Wednesday 30 November 2011

Troškovi kosa ekstenzije

Siguran sam da ste pala pred svoje ogledalo, izgleda potišteno na glavi kose, želi je ni više, deblji, straighter ili imali elastičan curls ili maybe svilenkasta i valovita. Ništa uzrujavati o ondje, pošto je kosa ekstenzije vjerojatno će odgovor na vaše probleme. Trošak kose ekstenzije će se objašnjenima u ovom napisati, uključujući kako se brinuti njih, gdje ga dobiti od ili što trebate znati prije nego što glavu na svoj salonu kako bi dobili posao ispunjavanja.
Tipovi kose ekstenzije
Kose ekstenzije su vlasi kose koje su ili sintetički ili prirodni u prirodi. Oni dolaze u mnoge vrste, koji su izabrani na temelju podobnosti ili nečije sklonosti. Vrste ekstenzija su:; Ljepilo: Ova vrsta sušilo za proširenje poziva za korištenje ljepilo staviti na kosu proširenje. To nije preporuča za klijente. ; Cilindara: Ako odlučite učiniti samo dijelove vaše kose, a ne cijelo vaše glavu kose, onda je to odgovarajući izbor. These kose ekstenzije su ošišan na osobe kose, gdje ekstenzije imaju male metalne boce na svaki bazne. To vrijedi proširenja u mjestu, dodajući volumen na jedan kose. , Smola: Smola se koristi za obveznice nove kose na osobe prirodne kose, gdje je onda se grije i umrežena. Keratin se kvalitetan smola, je obično najbolji je koristiti. ; Wax: To je kad vosak se koristi kao vezivo staviti na kose ekstenzije. To može pretvoriti u neredu afera, te je opet drugi način ne preporuča za kupce. ; Pjesama / plete: Ove kose ekstenzije dolaze u vezivno zavjese poput aranžmana, što je onda ljepljene / ušivenim na osobe postojeće kose. Extra hair onda može izrezati da izgleda više prirodnih i jedna s osobom vlastitim kose. Tipovi kose se koriste u nastavcima uključuju svilenkasto ravno, proljeće pregib, jaki, jaki trajnu, Jerry pregib, duboko val, short cut serije i još mnogo toga. ; Ekstenzije kosa troškova
Za one koji trebaju da ukroti stare tresses uzimajući kose ekstenzije učinio, onda ovdje ćete naći odgovor na to koliko se kose ekstenzije trošak. , Ako planirate da se kosa ekstenzije za cijelu glavu kose da daju glasnoću ili dodano dužine, tada je prosječni trošak primjene kose ekstenzije, u rasponu od $ 600 - 1500 $. Troškovi može pasti između $ 1600 - $ 4000 uključujući cijene kose. ; Za one koji žele samo da dio svoje kose, onda je postupak kose ekstenzije troškova, kreću se od $ 150 - 300 dolara. Troškovi može pasti između $ 400 - $ 800, uključujući i cijenu od kose. , Ljudska kosa je najbolje kvalitete da se može otići sa. Partially učinjeno dlaka će koštati oko $ 250 - $ 500, a za punu glavu kose, $ 1000 - $ 2500. Pokušajte izbjegavanje upotrebe niske kvalitete ljudske kose i sintetske kose cijene niže od ljudske kose. ; Za one radije napraviti cijelu glavu kose radi izgleda pune tek onda troškovi postupka rasponu između $ 300 - 600 $. Troškovi može pasti između $ 1300 - $ 1600 uključujući cijenu kose. ; Kako stilista Primijeni kosa ekstenzije
Primjena kose ekstenzije na svoju ne treba suditi ako ne znate što kako. Bolje je otići na stilist koji zna što je on / ona radi. Nakon što su ekstenzije staviti u, bitno je znati kako brinuti za kosu ekstenzije, kako bi se osiguralo da ne morate držati ih zamijeniti. ; Stilista će prvo raspored konzultacija, gdje je vaša kosa je analiziran kako bi raspravljali koju vrstu kose proširenje najbolje radi za Vas, uključujući i rezultat i troškove postupka. , Kad je kosa ekstenzije su izdvojeni, oni su ili utkana, ušivenim, pleteni ili fused na svoj postojeće kose. Postoje tvari prisutnih na krajevima od nastavaka, tako da kada je grijana, ona obveznice s vaše kose. Ta metoda se koristi za lijepljenje svrhe. , Ekstenzije kosa, ovisno o tome koji tip su (gore spomenuto), a zatim se dodaje kosu koja traje oko 2 do 6 sati da se prijave. Nakon toga je više, kosa se podrezuje kako bi se uklapale u sa svojom starom kosom. ; Ekstenzije kosa cijene mogu razlikovati od jedne salonu na drugi, a jedna tvrtka za sljedeću. Svaki od njih je svoj način određivanja cijene ekstenzija. Postoje tvrtke koje pružaju ćete ekstenzija koje se mogu kupiti i isprobati, ovisno o vašem tipu kose i ono što želite eksperimentirati s.
HairLocs; Ova kompanija, koju vodi Arroyo obitelj, je oko već desetljećima. Stručnjaci u umjetnosti kose ekstenzije, što ste savladali načine za fuziju sirove djevice dlake na postojeće kose, čineći se osjećate kao da sve to vlastiti. Bili ugrađeni mnogi načini spajanja kose ekstenzije za osobe kosu, čak sam se bavila zvijezde iz Hollywooda kada god Call of Duty ustala. Muškarci također mogu doći kose ekstenzije odavde, sa čak mogućnost pronalaženja vlastitog stilista. Ništa otrcana o tome.
HairDreams; tvrtka izgrađena na šik osnove, HairDream zamjenjuje kosu stilske očekivanjima. se koristiti njihove su mnoge tehnike, uključujući i odjeljke na njegu kose, kose, pa čak i zadebljanje salon tražilo.
HairExtensions - na Hair Stručni; Tvrtka koja proširuje svoje područje stručnosti nudeći klijentima širom svijeta sa platforme na kupovinu za kosu ekstenzije pa perika - njegu kose je također sadržanu, tako da znam kako se brinuti o tim tresses. Možete shop prema tipu kose, produžetak vrste, video (vodič za one koji kupuju novi on-line ekstenzije) i čak dućan po brandu. Bilo upite ili problema se može be sredite odlaskom kroz njihove ogromne pomoći odjeljak.
Pa kad mislite sva nada je nestala, a vi ste kosa otišao oštećene tamnu stranu, a zatim ekstenzije kosa će učiniti trik. Čak i one koje pate od gubitka kose, stanjivanje kose i drugih problema vezanih uz hair mogu obratiti kose ekstenzije da se taj osjećaj leđa da kosa maziti i show off opet. Sada kada znate cijenu kose ekstenzije, to neće boljeti da se tamo i pokušati nešto novo. Dlaka je osoba najveća vrijednost, to ne smeta što izgledaju ili ono što vaše tijelo tipa podrazumijeva, na kraju dana to je sve o kosu. Držite ga stilski.

No comments:

Post a Comment