Saturday 5 November 2011

Početna prozorsko staklo Zamjena

Bilo je to za vrata ili prozore, staklo je važan aspekt bilo koje kuće. Pomaže spriječiti hladne i topline, tako da možete živjeti u udobnom ambijentu unutrašnjost. Međutim, zbog nekog razloga, ako se razbija prozorsko staklo ona postaje imperativ da ga zamijeni, što može značiti puno novca potrošeno. Ali što je rekao da, ako ne želite potrošiti puno uzimajući to učinio uz pomoć jednog profesionalnog, možete to učiniti sami, te uštedjeti mnogo novca. Vi samo morati potrošiti novac potrebna za kupnju novog komada stakla. Sljedeći paragraf će vam korake doma zamjena prozorsko staklo, što možete pratiti dok je popravak. Vi svibanj također željeli znati o razbijeni prozor popravak, tako da ćete znati kako to učiniti.
Početna prozorskog stakla popravak
While popravak stakla vaš dom, morate organizirati za sve potrebne instrumente kao što su staklo za rezanje, dlijeta, radne rukavice, boja, kit nož, ručno čišćenje, kliješta, kist, laneno ulje, metalni oklop, prozor scrapper staklo potrebne veličine , Glazer, stakla alat, kit and razorblade strugalica i držati ih pri ruci. Kada ste sve ove uređen, prvi korak koji trebate poduzeti je uklanjanje svih ulomaka naočala dok će za prozorsko staklo zamjenu. Dok ih maknuti, pobrinite se da nosite zaštitne rukavice i uklonite ga jednom na vrijeme, inače vam svibanj ozlijediti vaše ruke. U slučaju Vaše windowpane je velika, potrebno je ukloniti okvir prozora uoči odlaska za prozorsko staklo zamjenu.
Jednom kada ste uklonili sva stakla, trebate ukloniti sve kit koristeći kit nož. Njega treba uzeti, a razbijanje stari kit, pobrinite se da ukloniti male komade na vrijeme, inače drveni okvir može podijeliti. Prilikom uklanjanja kit je staklar's point također treba ukloniti. Jednom kada ste uklonili sve kit, trebate primijeniti kaput od laneno ulje oko okvira i neka ulja potopiti u potpunosti. Laneno ulje je potrebno jer pomaže spriječiti ulje iz kit iseljenje, te je time kit suha brže. Tanki sloj kitom treba primjenjivati ​​nakon što kako bi jastuk novi stakla oknu koji će biti instaliran.
Novi staklo bi trebao biti nešto manji od drvenih okno, tako da staklo uklapa u to. Tijekom instalacije stakla, morate umetnuti staklar je točku na sva četiri ugla i na dodatne bodove, kako bi se osigurala stakla oknu. Nakon toga instalirati stakla, i lagano pritisnite tako da se dobro uklapa. Morate klizanje staklo alat da bi ga spriječio od lomljenja. Nakon što je staklo je na mjestu, morate se prijaviti kit širom stakla oknu. Kit bi trebao biti odgovarajuće konzistencije diljem okno, pa staklo uklapa dobro. Nakon postavljanja kit, primjenjuju laneno ulje nad njim tako da se suši brzo, a nakon što je sušen, možete se odlučiti primijeniti neke boje preko nje. Provjerite jeste li dopustiti da potpuno osuši prije nanošenja boje.
Početna prozorsko staklo troška zamjene
Postoji mnogo faktora koji ide u određivanju cijene zamjene prozora svog doma. To je teško odrediti točan trošak, ali to će ovisiti o veličini stakla ti bi trebao, kvaliteta stakla koje kupuju, sve dodatne značajke koje svibanj žele uvesti, trošak kadra, vrsti popuniti, osim stil prozor. Obično trošak zamjena prozora moglo ići bilo gdje između US $ 300 do US $ 700, što uključuje i troškove rada, ali onda opet što će ovisiti o vrsti čaša koju koristite. Sada, ako imate prozor prozor može košta vas ništa iznad 100 USD.
Dok će za kuće zamjena prozorsko staklo, pobrinite se da uzmete odgovarajuće mjere opreza, posebno se bavi ulomaka stakla i boje. If bilo kit je lijevo, držati ga u hermetičan kontejner, tako da se ne presuše i može se koristiti kasnije.

No comments:

Post a Comment