu i vraćaju sjaj kose. Brazilac keratin hair ravnanje liječenje djeluje na sve vrste kose teksture, obojena kosa, kemijski tretirana kosa, vrlo kovrčast kosa, itd.
Brazilski keratin Hair postupak obrade
Keratin je izvedeno iz čiste vune dobivenih iz Novi Zeland ovaca, a zapravo ništa, ali tekućina kosu, koja kada se primjenjuju na kosu, prodire u kosu kore i poboljšava kvalitetu pravo hair iz unutrašnjosti. Idemo imaju pogled na kako to keratin izglađivanje tretman je učinio.
Koraku 1: šamponiranje kose; frizer će prvo šampon kosu s kosom Clarifying Shampoo i da će zatim ga isperite nakon dvije minuta. To je učinjeno tako da kosa postaje porozna i osjetljiv na keratin, koji će se primjenjivati ​​kasnije. The mokre kose će tada biti ručnikom osušiti.
Korak 2: Keratin Primjena i sušenje, na vlažnu kosu, keratin je primijenjen na kosu s ton četkom. Kosa je tada počešljana kako bi se osiguralo keratin je ravnomjerno raspodijeljena za kosu. Zatim pomoću fenom (visoke topline postavka), kosa se suši temeljito. Nakon što se kosa 100% suha, to je spremno za sljedeći korak.
Korak 3 brtvljenje pomoću Stan Iron; Vrijeme je da se zapečati u keratina kose. Za normalnu kosu ravnu željezo zagrijava na oko 450 stupnjeva celzijusa se koristi za uliti u keratina kose folikula. Trčanje stan željeza na različitim predjelima kose i rad na njima 8-10 puta će pečat u keratina kose folikula a također će biti oko svilenkastoglatki izgled. Kosa liječenje je završeno i na kraju tretmana, kosa će biti svilenkasto glatka i sjajna!
Cijeli ovaj postupak traje samo 90 minuta - 2 ½ sata, ovisno o duljini jedne kose. No, je li to hair tretman stvarno najbrži i najučinkovitiji način ravnanje kose? Je li to sigurno?
Brazilski Keratin Hair nuspojava liječenja
Dok je Brazilac keratin hair tretman gostiju su sve fantastično i da se utjecaj jednostavno je očaravajuća, tu ne leže nekoliko opasnosti od ove tehnike hair tretman. Brazilski keratin hair ravnanje tretman sadrži male količine formaldehida, koji je ono provedena na kosi ravnanje učinak. The keratina samo mijenja strukturu kose i to je formaldehid koji mijenja kose teksture. Međutim, formaldehida je karcinogen i formaldehid izloženosti tijekom obavljanja liječenje može dokazati štetno za obje stilista primjeni njega i klijent dobivanje tretman učinio. Štoviše, liječenje je također vidio da uzrokuje oka i pluća iritacije.
Kao što ti keratina hair tretman nuspojavama polako dobivanjem pozornost mnogih i uzrokujući masa postati vrlo oprezni u tome, liječenje keratin hair tvrtka je došao gore sa neki drugi tretman keratina hair formulu bez formaldehida da spriječi ljude shunning daleko od ovog tretmana . Njihov proizvod 'brazilske propuhivanje "naizgled je slobodan od svih aldehida i je sigurnije od starijih formule.
Brazilski keratin hair tretman je samo privremeno hair ravnanje tehnika, koja na kraju nestane, naravno. U roku od 3-5 mjeseci, valovi i kovrče će se vratiti u svoje ranije obliku. Iako je brazilski keratina hair tretman opasnostima nova formula nisu ispitivane na, to je sigurnije da izbjeći ovaj tretman. Svilenkasto glatka kosa ne vrijedi riskirajući svoje zdravlje. Pantera predostrožnosti je bolje nego liječiti!

No comments:

Post a Comment