Thursday 3 November 2011

Najbolji način da odčepiti WC

Stvari poput začepljen WC na najviše neumjesan trenutke, kao i kada ćete imati goste posjećujete, su prilično neugodno. Vi svibanj morati napraviti dogovor za gosta i istovremeno, od vas će također morati dostaviti na ovaj problem. U svemu tome ne biste trebali dobiti usplahiren, jer postoji nekoliko jednostavnih načina koji mogu biti od pomoći odčepiti toaletom. Jedan od najlakših način da odčepiti WC je korištenje klip. Ako to ne uspije, onda ćete morati koristiti metode vodovod navedene u nastavku.
Kako to odčepiti WC?
Puno ljudi su mišljenje da crvenilo je najbolji način da se odčepiti WC. Međutim, to nije tako. Ako shvatite, da je vaš WC je začepljen, ne biste trebali ispirati više od jednom. Ako čudo, što koristiti za odčepiti WC. The odgovor je klip. Češće nego ne čini čudesa odčepiti jedan fizički radnik. Sada ćemo vidjeti različite metodama koje mogu koristiti za odčepiti jedan fizički radnik.
Pravilan način Uronite WC; Važno je znati pravi način da uronite WC. Potrebno je, imate pravo klip za isti. Možete koristiti loptu oblika plunger ili ovčinjaka out gumeni prirubnicom na dnu, koja će tvore pečat svojevrsni klip. Ako imate veliki klip, morat ćete primijeniti dodatne snage. Sada kada imate pravo klip, umetnuti klip na posudu i pritisnite čvrsto, ali lagano. Kada pritisnete dolje klip, morat ćete osigurati da odvodna rupom WC potpuno prekriven klip. Da znam, ako radiš pravu stvar, provjerite je li klip je potopljen u vodu. Neophodno je da guranje i vučenje s vodom, a ne zrak. Sljedeća oštro podići na klip, tako da je stvoren vakuum, a zatim gurati stvoriti pritisak. Međutim, da ne bi trebali gurati tvrdi, jer može začepiti WC dalje. Uz konstantan tlak, zbog push i pull, to će poremetiti clog iu smjera i na kraju to će biti ispran dolje. Međutim, od vas će morati ponoviti iste korake više puta, kako bi se osiguralo da na zahod zaista je zabrtviti besplatno.
Dish sapunom i toplom vodom metoda; To je jedan od najbolji način za odčepiti WC. Vas će zahtijevati malo jelo sapunom i toplom vodom za iste. Dodajte oko 5 žlica zajedničke deterdžent za pranje posuđa za začepljene WC školjka. Sapun sjesti za oko 5 do 7 minuta. Zatim ulijte oko lonac pun ključale vode u fizički radnik zdjelu. Nakon što koriste klip. Nećete morati koristiti klip za više od 5 do 7 puta. Ista metoda se može koristiti za odčepiti začepljen odvod.
Sode bikarbone i octa Metoda, koju će zahtijevati oko dvije šalice sode bikarbone i dvije šalice octa. Pazite da se ne previše vode u WC školjku. Sipati sode bikarbone i octa u zdjelu. Neka je sjediti tamo negdje. Zatim upotrijebite klipa nekoliko puta. Nakon kojima možete pour kipuće vode ili normalno vode u WC zdjelu, ali kipuće vode je bolje. Uronite nekoliko puta i imat ćete unclogged WC.
Žica vješalicu metoda; Ako nemate klip, morat ćete pitati kako odčepiti WC bez klip. Ovo je metoda za vas. Ako nijedna metoda čini se da vam dati željene rezultate, onda je to mjera, koju svibanj želite koristiti. Vi ćete zahtijevati vješalicu žice za istog kaput. Prvi korak ćete trebati poduzeti je rasplesti kaput vješalica, takva da vrhu krajevi vješalicu više nisu povezani. Stick jedan kraj žice na odljev. Zatim uganuće, guranje i manevar žica u kružnim pokretima očistiti odvod.
Od svih metoda odčepiti toaletom, morat ćete odlučiti koji je način najbolji odčepiti WC u vašem slučaju. U nekim slučajevima klipa metoda je također u stanju da ga odčepiti, au nekim slucajevima, morat ćete koristiti vješalice metodom žica kaput.

No comments:

Post a Comment