Thursday 3 November 2011

Krema za izbjeljivanje Crna koža

Koja je najbolja krema za izbjeljivanje crne kože? Nigdje se odnose na rasizam, ali fer koža ten je najviše tražili nakon što je san za mnoge. To je razlog zašto postoji toliko izbjeljivanje kože i kože bjeljenje proizvodi dostupni na tržištu. Sijeva kože ili kože bjeljenje metode opsesivno se koriste za poboljšanje nečijeg ten i da bi kožu pravedniji. Dakle, korištenje krema za izbjeljivanje crne kože i maslinovo koža je uobičajena praksa danas. Gledajući udaljeni cilj poboljšati nečije ton kože, ljude ludo pratiti trend, bez čak i uzimajući u obzir dobre i loše efekte takvih kozmetike i proizvoda za njegu kože. To je razlog zašto Ja sam tu da znaš o neke od korisnih koži izbjeljivanje kreme i nekoliko savjeta o odabiru najbolje kreme izbjeljivanje kože.
Odabir krema za izbjeljivanje Crna koža
U početku, razumjeti činjenicu da crna ili maslinasto ton kože je kao zadivljujući ili više, nego fer ton kože. Dakle, morate izbjeći koristeći kožu kreme koliko je god moguće. Međutim, ako ste previše su odlučni da ih koristiti, onda bi bili sigurni da su kreme koje koristite od koristite kombinaciju ili neke zdrave i biljnih proizvoda za izbjeljivanje kože. Kao što svi znamo, melanin je ime kože pigmentacija odlučuje o tamu svoje boje kože. Krema koži izbjeljivanje za crne koži, ciljevi proizvodnju melanina i nudi prilično svjetlija koža ton. Također je važno pokrenuti temeljitu pretraživanje na kožu bjeljenje kreme sastojci poput hydroquinone (ne više od 2%) u cilju provjere svoje nuspojave na koži. Možete konzultirati jedan od svojih prijatelja koji su pokušali sve takve proizvode. Također možete pokušati njezinu / njegovu proizvod za tjedan dana i vidjeti ako to radi za vas, a zatim samo odlučiti za isti proizvod.
Najbolja krema za izbjeljivanje Crna koža
Postoji tisućama crnih proizvode koži izbjeljivanje koje možete isprobati, kako bi olakšali vaše kože tonu. Osobe s prirodno crne kože, kao i onih koji su dobili crne kože zbog razloga kao što su nesreća, acne ožiljaka, opeklina i posjekotina, također isprobajte ove kože kreme, nakon prethodnih konzultacija s dermatologom. Postoji ogromna ljutit vezi glutation kreme za izbjeljivanje kože, međutim, nema mnogo dokaza o djelotvornosti takvih proizvoda. Ovdje su neke od najboljih bjeljenje kreme za crne kože.
Ambi Fade Cream, a to krema je pronašao da se učinkovit u sijeva mraku mjesta na tijelu i za pružanje čak i boju kože po cijelom tijelu. Neke od premijera sastojci ovog krema za izbjeljivanje kože uključuju vitamin E, hydroquinone i alfa hidroksi kiseline. Djeca mlađa od 12 godina ograničeno je korištenje takvih bjeljenje kreme za crni skin.
Avon Anew Osvjetljenje Ultra, a to krema promises pravednije i svjetlije koža u 14 dana. Internet utvrde velik s ciljanih područja i odlično je koža bjeljenje kreme, jer je također niska u troškovima. Djeluje dobro na crno kožu i ljudi s djelomičnim tamne kože također mogu imati koristi od koristeći Internet.
Reviva Labs Fade Cream, a to je prodali kao dan izblijediti krema i je na snazi ​​za feding tamne kože problematična područja. Ovu kremu sastoji od Kojić kiseline, koja je dobru kožu bjeljenje agent. To je jedan od najpopularnijih prirodne kože bjeljenje krema se koristi za crne kože.
Palmers kože Uspjeh Eventone Fade mlijeka, a to dolazi krema s vitaminom E, hydroquinone i alfa hidroksi kiseline i to je dobra krema za izbjeljivanje crne kože zbog izlaganja suncu, suhe kože, u trudnoći ili bilo koje traume kože. Djeca mlađa od 12 godina ne bi trebali koristiti takve kremama.
Tijelo Shop mane Fade Night losion; ovaj skin izbjeljivanje / koža munja krema dolazi s tea tree ekstrakta i stoga je jedan od biljnih skin izbjeljivanje kreme koje su dostupne na tržištu. Briše, a izbjegava skin blemishes i nudi lakši ton kože s jasnijim ten.
Neke druge marke izbjeljivanje krema za crno koži obuhvaćaju Nandinola koža obezbojenje blijede krem, Esoterica dana izblijedjeti vrhnja, bit jasno unaprijediti kompleks fade gel, fade-out krema nogu liječenja vitamina K, itd. Skin bjeljenje kreme za crno koži treba primijeniti prema smjerovima. Također trebate izbjegavati i smanjiti izloženost suncu za bolji i dugotrajni rezultati takvih proizvoda. I naposljetku, ako ne znam, melanina je pigmenta, koji štiti vašu kožu od potencijalno štetnih UV zrakama sunca. Od kože bjeljenje kreme za proizvodnju melanina cilj, što može uzrokovati bolesti kože poput raka kože i drugih štetnih nuspojava u dugoj vožnji.
Ti radije možete se odlučiti za njegu kože izbjeljivanje home lijekova, a neke od prirodnih kože lightener proizvoda, da se na sigurnije strane. To je sve što sam imao reći o koži krema za izbjeljivanje crne kože. Kao što sam spomenuo gore, uvijek trebate konzultirati dermatolog prije uporabe takvih proizvoda za njegu kože. To je najbolja stvar koju možete napraviti da ostanete zdravi i lijepi! Uzmi care!

No comments:

Post a Comment