Thursday 10 November 2011

Prvi dan razgovora

Ured. Tako ste napokon odlučili da se taj prvi korak i početi dating. Ako ste osvaja sve dating savjete i liste i priručnici vani, ne bojte se. Ovdje je članak koji će i dalje ostane jednostavna, govori o najboljih načina da se prvi dan razgovora. Prije svega morat ćete shvatiti mjesto gdje želite da joj se. Umjesto sugerirajući bazen, ili kuglanje ili slične aktivnosti koje ne znate što želite, možete držati ga sigurno izlascima za šalicu kave. To će vam dati priliku sjesti i razgovarati, te upoznaju jedni druge bez stavljanja previše pritisak na sebe. In slučaju ideja kava trgovine je previše pitom, možete isprobati i neke druge dobre ideje prvi datum kao na plaži ili odlazak u kino.
Prvi dan početak razgovora
Za početak, ti ​​si idući u potreba neki početak razgovora. , Početak je malo teško, tako da možete zaobići ovaj problem pokretanje razgovora, davanjem kratki uvod o sebi. Nakon ovog, možda i vaš datum će vam reći nešto o sebi i možete ga preuzeti od tamo. , Drugi način je da govoriti o nekim suvremenim događaja, kao što su sportski događaj kao što je Svjetski kup nogomet ili glavnih vijesti. ; Možda biste mogli pohvalu ju ili raspitati o nekim aspektima njezine odjeće ili pribora. ; Važan dio života osobe je njihov posao, tako da bi mogli pitati gdje ona radi i što ona radi. ; Joj Pitajte što knjiga ona čitati ili što je vidio film u posljednje vrijeme. Slijedite gore na razgovor. , Obitelj je uvijek dobra tema, tako da možete ju pitati o njezinu braću i sestre. ; Poza dijete pitanja koja zahtijevaju duži odgovor nego kako si?. , Prvi dan razgovora Ideje, prvi dan je lukav jer se sastoji od virtualnih strancima težak da biste dobili zajedno. Ona pomaže u znati neke prethodne podatke o Vašoj datum. , Drugi način je da se biti spreman s nekim standardnih ili uobičajenih teme reći o vijesti, ili nove filmove, nove knjige ili da je novi bistro samo da otvori u centru grada. , Vaš prvi dan ideja razgovor bi trebao biti svijetle dovoljno brz vaš datum razmišljati za malo. , Ako možeš reći šala lijepo, to je odličan način da vidite ako vam se sviđa način na koji ona smije, ili ako ona ima smisao za humor. , To su samo nekoliko ideja za prvi dan razgovora, a nakon što su slomljena led možete jednostavno preuzeti od tamo. , Prvi dan razgovora Teme; Hobiji: Hobiji su važni aspekti života osobe. One otkrivaju, što interesa osoba i što učiniti s njihovim slobodno vrijeme. ; Obitelj: Obitelj je zanimljiva tema, jer svatko ima obitelj, i obiteljskim odnosima reći puno o osobi. ; Posao: Posao je mjesto gdje se troši veliki dio tjedna, pa rad svakako je dobar temu za razgovor o tome. ; Škola / koledž: Škole i fakulteti mogu biti najbolje vrijeme od jedne osobe života, kada oni su još uvijek raste i istraživanje i učenje. Mnogo govoriti o! ; Prijatelji: Vrsta prijatelja ima i jednu ideju o prijateljstvu je važan gradbeni blok koliko su izgraditi i održavati odnos. , Putovanje: Dream destinacije, putovanja za zabavu i avanture, a prethodna iskustva s putovanja su vrijedne i učenje iskustava. Većina će se uvijek rado dijeliti. , Nade i snove: Svatko ima neke nade i snove da rade prema. Ono otkriva nešto o osobi duboko. , Sport: igranje ili sljedećim sportovima je popularan izbor za mnoge. Saznajte više o osobi molba o sportu. , Hrana: Hrana i kuhinja su važan aspekt nečije voli i ne voli. To će biti korisno znati nečije omiljene hrane i kuhinje. ; Prvih pitanja Datum Razgovor
Saznajte više o Vašem datumu postavljajući na ta pitanja. , Što učiniti u vašem slobodno vrijeme? , Kako se obično potrošiti nedjeljom? , Reci mi nešto o Vašoj obitelji. ; Što je vaš omiljeni odmor do sada? , Ima li nešto što ste oduvijek željeli učiniti, ali niste imali priliku? , Koji su ti bili djetinjstva kućne ljubimce? , Koje su vaše glavne ciljeve u životu? ; Koju školu aktivnosti ne / Jeste li sudjelovati u? , To je više vrijedno i zadovoljavajući poboljšati svijet ili cijeniti svijet? ; Osjećate li imate cilj ili poziv u životu? , Prvi dan razgovora savjeti, Savjet # 1: Jeste sigurni govor tijela, Savjet # 2: Nemojte biti jedan mitraljez. ; Savjet # 3: Čuvajte svoje odgovore sažeto i optimizam; Savjet # 4: Budite spremni. ; Savjet # 5: Držite datum kratkom; Savjet # 6: Slušajte svoje datuma s istinski interes. ; Savjet # 7: Postavljajte pitanja - govoriti o hrani koju jedete, dijele razgovor. , Savjet # 8: ima nekoliko pitanja i razgovor teme unaprijed pripremljen. ; Savjet # 9: Budite pozitivni i zapamtite da ste se prodaje na prvom spoju. ; Savjet # 10: I na kraju, da ste radili teško da biste dobili ovaj datum, tako da mislim pozitivno i uživajte! , Kao prvi datumi su lukav i postoji svibanj biti neki pritisak da se naići na pristojne i zanimljive način, potrebno je pripremiti. Postoje neke dating pravila i savjete kako se razmatrati. Nadam se da ovaj članak je koristan u prikazivanju neke savjete i ideje za pokretanje prvi dan razgovora. Srecno.

No comments:

Post a Comment