Saturday 12 November 2011

Kuhinja makeovers s White Ormari

When pregradnja kuhinja ili tek kreću u novu, prva stvar koju mogu sjetiti su kuhinja ormarića. To se obično obuhvaćaju veliku površinu u vašoj kuhinji. To su obično postavljeni protiv zida na pod i također obješen na zidu. Što je više, otoci kuhinja also uspoređuju se s ormare da imaju savršen izgled. Iako su zidovi jedva vidljiva, ormari igrati primarna uloga u izgled Vaše kuhinje. Ako planirate jeftin kuhinja makeover, možete uglavnom može raditi na vašem ormari, a zatim dodati druge elemente complimenting s tim. Kako o dodavanju bijelog ormarića? Početak kuhinja makeovers s bijelim ormarićima je odlična ideja, koje možete odlučiti za. Pa kako idete o tome? Evo nekoliko savjeta.
White Ormari za kuhinjske makeovers
Zašto bijelih elemenata, dok se odlučiti za kuhinje makeovers bijelih elemenata, vi ste s lijeve brojne mogućnosti. Možete dodati željenu boju backsplash pločice, podove i željeni counter vrhova u jednom od raspoloživih tonova. Što je više, a ima kuhinju s bijelom makeovers ormarića možete se odlučiti za podudaranje boja boje ili kontrasta boja po Vašem izboru. S bijelim, možete dati prostrani i prozračni dodir vaše kuhinje. Uz pravilnu održavanje bijelo čini svoje kuhanje područje izgledati još čišći. Također možete dodati neke jeftin boje i pretvoriti Vašu kuhinju u funky prostor. Ili samo imaju jednostavnu akcentima kako bi ga mekom i mirno gledati. Iako je kuhinja makeovers bijelih elemenata, imate mnogo opcija kao dodavanje bijelog laminata, bijela thermofoil površini ili jednostavno ih slikati bijela. Ili imaju ravnu površinu na vratima ili dobiti moderan podignuta ploča. Ima raznih dizajna u podigao ploče, kao trg ili zaobljena.
Dodavanje boje, morate bijele ormare možete dobiti svoje omiljene boje kuhinja countertop na milost tih. Pobrinite se da koristite isti countertop za kuhinju otoku. Podudaraju zid pločice sa bojom vašeg countertop. Provjerite jeste li jednostavan i minimalni dizajna na pločice. Možete dodati tamne boje, ali ne dodate previše dizajnerskih komada. Običan izgleda stilom. Jednako tako dobili preostali zidovi oslikani u oba bijelo ili u boji complimenting s ostatkom elemenata. Pobrinite se da se ne dodati više od jedne boje s bijelom. Kombo poput bijele i sive, bijele i nebo plavo, bijelo i meko roza, bijela i svjetlo maslina dati mirno izgled. Kombinacije kao što su bijela i crvena, bijela i smeđa, bijela i ljubičasta, bijela i crna, bijela i aqua plava stvoriti više funky prostora i koje su najbolje kuhinja pregradnja boja teme ići. Jedan od kuhinja makeovers na proračun je da imaju potpuni bijeli efekt čuvanje svih elemenata u bijelom, osim countertop. Također, okviri prozora mora biti bijeli u ovom slučaju. Countertops može biti crna, siva ili smeđa. Pri planiranju malu kuhinju makeovers s bijelim ormarima, kompletan bijeli efekt daje istinski luksuzan izgled.
Dodavanje Pribor, vrata knobs su mala ali važna stvar, stoga se dodaju oprezno. Ako imate potpuno bijela kuhinja, ići bronce, bakra i drugih vrata knobs ili rukuje s antičkim završiti samo. Također možete dodavati metalik srebrne ručice i ručke koje izgledaju dobro. Dodavanje lijepo šarenim cvjetnim vazama odmah može igrati do bijele izgled. Možete zadržati tablice blagovaona u bijelo sa smeđim staklom. Također lijepo tamna tepih ili bijelo stavljen pod stolom za blagovanje izgleda odlično. Svjetiljke s metalnim pendant na kuhinjskom svjetiljku i blagovaona tablici s pravom može upotpunjuju bijela kuhinja dizajn. Možete imati nekoliko vrata staklo do ormarića i mjesto šareni kuhinja pribor za jelo unutra. Dok se kuhinja uređenja, pokušajte imati veliku kuhinjski aparati u bijelom samo. Jeste dekorativne rasvjete kuhinja dodavanjem šarene svjetiljke na uglovima da bi začinio bijeloj kuhinji.
Možete imati stilom i jeftini kuhinja makeovers s bijelim ormarićima. These kuhinja ideje makeover will smreka up your kuhinje i daju prekrasan izgled. Nabavite ove učinjeno i imati jedinstven doživljaj kuhanja u kuhinji prekrivena mekim bijelaca.

No comments:

Post a Comment