Friday 25 November 2011

Pletena Hair stilova za crne žene

Afro američki kosu su prirodno guste, stoga styling afro američke kose može biti ponekad težak posao. Za održavanje velika potražnja afro američki hair morat ćete održavati dobre teksture i dobro uvjetovana kose, tako da možete nositi ih izgubiti. Mnogi Afro American muškaraca i žena čak ići za kosu relaxers ili druge hair tretmane koji će pomoći da se opusti svoje kovrče, i učiniti ih glatko i manje neposlušnu. Međutim, ako ne želite trošiti vrijeme, novac i izbjegavajte korištenje i kemijske tretmane za kosu, a zatim pletenica frizure su sjajan način kako bi vaš neposlušnu ili guste kose, izgledaju više rukovanje. Ne samo to, ima toliko pleteni frizure za crne žene, koje možete sportu pletenica crne frizura poput cornrows koji vas izgled cool. Također možete ići s opleten updos, što dodati eleganciju i stil u svoj izgled. Ovdje su razne pletena moda za crnkinje.
Pletena frizure za African American žene
Pletena updos: Pletena updos izgledaju elegantno i vrlo jednostavan za napraviti. Možete vezati vaše kose u pletenice i onda jednom, to sigurno na kolač blizini vratu vrat, s nekim niti sa strane zadržao labav. Ili možete središnjem dijelu vaše kose, a zatim oblik dvije male pletenice na bočnim stranama. Zatim, pridružite im se zajedno s leđa kose i svežite ga u kolač. Možete dodati neke pribor za kosu poput lijepe igle ili isječaka, kako bi vaš pletena updo izgledati još ljepše.
Tree pletenice: Tree pletenice omogućava tkati labave dijelove kose u željenu količinu dužine i volumena na svoju prirodnu kosu. These pletenice su također poznat kao nevidljiva pletenice i velike pletene frizure za kratku kosu. These pletenice pomoći naglasiti izgled, i možete spremiti puno novca od strane uzimajući stablo pletenice, umjesto potrošnje na kose ekstenzije.
Pleteni Headbands: Pletena headband frizura izgledati elegantno, a vrlo lako napraviti. Sve što trebate učiniti je središnji dio vaše kose, te isječak prednji dio kose iza. Zatim, s jedne strane čine guste pletenice i učvrstite ga na drugoj strani. Možete čak sklupčati ostatak otvorene kose i nose ovo stil na zabavu.
Cornrows: cornrows pletenica frizura može vidjeti sported by tinejdžerima i odraslima. To su popularne opleten frizura za crno žena koje su nosile vrlo blizu glave. Cornrow frizura izgledaju vrlo cool, a može se obaviti na osnovne ravno strukturu, ili možete koristiti kreativnost stil kosu u različite cornrow dizajna. Međutim, ta pletenica frizure su jedan od najbolnijih pletenice tehnika.
Micro pletenice: Micro pletenica zahtijeva sati za styling Međutim, ove pletenice može se nositi za dugo vremena. Da biste mikro pletenica frizure, morate imati srednje dužine kose, jer će to dati više mogućnosti za stilista. Mikro pletenice su sitne u izgledu drugim pletenica stilova i delikatna. Možete ići sa osnovnim mikro pletenice, i pokušajte drugim novim izgledom mikro pletenice.
Box pletenice: kutija pletenice su vrlo popularna vrsta pletenica frizura za crne žene. One također vam dati fleksibilnost nosi pletenice, a može biti oblikovan na različite načine. Box pletenice su zapravo individualne pletenice koje se ne opleten na kožu. Jer kutija pletenice nisu priključeni na kožu, daju više slobode za kretanje i traje duže od cornrows.
To je sve o opleten frizure za crne žene. Tako, kad imaju loš hair dnevno, možete ići tim opleten frizuri, i ide s opleten headbands i opleten updos stil za elegantan izgled party.

No comments:

Post a Comment