Saturday 5 November 2011

Jeftini Kuhinja makeovers

Ako ste budžet, a onda vam svibanj biti oprezni poduzimanje svaki home poboljšanje projekata. Istina je da renoviranje kuće je jednako skupo kao početnu uređenje. Međutim, kada govorimo o kuhinja pregradnja, ne moramo se protežu naš proračun predaleko. Kuhinja makeover ne mora biti skupo afera. Uz pomoć neke male ali učinkovite promjene u vašoj kuhinji, od vas će biti u mogućnosti dati vaše kuhinje novi izgled. Moguće je završiti projekte kuhinja makeover u 1000 USD. Pročitajte sljedeće ideje za jeftini kuhinju makeovers saznati kako je nekoliko stotina dolara posao može proizvesti rezultate vrijedne tisuće dolara!
Jeftini Kuhinja Makeover ideje: Podovi i zidovi
Jedna od prvih stvari koje trebate uzeti u obzir dok radite kuhinja makeovers na proračun, dodijeliti proračun sebe. Ocijeniti stanje vašoj kuhinji saznati područja problema. Zatim napraviti zasebne liste za stavke koje se mogu popraviti ili fiksne i one koje je potrebno potpuna zamjena. Vaš popis može sadržavati bilo koju stavku u vašoj kuhinji, desno od podnice, slikarstva kuhinjski aparati. Sada dodijeliti budžet za svaku od zadataka na Vaš popis. Taj način ćete se najmanje vjerojatno da zanošenje daleko iz svog proračuna. Podsjetimo, nepredvidivih trošak može napraviti udubljenje u svoj proračun i postati razlog za razočaranje. Dakle, rasporediti Vaše financije odgovorno. The sljedeće što možete učiniti je proći kroz ove savjete na proračun kuhinja makeovers koji će Vam omogućiti da ukrasite vaše kuhinje dok još uvijek borave na proračun.
Uzeti u obzir davanje jedne svježe kaputu boje vaše kuhinje zidova. Svjetlo ili pastelne boje mogu donijeti mnogo svjetla i učiniti vaš kuhinja izgledati čišći i veći. Toplim bojama može stvoriti ambijent ugodan u vašoj kuhinji. Dakle, odaberite boje prema veličinom vaše kuhinje, kao i ostatak kuhinje dekor. To je najjednostavnije i najučinkovitije svih jeftinih kuhinja makeovers savjete. Ako promjena podnice ne čini održiv opciju za vas, svibanj uzeti u obzir primjenom vinil pločice koje dolaze u oguliti i stick formatu. Alternativno, možete vidjeti ako možete napraviti bilo kakve promjene postojećih podnice za poliranje svoj izgled.
Kuhinja Jeftini Makeover Ideje: Slikarstvo i popravi
Slikarstvo kuhinja ormarića je još jeftin kuhinja makeovers opciju uzeti u obzir ako želite obnoviti vaše kuhinje. Možete ih slikati prema boji zidova kuhinje. Jedinstvenu boju također može koristiti ako želite napraviti ih stand out. Također zamijeniti ručice vrata kabineta i ručke ili boje postojeće. Također možete ukloniti vratima kuhinja ormarića da donese dojam u country stilu ukrašavanja s otvorenim ormarići i police.
Također možete igrati sa kuhinjom backsplash ideje o različitim nacrtima i materijala za brzo mijenja izgled vaše kuhinje. Boravak daleko od prirodnog kamena ili stakla backsplashes su mogli cijene koju bombu. Umjesto toga, ići za jeftinije, ali lijepa keramičke ili porculanske pločice. Primjena jeftine pločice na bazi i skupe one za kićenje. To će vam omogućiti da provedete više novac mudro. Ako su vaše kuhinje aparati postati stari ili se ne podudaraju s ostatkom vaše kuhinje dekor, pokušajte ih na platnu s aparatom slikati to odmah promijeniti izgled. Ukoliko niste sigurni o radiš posao sami, a zatim vam svibanj uzmite aparate u lokalnu Auto shop gdje možete dobiti ih oslikane. Ako želite učiniti starinski izgled vaše kuhinje, možete razmisliti o kupnji kuhinjski namještaj iz antičkim trgovinama. Uz malo popravljajući, te stilskog namještaja predmeta se može staviti na velike koristi i da bez trošenja previše težina iznos.
Tako, jeftini kuhinja makeovers nije daleki san za osobe s estetskom smislu i mašte. Ne trebate novčanik pun novaca da ukrasite svoj kuhinju, ali um pun kreativnih ideja je potrebno!

No comments:

Post a Comment