Friday 4 November 2011

Jeftin Kuhinja makeovers

Kuhinja je nesumnjivo najprometnija mjesto u kući. Možda, to je ukusna odugovlačeći miris hrane i ugodan ambijent, što ga čini "ljudi magnet '. Morate imati iskusan da čak i ako ukusno ukrasite vaš dnevni boravak i učiniti ga spremna za party, vaši gosti imaju ovu tajanstven naviku ispuštanja u svoj neuredan kuhinji. Oni ne mogu primijetiti perzijski tepih u dnevnoj sobi, a oni jednostavno neće propustiti usitnjeno countertop ili ljuštenjem boje! Stoga bez obzira kako ti ostatak vašeg doma, jednostavno ne možete priuštiti da se ignorira svoju kuhinju. Nažalost, kuhinja pregradnja je skupo afera, stoga nije izvediva opcija za kuće na proračun. Ipak, postoje i drugi načini nekoliko jeftinih kuhinja makeovers koje možete isprobati, da previše bez gori rupu u džepu. S obzirom na nastavku su neke ideje na proračun kuhinja makeovers.
Jeftin Kuhinja makeovers: Ideje i savjeti
Dajte Svježe kaput boje, Svježu kaput boje ide daleko u promjeni izgled bilo sobi. Kuhinja je ako vaš mraku, svježe boje u pastelnim tonovima ili svjetlo će se odmah PEP-up izgled vaše kuhinje. Vi svibanj također instalirati novu pozadinu s atraktivnim granice obnoviti zidove. Kaput od premaz je pred moraju se primjenjuju boje, jer omogućava boje čvrsto na zid. Možete uzeti u obzir slikarstvo kuhinja sebe, ako želite spasiti rada optužbe, ali molimo vas provjerite da li se može nositi posao na vlastite.
Boja i popravak Ormari, zamjene postojećih kuhinja ormarića za nove je skupa stvar. Ali jeste li znali da možete postići iste rezultate u manje od USD 100. Kako? By slikarstvo kuhinja ormarića! Jednostavno kupi konzervu boje u boju po vašem izboru. Pijesak ormarića malo prije nego što primijenite boju. Brusni omogućuje boje držati na površini kabineta više čvrsto. Svaki popravak poslove u vezi s vrata, panti vlade mora biti učinjeno prije slikanja. Možete obojiti ormari u nadopunjuju ili kontrastnih boja zidova. Alternativno, kao jedan od jeftinih kuhinja makeovers ideja, možete slikati kabinet u kontrastne boje i boje vrata iste boje kao zidovi.
Podovi, Podovi je važan aspekt svakoj sobi, uglavnom s obzirom na područje pokriva. Redoing vaše podnice je doista skup posao. Međutim, ako baš inzistirate na promjenu podnice vaše kuhinje, možete ići za one jeftine oguliti i staviti pločice vinil. Oni dolaze u niz boja, dizajna i uzoraka da pristaje u kuhinji dekor bilo koje kuće. Štoviše, instalacija te pločice je tako jednostavna, pa čak vaša djeca će biti u mogućnosti to učiniti. Vinilni dužice su drugi izbor kuhinja podove treba smatrati oni su također jeftin, iako ne onoliko koliko vinil pločice.
Countertops, countertop makeover Kuhinja je jedna osobina koja je vjerojatnost da će pojesti većinu svog proračuna kuhinje makeover. Čak i najjeftinije od makeover ideje neće doći pod USD 200 do USD 300. Međutim, jeftini kuhinja makeovers su moguće ako imate laminat countertops, jer laminat countertops može se bojati. U slučaju granita ili prirodnog kamena countertops, provjeriti da li možete dobiti to popraviti za manje troškove.
Accessorize; Dodavanje komada pribora tu i tamo se također može napraviti mnogo razlika u izgled vaše kuhinje. Promjena knobs kabineta vrata i ručke ili swap Vašom peći plamenici za nove i atraktivne one. Atraktivna zidnim ili okviri za slike također možete dodati u izgled vaše kuhinje. Stavljanje biljaka u saksiji u kutu također mogu dovesti do željenog rezultata.
Nada ideje za jeftine kuhinje makeovers prikazani u ovom članku dokazati da se od neke pomoći vama. Dakle, vi ne trebate puno novca da biste promijenili izgled bilo sobi, ali sigurno ne može učiniti bez mašte i inovacija!

No comments:

Post a Comment