Friday 11 November 2011

Mačevanje Ideje za bazene

Ukoliko imate bazen u svojoj kući, to je obavezno podići ogradu oko kako bi se spriječilo bilo koji neuspjeh. Ograda ne samo čuva bazen ali i sprječava nesreće vezane uz utapanje. Ograda treba imati minimalnu visinu od četiri noge i moraju imati zaključana vrata. Morate zadržati određene stvari na umu prije nego podizanje ograde. Iako je funkcija sigurnosti temelji se, malo ljudi to učiniti za svrhu uljepšavanja bazena. The ograde ideje za bazene će biti opisano skladu s tim.
Bazen Mačevanje Ideje
The ograde ideje za bazene kategoriziran je ovisno o potrebi službe.
VIŠENAMJENSKOG ograde; funkcioniranja ograde omogućuje vam da uživate u ljepoti iznutra vanjski bazen. Najbolja vrsta ograde za tu svrhu je split-rail ogradom. Da bi to krupan, morate ga pokriti sa žičane mreže i osigurati da je najmanje 4 metara visok. Žica mreže kombinira dobro Split željeznicom i osiguravanje sigurnosti istovremeno. Osigurajte da Split željeznicom je izrađena od kvalitetnog punog drva.
Privatnosti ograde; Privatnost je jedan od glavnih briga, dok podizanje ograde because ne želite gledati vani dok lounging na bazenu nakon plivanja. Najbolji ogradu koja služi u tu svrhu je od masivnog drva daska ogradu najmanje 5 cm visok. Debeli predstraža pruža privatnost u unutrašnjosti. Najbolja opcija za krajnju privatnost je stockade fence, bez praznine između drvenih letvica. Čak i ako je tanka praznina, ograde mogu pružiti adekvatnu privatnost.
Fancy ograde; Ako trošak nije pitanje, samo se odlučiti za ukrasne ograde. Takve vrste ograda estetski njemu drago gradili s kovanog željeza. Oni su puno skuplji od drvene ograde. Ukrasne ograde isklesana od galvaniziranog čelika su ne samo izuzetno izdržljiva, ali i izgled ugodan. These fancy fence nadopunjuju dobro s prirodnom okruženju, a također su dugotrajni. Ako je, ljepota je primarna briga, samo se odlučiti za ukrasne fence dizajna.
Vrste bazena ograde
Nakon što odlučite u svrhu ograde trebate odabrati vrstu ograde vam je potrebna za vaš bazen. Uglavnom, ograde bazen je od dvije vrste: iznad tlo i inground. Navedene u nastavku su najčešći materijali zaposlenih za izgradnju ograda bazen.
Vinilklorid: vinil ograde privatnost je tvrd i čvrst. Takve ograde su građena s polivinil klorida, koja nudi doživotno jamstvo od hrđanja ili korozije. Održavanje potrebni apsolutno nula. Čisto bijeli vinil ograde izgledaju izvrsno lijepa.
Aluminum: Aluminijska ograda izgleda odlično poliesterskim premazom i oni također osiguravaju doživotno jamstvo. Takve ograde su vrlo lako održavati i oni mogu biti u kombinaciji s mnogo ukrasni pribor. Ona pruža dovoljnu sigurnost za bazen.
Kovanog željeza: Kao što je spomenuto, kovano željeznoj ogradi pogledati izvrsne dizajna. Oni trajati tijekom cijele, ali nisu značilo za sigurnost svrhu. Vaše dijete ili ljubimac može lako proći kroz praznine između tračnica.
Drvo: The enmeshed drvenom ogradom je odličan materijal za bazen. Možete ga izgradili istovremeno dok je izgradnja bazena. Šarene drvenim ogradama se poboljšala ljepotu bazena. Debele ploče od drva spriječiti djecu posjećivanja bazena sam.
Lanci: Pocinčani crnom prevlakom lanci su dostupni u različitim oblicima i dizajnu. Oni su prilično ekonomičan if sigurnost je jedini problem. The entangles lanci ne mogu intruded za kućne ljubimce i djecu u vašem domu. Lanci su vrlo izdržljiva kao dobro.
Navedeni ograde ideje za bazene će vam pomoći da podigne ogradu za vaše kuće bazen. Dovoljno je sjetiti razmatranja, a zatim odaberite po Vašem izboru. Pazite da je visina adekvatna pružiti sigurnost i privatnosti.

No comments:

Post a Comment