Friday 25 November 2011

Kako napraviti ogrlicu

Vi ćete uvijek imaju širok raspon nakit komada uključujući i Ogrlice na tržištu se mogu izabrati. Te pravedan morati izaći, odaberite jedan od vaših izboru, kupi ga i nositi kadgod želite. Međutim, ste skloni ponekad osjećate da vašu zbirku nije točno prema Vašem izboru. Vi mislite da morate kompromis s Vašim osobni interes dok kupujete nakit kao tržištu ne ste ono što točno želite.
Možete poliranje za izradu nakita sposobnosti pokušava svoju ruku na stvaranje nakita komada s perlicama, biserima, i razne druge stvari. U ovom članku govori vam kako napraviti ogrlicu od niza s perlicama. Možete zamijeniti zrna s biserima, ako žele da imaju biserna ogrlica. Ovaj račun slijede kako napraviti ogrlicu držač. Korištenje ogrlica nositelj je uvijek preporučljiva jer spriječava clumping of Ogrlice među jedni druge.
Kako napraviti ogrlicu s perlicama?
Odaberite određenu duljinu za vaš ogrlica. Kupnju beading nit nekoliko inča više od željenog duljine. Kupite dovoljnom broju zrna. Vi svibanj pronaći prilično ogroman raspon perle različitih oblika, veličina i dizajna u tržištu. Vi svibanj također iskoristiti spacer beads da razlikujete normalne perle. Perle spacer pomoći daje atraktivan dizajn na ogrlicu ili neki drugi beaded nakit. Osim toga na konac, perle i spacer perle, trebat će vam kopčom i dva kuglica savjete. Oni su potrebne osigurati završava vašeg ogrlica. Kada ste sve potrebne materijale, možete početi s uputama o kako napraviti ogrlicu.
Položite sve perle out na podu ili ravnu površinu. To će biti dobar ako mjesto perle na ručnik ili sličan materijal kako bi spriječio ih iz valjanja i širenje daleko. Razmislite o dizajna za Vaše ogrlica. Vi svibanj se odnose na časopise ili stranice na nakit da biste dobili neke ideje o ogrlicu dizajna za sebe. Odredite redoslijed žica of perle. Uzmi konac i formira čvor na jednom od svojih krajeva. Čvor će držati zrna vezan koje nit. Napravite čvor malo podalje od ekstremnih kraja inače je svibanj uključivati ​​rizik od UN-resanja od perle od ogrlica.
Gurnite UN-knotted kraju niti kroz jedan od otvorenih krajeva perla savjet da string koji joj kroz otvor. Gurnite perla unatrag prema čvor. Umetnute zrno je trebao odmor od rupe. Stavite malu količinu ljepila plovila na čvor. To će zadržati čvor od otvaranja out. Dopusti ljepilo na suho dobro. String potrebne broj zrna. Thread druge perla savjet. This učiniti otvorenim krajem vrha do asa daleko od strung perle. Sada, tvore labav čvor na nit kraju. Koristite duge, ali ravne pin gurati čvor dolje u otvorenom ekstrem vrha kuglice. Pazite da čvor počiva sigurno protiv rupu. Trim dodatni nit. Iskoristite kliješta osigurati perla savjet. U ovom trenutku vremena, vaš je cilj pridružiti petlje krajem svakog perla. Vi svibanj to učiniti utiskivanjem jedan kopčom komad na jedan perle savjet kuka. Koristite kliješta, kako bi se u blizini jednog prstena u odnosu na drugu. Ponovite obzirom korake s preostalim kopča komad na drugom kraju ogrlice.
Kako napraviti držač ogrlica?
Napraviti ogrlicu držač, trebate okvir oko 8x10 dimenzija. Odaberite okvir mrlju koja će ići dobro uz mjesto gdje želite da ga objesiti. Izvadite staklo i stražnji dio okvira. Sada, vijak u pehar kuke u jednu od strane okvira. Vi svibanj zadržati razmak između kuke. Prostor duljina zapravo ovisi o veličini vašeg ogrlicu. Kada ste gotovi s ovom koraku, uzmi bilješku knjigu ili papir u boji na stražnjoj strani okvira. Smjestite ga na poleđini okvira. Vi svibanj objesiti ogrlice okvir na zidu u spavaćoj sobi, kupaonica, ili čak u dnevnom boravku. Zadnja opcija je malo čudno Kako je ve ljudi koji ne žele prikazati svoje dragocjen zbirka ogrlice. Međutim, ogrlica držač ogrlica visi iz njega služi u svrhu ukrasna komad kao dobro. Ako ne želite prikazati svoj nakit zbirke posjetiteljima, možete napraviti jedan sa stare ogrlice. Ovo je prekrasna ideja dodajući života u vaš dnevni boravak.
Dakle, vidite da to nije uopće teško napraviti ogrlicu s žice. Vi samo trebate slijediti upute o tome kako napraviti ogrlicu uz određene uvjete navedene u ovom članku. Učinite okušati na čineći ogrlicu držač kao dobro.

No comments:

Post a Comment