Tuesday 29 November 2011

Kako Tattoo Your Eyes

Body piercing i tetovaže su odličan način za napraviti modni iskaz. Body art je stalno razvija. Dobivanje popularnih tetovaža dizajne ugraviran na vaše tijelo je odličan način da izgledaju cool. Samo se tetovaža inked na svoje tijelo, pa ćete vidjeti osobe koje primjećujući. Dopustite mi da vam kažem o nekom drugom trend u tetovaža umjetnosti koje je pronašao svoj put u zatvorima. Mnoge ćelije zatvorenici su uzimajući njihove oči tetovirane. Morate biti misleći da je ovo šala. Pa, ja sam ne duhovit, ovaj trend postaje sve popularniji među zatvorenicima. Za njih, te oko tetovaže su način da se identifikuju s određenom bande. Pitate se kako tetovirati vaše oči? Dopustite mi da vam dati informacije o tome kako tetoviranje your zjenice.
Kako da biste dobili Eye Tattoo, Ako ste među onima koji su u potrazi za informacijama o tome kako tetoviranje oči, neka mi reći o postupku koji su uključeni. Za dobivanje vašeg oka tetovirane, tetovaža umjetnik će ubrizgavanje tinte u svom oku pomoću šprice. Općenito lidokaina kapljice usadio kako bi zanijemio your kapke pred postupak. Pigment zatim ubrizgavaju ispod gornjeg sloja oka pomoću šprice i antibiotik kapi su usadili u oči nakon postupka. Kako to učiniti ako se osjećate? To čini zvuk zastraąujuće.
Kako istetovirati whites vaše oči? Pa ovo tijelo modifikacija ne dolazi lako. Ako želite da biste dobili rožnice tetoviranje učinjeno kako bi se promijeniti whites oka u crvenu ili plavu, Ispričat ću vam, to može trajati oko 40 injekcije. Pa, iako mijenja boja očiju može djelovati neobično ili cool za neke, ali pomisao na 40 injekcija je zastrašujuće. Dopustite mi da vam kažem nešto više o nekim osobama koje imaju whites njihovih očiju tetovirane. Godine 2008, jedan kanadski umjetnik tijelo i 'izmjena tijela kolekcionara zove Pauly Unstoppable dobio svijetlo plave boje tinte u bjeloočnice oba oči. Ako vam se dogodilo da vidi MSNBC's dokumentarac 'zatvor', možda ste vidjeli kako su dvojica zatvorenika, Paul Inman i David Boltjes dobio svoje oči tetovirane. Pavao Inman pokazali off njegove plavim očima, dok David Boltjes imao whites od njegove oči promijenio u krv crveno. Obojica su se složili da je ovaj postupak bolan. Dakle, ako ste stvarno s obzirom na dobivanje oči tetovirala samo zbog zabave, dopustite mi da vam kažem, postoje bolji načini da izgledaju cool. Sada kada znate kako tetovirati oči, neka je saznati više o opasnosti.
Jesu li Eyeball Tetovaže sigurno?; Sada kada znate kako da tetoviranje oči, morate razumjeti rizike koji su uključeni. Rožnice tetoviranje nije nova. Neki liječnici su koristili rožnice ili očne jabučice tetovaže tetovaže kako bi pokrili rožnice ožiljaka, ali sada takve greške mogu lako pokriti koristeći kontaktne leće. Uzimajući kao oka tetovaže očiju može izazvati probleme poput infekcija, perforacija, krvarenje, rožnica, pa čak i sljepoću. Neki liječnici su odgovorili na oko tetoviranje vrši ova dva zatvorenika tvrdnjom da je ova vrsta tetoviranja može izazvati alergijske reakcije u bilo koje vrijeme u budućnosti. Pigment tinte ili može uzrokovati upalu. Oni koji su vrlo ljut na dobivanje tetovaža oka moraju shvatiti da oči su vrlo osjetljive organe. Neki umjetnici tetovaža ubrizgati oko s tradicionalnim tetovaža iglu koja je tinta na njega. To je rizično i treba izbjegavati. Pojedini organizmi mogu unijeti vaše oči i uzrokuju akutne upale unutarnjih slojeva oka. Nikada ne smijete pokušavati tetoviranje oči na svoju vlastitu.
Nadamo se da ćete naći informacije o tome kako tetoviranje oči koristan. Možda ćete pronaći ovo tetovaža drugačiji, ali mislim tvoje oči prvi. Oči su osjetljive organe, ne igraju s njima.

No comments:

Post a Comment