Sunday 20 November 2011

Frizure s bangs i slojeve za dugu kosu

Kada je riječ o dugom kosom, postoje mnoge opcije šišanje. Možete izrezati vaše kose kraći, u moderni punk frizura. Ili, ići za modernog bob frizure ili izrezati kosu u srednje frizura. Međutim, ako ne želite da dio s dugim narasla kosu, onda samo malo trim na vrhove kose, ili rezanje kosu u slojeve s elegantnim stilom šiške, i malo boje pruge, mogu transformirati vaš izgled u potpunosti. Sve što trebate napraviti je odabrati frizure stil i ideje koji odgovara vašim načinu života i tipu kose. Možete ići sa elegantnim ravnu kosu za elegantan i elegantan izgled, ili ići s kovrčava valovite duge slojevite frizura dati više opuštena i romantičan izgled. Međutim, ako ne želite ići s tim popularnim idejama, a zatim ići s naletima ošišam za malo više punk izgled. Neka nam raspraviti različite frizure s bangs i slojeva za dugu kosu. Možete pokupiti bilo ideja slojeva za dugu kosu od niže navedenih popisa, a zatim ga upariti s bilo koje od bangs stila dane u nastavku.
Šiške Style
Ovdje su 5 bangs stilu. Možete odabrati bilo koji od frizure s bangs i slojeva za dugu kosu. Pobrinite se da odaberete jednu od frizure s bangs koji odgovara vašim tipu kose i životni stil, tako da može održavati stil lako.
Side Blunt Bangs: Kako dobiti ove bangs bočni dio vaše kose, i izrezati prednji dio vaše kose u tupim bangs koje spadaju just iznad razine obrvama.
Side Bangs čišćenje: Da biste elegantan i popularne brišući bangs stil, morat ćete držati tvoj bangs šišanje više, tako da neke dlake niti pokriti oči.
Blunt Kleopatra Bangs: Ove bangs stil izgledati hrabar i vrlo su 'in'. Za ovu šiške stil, rezati prednji dio vaše kose u ravno šiške koje dolaze dok Ti obrva.
Naletima Bangs: Da biste dobili naletima šiške morat ćete odrezati off raznih hair nitima šiške u raznim dužinama dobiti naletima efekt.
Middle slomljen Bangs: Ovaj stil je sličan strani brišući šiške. Osim rezanje kosu na jednoj strani, trebat će vam dio vaše kose u sredini, a zatim izrezati na 2 predjelima kose na bangs. Ove su ideje simetrične bangs, za drugačiji izgled također možete uzeti u obzir ide za asimetrični šišanje bangs.
Slojeva za dugu kosu
Ovdje su ideje duga valovita i duge ravne frizure s bangs i slojeva. Dakle, odabrati slojevito šišanje, a tek onda odabrati bangs stil ispunite ovaj izgled.
Elegantni Slojevita Cut: Kako biste dobili ovaj klasičan izgled slojevite frizura dugo, morat ćete ravno finom dlakom. Srednji dio vaše kose, a zatim izrezati kosa na strane u dubokih slojeva počevši od Vašeg čeljust razini. Ovaj stil izgleda dobro s tupim Kleopatra ili strani tupim bangs.
Zrcaljeno Završava Slojevita Style: Iz ovog frizura cut vaše kose kod tjemena na nekoliko slojeva, a zatim izrezati i ostatak kose u dubinskim slojevima, a stil im okretanjem vrhove kose van. Pratiti ovaj dugo frizure s bangs s bočnom brišući šiške.
Razor Cut Slojevi: Možete cut vaše ravno kose u duge slojeve i zatim pokrenite britva na njih. Britva frizura rez će dati moderan njegovan izgled frizure.
Valovita Slojeviti Cut: Ako imate valovitu kosu onda šišati kod krune u nekoliko slojeva, a zatim ostatak kose u duboke slojeve, uz vrhove kose izrezati u zašiljen izgled. Ovaj stil izgleda super sa svim vrstama šiške.
Naletima slojevi: U naletima slojevi stil morat ćete smanjiti sva vaša kose u slojeve, a zatim izrezati svaki nasukati na različite dužine, da se naletima slojevite efekt.
To je sve o haircuts s bangs i slojeva za dugo kosu. Tako, uploadati svoju sliku u fotografija uređivanje softver, te miješati i podudaraju sa slojevima i bangs stil, da se pregled o tome kako je frizure s bangs će gledati na vas. Ili uzeti sliku od vas, s kosom rep. Fotokopija ovu sliku i nacrtati frizura s bangs kombinaciji na papiru, dobiti pregled kako šišanje će izgledati na vas. Pobrinite posjetite dobar stilist, i opisati stil želite profesionalne, dobiti željenu izgled.

No comments:

Post a Comment