Thursday 10 November 2011

Izbjeljivanje krema za tamnim mrljama

To je svaka žena sanja da ima besprijekoran, užaren ten. Međutim, zbog brojnih razloga kao što su produljenog izlaganja izravnom suncu, hormon neravnoteža koja se pojavljuje u tijelu žene tijekom menstruacije, trudnoće i menopauze, acne, prirodni proces starenja ili reakcija za neke lijekove, žena može naći njenu kožu dobivanje razmaženi tamnim mrljama. Postoje brojni kozmetički proizvodi dostupni na tržištu posebno su formulirani kako bi uklonili te tamne mrlje od ženskog kože. Iz tih, krema za izbjeljivanje tamnih mrlja uklanjanje je možda najviše naširoko koristi.
Koža izbjeljivanje krema tamne točke
Kad je riječ o izbjeljivanje kreme, tu je pletora opcija dostupna na tržištu, što žena čudo, što je najbolje za izbjeljivanje kože krema za tamne mrlje? Pa, najbolje izbjeljivanje kreme tamne mrlje ovisi o brojnim čimbenicima, poput proizvođača ugled, recenzije potrošača, kako je sigurno izbjeljivanje vrhnjem i što je najvažnije, kvaliteta bjelilo sastojaka. Većina bjeljenje kreme za tamne mrlje se sastoji od sastojaka kao što su hydroquinone, elegic kiselina, azelaic kiselina i Kojic kiselinu. Svi ti sastojci pomažu u sijeva kože boje radeći na melanina naslaga na koži. U nastavku je neke korisne informacije o različitim vrstama bjeljenje kreme dostupne ovih dana.
Hidratantni izbjeljivanje kreme; Određene kreme za izbjeljivanje dostupni na tržištu, osim na koži sijeva sastojke, sastoji se od vlage pružanja tvari te, poput vitamina C, vitamina E i alfa hidroksi kiseline. Ovi sastojci osigurati da uz balansiranje iz tonus kože i pomaže ukloniti tamne pjege, izbjeljivanje krema čuva kožu mekom, podatnom i mlađi gleda, na način dodatne vlage.
Gel na bazi kreme za izbjeljivanje, izbjeljivanje kreme dolaze u obliku gela također i vrlo su učinkoviti za ljude koji imaju mješovitu kožu. Ovih gel temelji izbjeljivanje kreme izblijedjeti tamne mrlje na koži i pomoći u uzimajući osloboditi od problema s kožom, kao što su pjege, pjege, kožne promjene u boji, itd. Neki gela se temelji izbjeljivanje, čak kreme sastoje se od krema za sunčanje, koji pomaže u sprečavanju tamne mrlje pojavljuju na kože ponovno.
Noćna izbjeljivanje kreme, izbjeljivanje kreme koje dolaze u obliku kreme noću, sastoje se od sastojaka kao što hydroquinone, botanički ekstrakti i antioksidansi koji blijede tamne mrlje na licu i liječenje kožnih obojenja. Ove kreme treba primijeniti u noć prije spavanja, tako da se može raditi na koži cijele noći, uklanjanje tamnih mrlja, hidratantna i učvršćivanje na koži - sve u isto vrijeme.
Specifični-Koristite kreme za izbjeljivanje, izbjeljivanje Neke kreme osobito su formulirani za liječenje kože koja je postala tamna ili ima tamne mrlje na to zbog korištenja oralnih kontraceptiva. Dakle, žene koje imaju tamne mrlje zbog toga, treba primijeniti kao bjeljenje kreme za olakšaj tamnim mrljama.
Savjeti o Liječenje Crna Mjesta za izbjeljivanje sa kremom
Kao kemikalije u kremu za izbjeljivanje su prilično jaki, to je razlog zašto je vrlo važno da se koristi na odgovarajući način, tako da nema štete na koži mogu biti uzrokovane. Evo nekoliko savjeta o primjeni krema za izbjeljivanje tamnih mrlja. , Prije nego koristeći Internet na lice, patch test treba obaviti ga primjenom na lakat. Ako se za dva dana nema reakcije / negativne učinke na kožu, može se primijeniti na lice. , Nakon što lice je bijeljeni, žena treba primjenjivati ​​krema s najmanje SPF 30 prije izlaska na suncu. ; Face izbjeljivanje krema samo treba biti primijenjen na tamnoj točke ili područja kože koje je potrebno tretirati kako bi izbjegli sijeva okolne dijelove kože. , Kao kreme za izbjeljivanje imaju tendenciju da čine kožu osjetljivo, pa je za čišćenje kože koji je bijeljeni, good oprati kvalitete lice treba koristiti. ; Izbjeljivanje krema ne treba primjenjivati ​​na osjetljiva područja na koži, kao što su oko očiju. ; Izbjeljivanje krema bi trebala biti primijenjena umereno, kao i njegov učinak traje samo tako dugo dok se koristi. Dakle, primjenjuju krema za izbjeljivanje tamnih mrlja u umjerenim količinama, tako da koža munja događa postupno. , Krema za izbjeljivanje tamnih točaka uklanjanje, zaista je djelotvoran, iako nije trajno rješenje. Dakle, sprječavanje tamne mrlje iz pojavio, jedući uravnoteženu prehranu, redovito vježbanje i zaštiti kože od sunca je vrlo važno. Slijedeći redoviti režim za njegu kože te održavanju zdravog načina života, svaka žena može dobiti blistava, besprijekorna i užaren kože.

No comments:

Post a Comment