Saturday 5 November 2011

Čine ga Fall in Love

Se jednog lijepog ljetnog dana, možete primijetiti lijep momak i privlači da ga gotovo trenutačno. Vi ste hipnotiziran njegov šarm, privlačnost i žalbe. Sljedeći dan ga opet vidjeti i doživjeti isti osjećaj. Vrijeme prolazi, a ti izgleda privučeni njemu i shvatiti da je to poseban. Vi ste svakako na svoj osjećaj za njega, i oni su intenzivne, a sada počnete se pitati što je točno on misli? Je li on osjeća isto kao i ti? You svim srcem želim da se previše osjeća isto o tebi. Ali niste sigurni u svoje osjećaje. Kako li ga pada u ljubavi s tobom? Slijedite sljedeće odnos savjete i načine kako bi mu padne u ljubavi s vama.
Kako to ga napraviti pasti u ljubavi s tobom
Ako se pitate je li moguće napraviti dečko pada u ljubavi s vama, a zatim da, to je moguće! Pod uvjetom da slijedite ove tehnike pažljivo, i očito je, ne ga obavijestili o tome! Pred njima težak, sjetite se jednog od najvažnijih odnos savjet za žene je dati malo vremena da sebi i analizirati, vi zapravo ga vole i žele da mu padne u ljubavi s tobom, ili je to jednostavno zaljubljenost?
Haljina Atraktivno; Ako želite znati kako muškarci zaljube, onda prvo, haljina atraktivno uhvatiti oka svoga i neka ga primijetite. Ali zapamtite dorada privlačno ne znači odijevanje provokativno ili na jeftin način. Barem možete pokušati gledati svoje najbolje, kada je oko noseći čistu i pravu odjeću. I imajte na umu da higijene također igra važnu ulogu tako da bolje mladoženja svoju kosu, nokte, itd. Ako su svjesni o modi i odijevanje, povjerenje i oslanjaju se na djevojke!
Budite sigurni i sami, nemojte biti nervozni ili potražiti naglasio u svojoj tvrtki. Ako ste nervozni, vi svibanj kraj gore preko reagira. Jednostavno biti opušten u njegovu društvu / prisutnost i ponašati prema njemu kao jedan od svojih ostalih prijatelja. Ako su sramežljivi i nedostaje u povjerenju, mislim na vaše pozitivne bodove i slikati samo oni. Drugo, treba kao što su, ako želimo mu da te volim kao osobu! Također, kasnije ćete biti umorni od pretvara da se njegov san žena. Sjetite se ljudi vole iskrenost!
Održavati svoje neovisnosti; Razumljivo je da je u prvih dana, on će biti u središtu vaše pažnje i života i uvijek ćete želite provesti vrijeme s njim. No, pokušati kontrolirati te osjećaje jer oni zbuniti dečki i učiniti ih osjećaju zarobljeni. Možda se previše nametljiv na svoj tip i on nikada neće svidjeti. Bolje je nastaviti s redovnim rutinu i aktivnosti i pokušati djelovati kao normalna što je više moguće. On će vam definitivno ljubav za svoju neovisnost.
Čine ga osjeća važno, to je bitno izraziti svoje osjećaje na suptilan način, bez previše izravan. Ako tražite riječi da mu pada u ljubavi, onda možete ga compliment na njegov dorada i reći mu kako je on lijep izgleda. Baš kao i djevojke, dečki i to ljubav. Ali ti bi trebao osigurati svoje istinsko i prirodno. On će sigurno dobiti savjet da ga se sviđa, a to može učiniti svoj život puno lakše! (Mnogi dečki su clueless o djevojkama 'osjećaje prema njima.) Kada su u skupini, da ga osjeća važno, slušajte ga, neka vas voditi, voditi brigu o vama. Ne šef oko ili biti know-it-all.
Be Tajanstveni; Naprotiv navedenog vrha, zapamtite da ne izraziti svoje osjećaje bez znanja svoje osjećaje za vas. To će vam uštedjeti puno boli i boli poslije. Ako želite znati kako to učiniti da padne u ljubavi s vama, onda mu kompliment, da ga osjeća važno, ali igraju tvrdo-to-get! Objesiti oko s drugim prijateljima, nositi sa svojim rutinske aktivnosti, izaći s dečkima! Muškarci vole konkurenciju, a malo ili ljubomore čuda. Ako je ljubomoran, imate priliku da ga imati! Drugo, biti malo tajanstvena, a neka ga pokušati da znaš. Nemojte uvijek biti dostupni za njega, niti biti nestrpljivi mu u susret!
Uzmite ga znati, ako ste još uvijek razmišljam kako da ga zaljube i obliku dugotrajan odnos s njime, probati i dobiti ga znati. To nije pametno napraviti pretpostavke unaprijed o njemu ili odnos. Izgradnja povjerenja je bitan ako želite odnosu na zadnji duže. Nakon što su oboje ugodno u svakom drugih tvrtki, provodite vrijeme zajedno, razgovaraju, komuniciraju i upoznaju jedni druge temeljito. To je mudar da ne hrle u fizičku intimnost u prvi ili čak drugi datum.
Nadam se da ove savjete o tome kako napraviti čovjek zaljubiti se u vas će biti korisne za vas. Slijedite ove tehnike pažljivo i strpljivo da mu padne u ljubavi. Ako uspije u bodovanje bodove u svim od navedenih metoda, vi ste sigurni da oblik prekrasan odnos, te će biti voljen zauzvrat od strane čovjeka volim! Srecno.

No comments:

Post a Comment