Thursday 10 November 2011

Dead akumulatora

Vaš auto treba električni, za mnoge od svojih funkcija kao i svjetlima, svjetla je glazbeni sustav, starter, električni prozori, unutarnja svjetla, vjetrobransko brisača sl. akumulatora je jedini izvor moći za sve njih. Idealno bateriju automobil bi trebao funkcionirati ispravno za pet punih godina, jer se prosječni auto baterije. Ali to je pored nemoguće za održavanje idealne uvjete. Budući da postoji mnogo aspekata koji se odluče koliko dugo baterija će trajati. Let's analizirati mrtvih problema akumulatora u više detalja.
Dead akumulatora Simptomi
Evo nekih od znakova ili simptoma koje ukazuju da vaš automobil baterija je mrtav ili je isušen. ; Automobil ne započeti nakon okrenete ključ u bravi. ; Djeluje električno komponente kao što su prozore na automobilima neće raditi. , Dok je s početkom u automobilu ako to čini zvuk klikom umjesto uobičajenog zvuka. , Prednja svjetla su postala dim i sjajno samo kada ubrzati. , Kad otvorite poklopac, ako postoji loš miris poput trulih jaja. , A ako auto ne počinju obično, ali počinje s skok onda možete biti sigurni je da je problem s baterijom. ; Dead akumulatora Uzroci
Uzroke mrtve akumulatora može se brojne i jedini ispravan akumulatora testiranje može otkriti stvarni problem. Najviše očigledan uzrok je da vijek trajanja akumulatora za koju je projektirana, uskoro će dobiti više. Ima i drugih situacija koje mogu dovesti do mrtvog akumulatora. Naprimjer, ako ste zaboravili isključite svjetla kad se parkirao svoj automobil, od vas će naći bateriju isprazniti nakon što se vratite. Ostali uzroci mogu biti,; Pogrešna načine punjenja baterije. , Unutarnja svjetla se lijevo na duže vrijeme. ; Uporaba baterije za skok započeti drugu bateriju kada svoj automobil baterija sama po sebi slaba. , Ostavljajući radio ili automobil audio sustav na za cijele noći. , Korištenje substandard baterije. , Kratki spoj negdje u ožičenje baterije. , Ako alternator nije ispravno da neće napuniti bateriju. , Korištenje auto na manjim udaljenostima dok koristite pribor dovoljno može dovesti do mrtvog baterije. , Ponekad elektrolita na bateriju dobiva prikupljenih na dnu baterije ostavljajući gornje polovice bez kiseline. To također mogu dovesti do mrtvog akumulatora. ; Poor akumulatora održavanje je još jedan ugledni uzrok baterije se isprazniti. Primjer loše održavanje bi, ako ne vodi odgovarajuću količinu vode u bateriju. , Kako to škripac Dead akumulatora
Brz i jednostavan način oživjeti mrtve akumulatora je skakanje automobil bateriju. Za skok-počevši baterije morate skup džemper kablovima i drugi automobil s dobro napunjenom baterijom. Sljedeći koraci će se objašnjava kako skok početi vaš automobil-, Parkirajte automobil s mrtve baterije uz automobil s punom baterijom (obnoviti car). Također možete parkirati dva vozila podižu poklopac čime se hauba, koji je, ispred svake druge. ; Sada spojite jedan terminal pozitivnog kabel (uglavnom crvena) na pozitivan terminal oživljavanja automobila i drugi kraj na pozitivan terminal mrtvih baterije. ; Sada spojite jednog terminal negativnih kabela do negativ oživljavanje baterije. Drugi kraj tog kabela treba biti spojen na neobojenu metalnu površine u blok motora. ; Sada uključite oživljavajući automobil na i trčanje za nekoliko minuta. To će naplatiti mrtvih baterije. ; Sada pokušajte pokretanje automobila. Ako to ne započne, pokrenite oživljavajući automobil za neke više vremena. ; Još jedan način pokretanja automobila čija je akumulator je gurnuti ga pokrenuli. Ali, za ove metode vam treba netko gurati vaš automobil dok ga pokušate pokrenuti i to će potrajati nekoliko pokušaja da se automobil prikazivati. Također, ova metoda ne preporučuje i treba se koristiti samo ako nema druge mogućnosti dostupne.
Najbolji način da se nositi s mrtve akumulatora je da se naplaćuje u najkraćem mogućem roku. Ali provjerite da li ste prvi put pročitao o tome koliko naplatiti mrtvog akumulatora u priručniku car korisnika. Uzmi sve sigurnosne mjere u njoj spominju. Ukoliko je baterija oštećen, automobil zamjensku bateriju je jedina opcija. Nemojte pokušati skočiti početak smrznuti bateriju kako postoji opasnost od baterije eksplodira. Također, ako ste pronašli kiselina curenje u bateriju je potrebno da mehaničar odmah.

No comments:

Post a Comment