Monday 7 November 2011

Konoplja Narukvica Patterns s perlicama

Da li znate da je stilski i trendovski konoplje narukvica koje su miljenik su većina tinejdžera izrađene od vlakana koji je izveden iz vrsta biljka koja je iz roda Kanabis? Konoplja se koristi za mnoge svrhe, uključujući industrijske proizvodnje papira, tekstila, plastičnih masa, prehrambeni proizvodi, gorivo i medicinske svrhe. Narukvice od konoplje vrlo su popularni i uporište u zbirku pribora za većinu mladih. U stvari mnogi ljudi kao što su stvaranje konoplje narukvice na svoje na dar da prijatelja kao narukvica prijateljstva, tako da imaju više osobno značenje kao dar. Konoplja narukvica uzorke s kuglice vrlo popularna među tinejdžerima kao oni omogućiti im da pokaže svoje kreativnosti i jedinstvenosti.
Konoplja Narukvica čv
Prije nego što bi naučili kako napraviti narukvice s perlicama konoplje, važno je naučiti trima čvorova koje se obično koristi kako bi ove narukvice koje su gornji čvor, trg čvor, a čvor prekidač.
Gornji čvor, Take the komad konoplje konac i napraviti petlju na takav način da je jedan kraj krugovima nad drugim krajem. ; Sada se jedan kraj kabela i skliznuti ispod petlje, a zatim kroz petlju za stvaranje oblika koji nalikuje pereca. ; Sada povucite ga zbijeno i ono imate u ruci je gornji čvor. , Trg čvor, Take dvije uzice od konoplje jednake duljine, a zatim ih držite u sredini. Sada uzmite dva užeta od konoplje i držite ih na krajevima. ; Sada se napajanje konoplje na desnoj strani i stavite ga pod kablovi ste držite na sredini i preko kabela na lijevi ugao. ; Sada premjestite na to napajanje sa lijeve strane, izvadite ga preko žice se u centru, a zatim ga dovede pod kabela na desnoj strani. , To je poznato kao trg čvor. ; Uključite čvor, dok resanja jedan konoplje narukvica, užeta na dvije strane su poznati kao knotters and užeta na sredini su poznati kao punila. U ovom čvor, morate poigrati s pozicioniranje punila i the knotters stvoriti čvor. , A prvi korak je odvojiti punila kako bi se stvorio jaz između dvije twines. ; Sada trebate donijeti svaki knotter nad punila i preći, tako da the knotters sada može funkcionirati kao punila i obrnuto. , A sada osigurati čvor sa trga čvor na udaljenosti od bit da je bio vezan zadnji. ; Raširena punila stvoriti čipkan izgled s prazninu i imate svoj prekidač čvor. ; Sada kada znate kako stvoriti patterns konoplje narukvica, možete koristiti različite čvorova konoplje narukvicu u konoplje narukvica uzoraka s perlicama.
Konoplja Narukvica Uzorci s perlicama
Postoji mnogo različitih narukvica izradu ideje koje možete koristiti u cilju postizanja konoplje narukvice zrna. U ovom članku, mi dati tri tih izdataka koji koriste izvlačenja uz konoplju pletenice za izradu unikatnog nakita.
Narukvica s perlama
Materijale potrebne, konoplja konop, ovisno o mjerenju, keramike perle, 10; perle drugi oblik, 4; trake za mjerenje, 1; bijelo ljepilo, upute; Mjera konoplja konop sa mjerne trake i izrezati dva duljina konop na mjeru koja je dvostruko mjerenja ste uzeli. ; Sada preklopite na pola užeta i stvoriti gornji čvor dovoljno velika da se smjestiti zatvaranja perla. To će uzrokovati da se stvaranje petlji, čvrst čvor i četiri nitima viti. ; Sada, sljedeći korak je da se dva kvadrata čvorova i onda nit keramičke perle na svoj punilo uzice. Nakon toga stvaraju još dvije četvornih čvora i konac druge kuglice. Ponovite ovaj postupak do you postigli željene dužine. Kraj duljina konoplje tri kvadrata čvorova, a zatim dodajte još jednu zrno koje će pomoći u zatvaranje narukvica. , A sada koristite sve četiri niti konoplje kabela i napravite gornji čvor i rezati višak viti. Ljepilo je kako bi se osiguralo da čvor ne otvara. , A sada koristiti četiri različito oblikovani beads as čari i svežite ga u konoplje narukvicu pomoću gornji čvorova. Nanesite ljepilo na ovim čvora kako bi se osiguralo da oni ne otvoriti. , Postoji li imate prvi od obrazaca konoplje narukvica s perlama. Neka nas pogledajte na drugom popularne konoplje narukvicu dizajna.
Bubblegum perla Narukvica
Materijali Obavezno, konoplja moždina, ovisno o mjerenju, Drvene perle, različito obojeni, 16., ljepila, upute, prva stvar koju će trebati učiniti jest napraviti kopča za učvršćivanje narukvice. , Nakon toga, napraviti dva trg čvora i konac dvije drvene perle, po jedan na svakoj od knotter. Ponavljajte taj postupak izrade dva trga čvora, a zatim navoja drvene perle, dok ne postignete željenu dužinu postiže. ; Sada napraviti prekidač čvor čvor i jedan trg i zatvorite čvor. Koristite sve četiri twines da gornji čvor kao u prethodnoj narukvica, a zatim odrežite višak viti. Nanesite ljepilo na svim čvorova tako da se ne otvaraju ili ispasti. , A bubblegum konoplje narukvica uzoraka s Beads je nazvan tako zbog sličnosti s bubblegum. Sada kada imate dvije različite uzorke konoplje narukvica s perlicama možete napraviti kostim nakit koji možete nositi ili poklon za svoje prijatelje. Iste obrasce se također može koristiti za stvaranje anklets i ogrlice.

No comments:

Post a Comment