Saturday 26 November 2011

Black Mold Clean Up

Black kalup obično naraste iz akumulacije vode u određenom području, osobito, kada postoji voda seepage. Zbirka vode, vlažnosti zraka ili vlage dovodi do stvaranja nekoliko vrsta kalupa. Pa iako postoji nekoliko kalupi, crne kalup se smatra jednim od najopasnijih ih sve zbog bolesne efekte može imati na zdravlje osobe. To je razlog zašto crna plijesan čist gore postaje bitan. Sljedeći članak će vam uzeti kroz neke od bitnih činjenica na crnom plijesni i kako se čisti crne kalup.
Black Mold - Zdravlje problemi
Već smo predložili zašto crne kalup čišćenje postaje važno - jer dovodi do puno zdravstvene probleme. Većina ljudi imaju tendenciju da se zanemariti i otpraviti crne plijesni na samo oko bolovima ili mrlju na svoje zidove, ne shvaćajući da su sami stavljanjem pod visokim rizikom. Koje su opasnosti za zdravlje vezane uz crne plijesni? Mi ćemo ući malo detalja o tome. Potražite sljedeće simptome trovanja crne plijesni shvatiti da li ste uzimajući negativno utjecati na ovim plijesni ili ne. ; Grlobolja, Nos iritacije, kožnih problema kao svrab i suhoća. ; Mogući temperatura, kronični umor i stalnu, bolove i bolove po cijelom tijelu. , Proljev, Kratkoća daha; oko problema: Crvenilo, oteklina, natečenost, vodenast, spaljivanje, osjetljivost na svjetlo. , Suhi i stalna kašlja, glavobolje, nedostatak koncentracije; pomaka u raspoloženja, niskog imuniteta; Upala alergijama, zagušenja nosa; Black Mold Clean Up
Tako da sada postoji dovoljno dao dokaza o tome što crni plijesni može učiniti za vas i zašto je treba baviti odmah, evo nekoliko koraka na crnom plijesni uklanjanje.
Identificirati problem; Crna plijesan može biti formirana zbog mnogo razloga. Prvi korak prema tome, utvrditi gdje je problem. Možda postoji cijev propuštanje što je dovelo na vodu prodiranje, a time i plijesni. Nakon što ste pronašli ovaj potpuno eliminirati problem prije prelaska na sljedeći korak. Učiniti sve što je potrebno kako bi dobili osloboditi od viška vode, inače će dalje biti vode prodiranje i stoga, više kalup formacije.
Zapečatiti Zoni; Stvar o plijesni uklanjanje je da se može širiti na druge sobe kad čistite. Dakle, važno je pečat područja u kojima crna kalup do čiste se radi. Očistite jednoj sobi u isto vrijeme i pobrinite se da je ispravno zapečaćena.
Čišćenje Black Mold; Koristite sljedeće korake za djelotvorno crne kalup tretman. ; Prepoznajte li kalup je suho ili mokro. U slučaju suhog kalupa, malo magla it prije čišćenja. ; Suhi kalup ima veće šanse da zrak nošen kada dotaknu i uzrokovati zdravstvene rizike. , Pobrinite se da imate zaštitnu opremu dobro pokriven. Pokrijte usta masku i rukavice i druge odjeće obukao. ; Sada uzmite sapun (amonijak besplatno) i vode i pročišćavati off s četkom. ; Također možete dići crna uklanjanje kalup s bjelilo umjesto sapuna i vode. ; Koristite mokrom krpom i pročišćavati područje s kontroliranim pokretima. , Istražiti cijelu sobu za ostale tragove kalup i da ih počistiti kao dobro. ; Nakon područja su pročišćenu čist, koristite dezinficijensom rješenje ubiti bilo rezidualnog plijesni. ; Sljedeća uzeti suhu krpu i obrišite čistom području još jednom. ; Ponekad se zaraza je tako ozbiljna da se ploče i sl. na koje se treba u potpunosti biti zamijenjena. ; Crna kalup koji je očistiti treba biti odbačena ispravno. pečat off u plastične vrećice i odbaciti. , Provjerite otrovne plijesni izloženosti, s vremena na vrijeme, tako da ga možete presjeći u korijenu čim se prvi znakovi crne plijesni formation početi prikazivati. ; Black kalup čist gore je važno i ne treba zanemariti, po svaku cijenu. Počnite ga uzimati vrlo ozbiljno i slijedite upute dane u ovom članku da vodi simptomi-free života.

No comments:

Post a Comment