Friday 11 November 2011

Toči betonske ploče

Ploča bi trebala biti temelj za arhitektonski dizajn. Ploče oblik potpore baca, patios, nadstrešnica baca, uzgoj kuće, pa čak i za kuhinje countertops. Izgradnje betonske ploče nije tako teška kako se čini. Možete to učiniti pravo na svoj dom, ako znate točan plan i tehnike. Troškovi materijala su razumne i možete ga podići kod kuće bez puno truda. Da bi dobili glatku i ravnu površinu, postoje neke specifične metode za toči betonske ploče. Sljedeći sadržaj će vam pomoći da znate pravo postupak zaliti betonske ploče.
How sipati krovne ploče
Za izgradnju betonskog poda, morate isplanirati dizajn, dogovoriti materijale i onda ići naprijed s koracima. Vaš plan bi trebao uključivati ​​sljedeće bodova. , Prvo, odrediti vrstu betona koji će se koristiti. ; Procjena potrebne materijale. , Koncentracija sastojaka za podizanje betonskih podova. ; Konstruiranja obrasce za toči betonske ploče. ; Stvarni ulijevanja tehnika. ; Jačanje betona za očvršćavanja. ; Završavanje betona na različite načine. ; Dopuštajući betona izliječiti. ; Materijale potrebne za točenje beton, cement, pijesak, gmizati, Lopata, Hammer, Wood šiljcima, žičana mreža, miješalica za beton, lopaticu, razini; kiparskog niza, Pilers, betona točenje Tehnika
Tri stvari koje treba uzeti u obzir su dizajn, izgled i veličinu ploče. Sukladno tome, morate odlučiti količinu smjese. Get korak-po-korak zalivši tehnika nastavku. , Betonske ploče su uglavnom monolitni, tj. sastoji se od jednog sipati. Na početku, jasno se cijeli trava, korov i ostatke od tla, a zatim postavite ploče stopama sa svih strana. : "Za odgovarajući prostor, kopaju tlo najmanje 18 inča, širine i dubine. To će formirati perimetar ploče. Nasjeckati drvo, a zatim izgraditi okvir skladu s tim. Beton ako vaš zid je razbijen i vi se pitate kako izgraditi betonski blok zid, onda morate znati osnove za izgradnju betonske ploče na prvom mjestu. , Nakon toga, morate se oblik zajednice na obodu. Morate čekićem dvoglavi noktima, tako da oni mogu lako biti uklonjena kasnije. ; Prije ulijevanjem mješavine cementa, ležala krevet od pijeska unutar drvenog okvira. Krevet pijeska treba biti 2 cm duboko i provjerite da li je glatkom grablje s vodom. Stavite Rebar šipke over stolice i mreže pijesak krevet s dvije žice s otvorenim poklopcem ploča području. ; Pripremite smjesu uz pomoć maltera i pastelnim odnosno betonske smjese. Sastav treba na takav način, da se tekućina stvara jaku bazu nakon očvršćavanja. , Jer, to je monolitna ploča, izlijevanje se obavlja na jednom pucao da bi jedinstvena izgleda. Sada ulijte smjesu iz posude počevši od kraja do drugog uglu okvira. Uvjerite se da je cijela ploča je područje pokriveno. ; Koristite glazura odbora da izglađuju površinu. Tu ne bi trebalo biti bilo kakvih zračnih mjehurića tijekom tekućeg betona. Možete čak koristiti bika plutaju na razini površine i čine ga netaknut. Dopustite da se osuši za nekoliko dana. Nakon cementa stvrdnjava u potpunosti, mokro s vodom redovito. To čini ploča jaka. , Točaka koje treba zapamtiti, čim napravite smjesu, izlij odmah. Time se sprječava sušenje betona. ; Krevet tlo treba biti potpuno suha, glatka i ravna prije lijevanja betonske ploče. ; Vrijeme treba biti svijetla i sunčana. Cement treba neko vrijeme da se suh i kiša je štetan za dobar kvalitet ploča. Hidroizolaciju betona također pomaže da se prevaziđe ovaj problem tijekom kiša. ; Toči betonske ploče može biti učinjeno jednostavno kod kuće. Vas će se skupiti nešto iskustva nakon što ste ga pokušali. Dosljednost u smjesu i podnice je od vitalnog značaja za dobre rezultate.

No comments:

Post a Comment