Tuesday 29 November 2011

Kuhinja za male kuhinje makeovers

Mala, pretrpan kuhinja može biti noćna mora za svaku kućanica. Ako imate takvu kuhinju, ste sigurni moraju biti upoznati s hassles. Međutim, nakon što malom kuhinjom ne znači da morate živjeti s malim kuhinja za ostatak svog života. I, nope, ne govorimo o onima skupe kuhinje pregradnja planove, koji neće raditi, osim ako opljačkati banku. Mi smo se govori o malom kuhinjom makeovers s jednostavnim poboljšanjima tu i tamo koji će vam omogućiti da iskoristi vaše dostupne prostor učinkovitije. Pa kako idete o tome? Pa, za početak, pročitajte ideje za kuhinju makeovers za male kuhinje dati u ovom članku.
Kuhinja Design Ideje malog Kuhinje
Repozicioniranje, jedan od najjednostavnijih mini kuhinju makeovers ideja je za repozicioniranje aparata u kuhinji. Primijetit ćete da mnogo puta smo položaj naših aparata na neparan kuteva i mjestima. Mi radimo iskustvo puno neugodnosti zbog svoje pozicije, ali često smo običan lijeni da biste ih premjestili na novo mjesto. Međutim, ovaj jednostavan izigrati može osloboditi puno prostora u vašoj kuhinji.
Idite vertikali; Kao i svaka druga soba u kuću, vertikalni prostor u kuhinji također je zanemaren, mnogo puta. Kuhinja countertops, stolovi, pultovi priprema zauzimaju puno horizontalnog prostora. Kao rezultat toga ima malo prostora za pohranu u kuhinji. Ipak, s pametnim korištenja vertikalnog zida prostora, možete napraviti dovoljno prostora za pohranu u kuhinji. Moguće je graditi vertikalno police te ormari kao visok kao strop. Možete koristiti veće police za spremanje stavke koje rijetko su potrebni.
Otvorite Ormari, Nakon što više otvorenog prostora za pohranu stvaraju privid prostora u kuhinji. Umjesto punog drveta vrata za kuhinju ormarića za staklena vrata odlučiti koje nude jasan i otvoren pogled na ormara. Osim toga, staklo reflektira svjetlost, stvarajući iluziju prostora. Također možete držati ormara potpuno otvoren da repliciraju u country stilu uređenja.
Roll-down, Pull Out-i Slide Away; koristiti značajke kao što su svitak dolje, izvadi i slajd daleko gdje god je moguće. Klizna vrata se može instalirati, umjesto uobičajenog lepršav one, koje se puno prostora kada se otvore se. Izvucite vrhova može se koristiti za sjeckanje, rezanje i onda gurnuo iznutra kada nije potrebna.
Elegantni Prijave, ako je moguće, trgovina udaljena svog starog, glomazne aparate kuhinja za novije, gladak one. Elegantni uređaji, pogledajte nevjerojatan i zauzimaju vrlo manje prostora. Ugrađeni mikrovalova i posuđa također spremiti puno prostora u kuhinja koja se može staviti na bolje koristiti.
Minimiziraj nered; Pažljiviji pogled u vaše kuhinje će otkriti da je vaša kuhinja je puna objekata koji su vrijedno bacanje daleko. Lonci i tave bez poklopaca, ponekad samo poklopci, nedostaju ručke, slomljena uređaji, a što ne! Čak i vaše ormarića može sadržavati limenke i boce s hranom datira tvoja mama je dana. Jasno ovo jurnjava odmah i sami se uvjerite koliko je prostora za pohranu je dostupna za vas.
Svježe kaput boje, ako ne želite ići na bilo koju od gore navedenih ideje za kuhinju za male kuhinje makeovers onda, jednostavno može otići za novu svježi sloj boje. Pastelno ili svjetliju nijansu boje može učiniti vaše kuhinje izgledati čišći i prostrana. Možete također može uzeti u obzir ormari kuhinja slikarstvo u nadopunjuju ili kontrastnoj boji.
Dakle, kuhinja makeovers malog kuhinje ne trebaju biti skupo afera uvijek. Jednostavna savjeta i trikova će raditi u kuhinji mnogo više ugodno iskustvo umjesto vas.

No comments:

Post a Comment