Friday 4 November 2011

Dizajn Your Own T-Shirt

Većina od nas kupiti naš ormar iz maloprodaje tamo gdje su istu odjeću za prodaju u različitim oblicima i veličinama. Prije ili kasnije to može uzrokovati da imate košmarima dan kad dođete do vaše škole ili ureda naletjeti na tvoj najbolji prijatelj ili kolega nosio točno istu odjeću imate donned. Udario po komentarima poput ste se odlučili da nose istu stvar danas i vi dečki izgledaju kao blizanci cijeli dan nije nešto što itko veseli. Što bolji način da se izbjegne ovo nego izrade vlastite odjeće. Dobro pa možda nemate stupanj modni dizajn i naći ćete cijeli proces dosadan. Ali, činjenica je da sada možete dizajnirati vlastiti odjeću on-line bez napora s vaše strane. Bez obzira želite li svoj vlastiti dizajn t-shirt ili čak i svoje vlastite vjenčanice, to je sve moguće u nekoliko minuta.
Kako dizajnirati svoj T-Shirt
Ne morate znati puno o tkanina i modnih kako dizajnirati svoj T-shirt. Postoje mnoge web stranice koje omogućuju vam da dizajn odjeće kod kuće. Sve što trebate na raspolaganju vam je računalo s internet vezom. Možete koristiti ove web dizajn drugim stvarima kao što su torbe, mugs, kape, itd. bez uloženog bilo koje energije uopće. Tih web-mjesta omogućuju vam da dizajnirati vlastiti t-shirt za slobodne i onda ako ste zadovoljni rezultatima možete naručiti i kupiti t-shirt.
Proces izrade vlastite majice vrlo lako. Sve što trebate učiniti je koristiti vlastiti dizajn T-shirt predloške koji ove web stranice imaju i slijedite upute. Kada prijavite na stranicama ćete imati sliku t-shirt. Možete odabrati boju u kojem želite svoje t-shirt, dodati slike, stvoriti oblike, dodavanje teksta, imaju nevolji učinak, itd; postoje beskrajne opcije koje možete izabrati iz. Kada ste zadovoljni sa svojim konačni rezultat, možete se odlučiti za mjesto bi se te prilagođeni majice. Slike možete koristiti na t-shirt može iz zbirke isječaka crteža slika da ta web općenito imaju ili možete stvoriti vlastitu sliku i upload isto website. Dajte svoju kreativnost free vladati dok ste dizajnirati vlastiti t-shirt. Izrade ove Novost trojnik shirts također može pretvoren u poslovanje budding poduzetnici tko može stvarati majice koristeći ove websiteovi i sklope partnerstvo nositi ako to odgovara njihovoj namjeni. Ne zaboravite da dizajn svoju majicu s logotipom ako to ne odlučite venture out na vlastite. Ako ne želite koristiti web stvoriti t-shirts, možete koristiti različite vlastiti dizajn softver t-shirt koji će Vam omogućiti da napravite majice.
Postoje i druge metode koje možete koristiti za stvaranje majice u kući. Ove metode su jeftinije, ali su pogodno za one koji imaju kreativne sklonosti uma. Možete koristiti običan t-shirt i boje na njima pomoću akrilnim bojama za stvaranje majice koje su jedinstvene i individualisti u prirodi. Također možete koristiti kravata i boja obrazaca kreirati vlastite majice. Također možete dizajn majice metodom t-shirt transfer peglanja on umjetnička djela. Za to će vam trebati t-shirt, svoje ilustracije, softver za stvoriti umjetnička djela na, pisač, transfer papira, željeza, i komad tkanine. Samo ispisati umjetnička djela o prijenosu papiru. Prije nego što print it out, to je važno za okretanje slike tako da možete ispisati zrcalnu sliku na transfer papir. Za T-shirt tisak kod kuće, tada ćete smjestiti t-shirt na ravnoj površini, mjesto umjetnička djela na t-shirt što želite postavite ga, a zatim stavite vruće glačalo na njega. Ogulite transfer papir kad je vruće samo ako koristite jedan od novijih verzija transfer papir koji vam omogućuju da čekati za rad da se ohladi prije peeling off. Proces se koristi za dizajniranje vlastitog t-shirt je vrlo lako za naučiti i jedva zahtijeva ikakvog napora. U slučaju da želite dizajnirati svoj T-shirt jeftine, a zatim jednu od metoda je gore spomenuto će biti savršen za svoju svrhu.
Sada kada znate kako dizajnirati svoj T-shirt, dobili svoje kreativne sokova teče i eksperimentirati s koliko dizajna kao što želite. Nikad ne znate, možete doći u kontakt sa unutarnjom dizajnerom nikada znao postojale.

No comments:

Post a Comment