Monday 7 November 2011

Jesam li u ljubav - kako to znati ako ste u ljubavi

Prava ljubav dolazi tiho, bez bannera ili svjetiljke. Ako čujete zvona, dobiti vaše uši provjeriti.
Iznad dati citat Erich Segal sigurno ne razbiti fantastične ideje da jedan ima oko ljubavi. Iako je većina od nas misle da se zna što je ljubav. No, kad smo zadovoljiti posebne osobe u našem životu, sve naše predrasude uvjerenja o ljubavi ide naopako i jedan počinje čuditi, 'Ja sam u ljubavi? Jedan od problema s pojmom ljubavi je da ona nema definiciju. To ga čini teško znati točno što je volim. Jedan od razloga za to je iskustvo da svaka osoba ima kada je u ljubavi, potpuno drugačiji. Međutim, postoje određene osjećaje ljubavi koji ostaju zajednička za sve. Stoga, ako ste u potrazi za odgovorom na pitanje, ja sam u ljubavi ili kako to znati ako ste u ljubavi, ovdje ćemo istražiti o osjećaja da netko doživi, ​​kada je u ljubavi. Ako želite saznati više o ovom, pogledajte članak pjeva pada u ljubavi.
Kako znati ako ste u ljubavi s nekim
Jedan od razloga zbog kojih na ovo pitanje, kako to znati ako ste u ljubavi s muškarcem ili djevojke, nastaje u našem umu, jer je stvarno fina linija između ljubavi i zaljubljenost. Većina tinejdžera, kao i mladima, prođi kroz fazu u kojoj oni ne razumiju da li stvari koje su se suočili je zato što je ljubav ili je samo zaljubljenost. Koji će jenjavati nakon nekoliko dana ili može biti u nekoliko tjedana. Dakle, ako imate ovo pitanje na umu da, kako to znati ako ste u ljubavi s djevojkom ili muškarcem, ovdje su neke pokazatelje koji će vam pomoći u znajući li svoje osjećaje za tu osobu je prava ljubav ili samo privlačnost . Ako želite znati da li ste u ljubavi, potrebno je kvizovi ljubav za djevojčice kako bi saznali.
Pravi osjećaji skrbi i ljubavi; Iako je većina odnosa početi s fizičku privlačnost, to nije dovoljno za održavanje odnosa za dugo vremena. Jedan od njih je rekao da se u ljubavi kad jedan počinje osjećaj istinske ljubavi prema drugoj osobi, a također, kada je ista ljubav je vratio ga / nju. Također, ako stvarno osjećate sretan i zadovoljan kad se s njim / njom, također je znak koji ukazuje na to da su zaista zaljubljeni. Pored toga, ako ste u mogućnosti da sami biti kad je on okolo, onda najvjerojatnije, ono što se pojavljuje je ljubav. Evo, možete pogledati neke od znakova da u ljubavi.
Vjerujte, iako je u redu da se osjećaju pomalo posesivne i ljubomorne, kada se vaš partner je sa svojim prijateljima. Ako znate da je on nikada neće slomiti srca, onda je ovo sigurno je znak ljubavi. Istinska ljubav je kad znaš da gdje god ide vaš partner ili što god on ne, on nikada neće slomiti vaše povjerenje. Međutim, ako ste stariji zaštitne i stalno na telefonu provjeriti o njegovu / njezinu gdje, to je znak vaše nesigurnosti. I osjećaja da ste za njega / nju nije zapravo ljubav. Ako ste u ljubavi, nikada nećete morati da ga / nju kroz lojalnost test.
Daje vam Prostor, Ako vaš partner stalno od vas tražiti da odaberete između njega / nju i svoje prijatelje i obitelj, odnos dijeljenje Vaše su s njim / njom ne može biti pravi jedan. Mada kad se u ljubavi, većina nas misli da nam ne treba drugi oko nas, to nije zapravo istina. Umjesto toga, obitelj i prijatelji su jednako važni, jer oni su ti koji daju bezuvjetnu ljubav i podršku tijekom teškim vremenima. Ljubiti partner je onaj koji neće od vas tražiti da odaberete između njega i svoje najdraže. Ovdje je neki više informacija o tome da li vi znate da ste zaljubljeni.
Nadam se, do sada vi znate odgovor na pitanje, ja sam u ljubavi. Drugi znak koji može ukazati da ste u ljubavi, s jedne posebne osobe, kada se osjećate dobro o sebi. Osoba koja voli nas i onaj koji smo ljubav ima sposobnost da nas osjećati dobro, ne samo o životu, ali io sebi. Dakle, ako se nakon čitanja ovog članka, koju su shvatili da si zapravo u ljubavi, ne otpada više vremena u razmatranju, a ne, samo recite mu / joj o svojim iskrenim osjećajima i siguran sam da je on / ona će definitivno uzvraćati svoje osjećaje s ljubavi.

No comments:

Post a Comment