Wednesday 2 November 2011

Papir Wasp Nest

Iako, ose su korisne za ekosustav, ovih insekata često gleda s puno straha, s obzirom na ubode oni can nanijeti. Wasp stings može biti jako strašno, pogotovo za one s alergijom. Alergijska reakcija na osica stings mogu biti veoma izraženi, a ponekad i kobne previše. Dakle, pred očima osa obilaske Vašeg prostora ili osa gnijezdo u vašoj zgradi ili vrtu može vas nervozan. Većina od nas ne pokušati identificirati vrstu osa gnijezdo ili tip osa nastanjuju u njemu. Ali, ponekad, osnovnu ideju o različitim vrstama osa nests svibanj dokazati koristan u eliminirajući ih. Vi svibanj naići blatu gnijezdi osa, osica gnijezdi papir, itd. Ovaj rad se bavi neke informacije o radu uklanjanje osica gnijezdo.
Više o Nest Papir Wasp
Kao što naziv sugerira pravom, papira osa gnijezda od smeđe siva papirast materijala prikupljenih od ose od vlakana prikupljenih od mrtvih drveta i biljnih stabljika. These su ose ose zove radu i oni pripadaju obitelji Vespidae and potporodice Polistinae. Iako Hornetsi i žute jakne Ne pripadaju ovom potporodice oni su također ponekad uključuju u ovoj kategoriji, kao što su previše make nests od papirast materijala. Prema posljednjim istraživanjima, postoji oko 300 vrsta papira ose u svijetu.
U slučaju vrijedi papira ose, gnijezda su izrađene od vlakana prikupljenih obliku mrtvog drva i biljke proizlazi. Ta vlakna su pomiješana sa slinom u obliku papirast materijal koji se koristi da bi legla sa otvorenim češljevima. Gnijezdo je priložen na površinu uz pomoć tanke stabljike. Rad ose zaštititi svoja gnijezda mrava from i drugih kukaca kao by secreting kemijski na stabljike i baze gnijezda. Papir ose se kaže da budu poslušne naravi, no, mogu napasti one koji pokušavaju naštetiti član ili gnijezdo. Dakle, uklanjanje papira osa nests mora biti učinjeno s skrb. Sljedeći paragraf se bave nekim metodama za uklanjanje gnijezda osa papira.
Kako da biste dobili osloboditi od Wasp Nest papira
Općenito, uklanjanje bilo osica gnijezdo mora biti učinjeno s pažnjom i oprezom. Isto vrijedi i papir ose previše. Morate nositi zaštitnu opremu, kao što su, masku za lice, zaštitne naočale, zaštitne rukavice, odjeću koja u potpunosti pokrivaju vaše tijelo, i sl. To je uvijek bolje raditi ovaj zadatak, prije izlaska ili nakon zalaska sunca, jer, ovi kukci će biti manje aktivni tijekom tih vremena . Sljedeće su neke od metoda koje mogu vam pomoći u uzimajući osloboditi od papira osa gnijezda. ; Ukoliko želite usvojiti prirodne uklanjanje osa gnijezdu, a zatim, koristite platnenu vreću pokriti osa gnijezdu i jednom gnijezdu pokriven jastuka, zapečatiti je brzo i ukloniti gnijezdu od površine na koje je spojen. Sada, vezati teške stijene u vrećicu i uronite u kantu s vodom. Ostavite ga za jedan dan ili dvije, prije odlaganja, kako bi se insekti se ubio. , Vi svibanj također koristiti insekticidi kao metodu osa gnijezdo uklanjanje. Koristite bocu osa s dugom mlaznica i sprej na gnijezdu sa svih strana sprej. Počnite sa otvaranjem gnijezdo i neka ga namočiti insekticida. Pričekajte jedan dan ili dva upute za uklanjanje i odlaganje izvan gnijezda. ; Neki ljudi koriste gorivo, kao što su, kerozin, benzin, itd., za rad uklanjanje osica gnijezdo. Sve što trebate učiniti je da se sprej papir gnijezdo s gorivom, tako da gnijezdo dobiva natopljene s njom. Cover otvaranje gnijezdo sa vlažnom krpom i ostaviti ga preko noći, prije uklanjanja i odlaganja gnijezdo. , Sada, znate više o radu osa gnijezda i način da biste dobili osloboditi od njih. Korištenje led sprejeve ili čak običnom vodom natopiti gnijezdo je također smatrati kao učinkovit način za uklanjanje nests papira osa. On je rekao da ako je papir gnijezdo je premali (oko veličine loptice za golf), onda, možete ga ukloniti izravno s lopatom ili metlu, a zatim, to raspolagati. Takva osa nests uglavnom nalaze se naseljena queen, koji želi započeti koloniju. Međutim, ne biste trebali zaboraviti pomoću zaštitne opreme.

No comments:

Post a Comment