Thursday 24 November 2011

Long Inverzni Bob

Za ženu, nakon što je loše može upropastiti dan hair nju cijeli dan i dobar frizura je stoga vrlo bitno. Postoji mnogo hair trendove i stilove koji su postali popularni za kratko vrijeme i onda se šištanje. Frizura One koji je nastao kao jasan pobjednik po popularnost kao i funkcionalnost je dugo obrnut bob. Najbolji primjer celebrity koji nosi off ovaj frizura with samopouzdanje is Rihanna. Mnoge žene inspiriran Rihanna, dobiti dugo obrnuti Bob, ali nažalost ona nije prikladna za svakoga. Ovdje ćemo raspraviti sve o dugo obrnutim bob i mnoge varijacije, a ako je ovaj stil je prava stvar za vas.
Dugo Inverzni Bob Haircuts
An dugo preokrenut Bob je varijacija od klasičnih bob, što je više kraća. Tradicionalno bob frizura zadrži istu duljinu kose na leđa i prednji. Dugo preokrenut frizure ili diplomirani bob frizure sa druge strane se odreže vrlo kratko na leđa, gotovo na zatiljku i ostavio dug na prednjem dijelu. Se odreže asimetrično i ima puno visine u području krune. Što duže kosu na prednjem dijelu, uokviruje lice, omekšavanje izgled dugih obrnute bob frizuru. Razlog se zove dug invertirana Bob je jer je upravo suprotno tradicionalnim Bob frizura i mnogo više na prednjem dijelu.
Long preokrenut Bob je jedan od najviše seksi i glamurozno stilova, a također se zove POB, budući da je nosili Victoria Beckham. This frizura je pogodna za one žene koje se ne boje eksperimentirati i guste kose s oštrim ili gamine značajke. It nikako nije dobro šišanje za žene sa okruglim licem ili tanke kose. Dokle preokrenut bob naglašava strukturu kostiju žena, stoga je pogodna za one žene koje imaju visoku jagodicama i oštar jawline. Ovaj stil je također vrlo visoka i redovito održavanje trim je potrebno za održavanje izgleda najbolje.
Dugo Inverzni Bob s bangs
Najbolja stvar o dugo obrnuti Bob frizura je da možete igrati oko s različitim izgleda. Pitajte stilista da vam dugo invertirana Bob with fringe izrezati asimetrično za šik i sofisticiran izgled. Sa stilom ovaj izgled, sve što trebate učiniti je dio vaše kose na strani i šiške će pasti preko jednog oka. Koristite lak sa dobrom držati držati bangs na mjestu. To je jako dobar stil za one žene koje su trokutastog oblika lica, jer odvlači pažnju od istaknutih brade i naglašava oči. Slavne osobe koje su vidjeli s dugim obrnutim Bob s bangs are Nicole Ritchie, Paris Hilton i Katie Holmes.
Drugi načini dodati neke više oomph na dugo invertirana Bob frizura da se odluče isključivo za Vašu kosu ističe. Pramenovi u plavuša ili čokolade učinio na strateškim dijelovima na prednjem dijelu kose daje ovaj stil potpuno novi izgled. Ova sofisticirana frizura nevjerojatno svestran kao i vi možete odlučiti da se vaše kose razdvojio na sredini ili na strani. Dugo preokrenut Bob je sve o volumen na krunu i dužine na prednjem dijelu, tako da je potrebno ulagati u dobrom volumizing šampon i omekšivač.
Dugo preokrenut Bob je idealan za one žene koje su u potrazi za šišanje koje je funkcionalno još šik. To čini vrat izgledati mlađe i donosi iz koštane strukture. To je vrlo trendi stil te je taman za moderno i stil svjesnom ženom.

No comments:

Post a Comment