Monday 28 November 2011

Tongue piercing boli

Kao što smo vidjeli novi val pirsing i tetovaže među tinejdžerima, a 20-somethings, to nije čudo da bi mogli biti zainteresirani za dobivanje nešto probode ili dio vas natopljene. Međutim, mnogi se zastrašivao ili strah stvarni postupak dobivanja sebe probode kao bol razini može ponekad biti zastrašujuće. Jedna od osjetljivih dijelova naše tijelo za piercing, je jezik. Ironično, tijekom samog procesa, jezik piercing boli nije toliko visok. To je relativno minimalan, ali definitivno može postati glavni čimbenik odluke dobivanje piercing na prvo mjesto.
Procesu ozdravljenja nakon jezik piercing je oko 6-8 tjedna i prvim tjednima može biti one koji mogu donijeti najveći iznos od bolova. Dakle, nakon što su nekoliko tjedana prošao, bol smanjuje, ostavljajući iza sebe samo blagu neudobnost. Iako je, kako bi se razumjeti stvarni jezik piercing skala boli, moramo ići preko onoga što se događa prije, za vrijeme i nakon piercing. Ovo će vam dati odgovarajuće razumijevanje o tome što ste uzimajući u sebe, dok su ostale jezik piercing rizici, a onda možda napraviti više vođeni, racionalna odluka.
Prije Tongue piercing
Sada, ovdje sam uz pretpostavku da ste rookie, jer ako nisu, ne bi bilo u potrazi za odgovorima o je jezik piercing bolno. Osobno, osjećam da uzimajući vaše tijelo probodeno je sasvim invigorating iskustvo. Jedna je osoba bol kroz piercinga je poput druge osobe užitak. Također, sa svakom novom body piercing je razina boli će se razlikovati i tako će doživljaj. Ukupnu raspoloženje, razini tolerancije, stanje uma i šilo, svi ovi elementi zajedno obzira kada je u pitanju razumijevanje vrstu jezik piercing boli da ćete biti uzimajući.
Pa što možete očekivati ​​u smislu jezik piercing boli? Naravno, nije piercing kao jednostavna šetnja u parku. Vi ćete biti probijanje jedan dio tijela s oštrim iglama i da definitivno donosi određenu količinu boli i nelagode. Postupak nije ne koristi anesteziju, pa kada se umeće šilo iglu kroz jezik (odozgo prema dolje), to će boljeti malo, ubod možda, a možda malo krvariti. Nakit se koriste u vrijeme piercing će biti više vremena da se prilagodi oteklina koja se javlja nakon toga. Kasnije, morate dobiti nakit promijenila (samo isto šilo). Ovo je brz pregled o jezik piercing informacije. Sada ćemo ići preko onoga što se događa tijekom piercing.
Tijekom Tongue piercing
Sada dolazi najteže dio ih sve, D-dan. Your šilo će izbrisati tvoj jezik, pazeći da ne slini na nju (pazite da je sterilnom gazom). Zatim, on / ona će povući na Vašem jeziku pregledati odgovarajuće plasman nakita. Također, s donje strane jezika treba provjeriti, kao i, anatomije ako hoćeš. Sterilnim tržištu koristi se za označavanje točan položaj i sa pincetom, on / ona će povući na vašem jeziku. Ovdje, osjećam blagi discomfort kao kliješta zatvoriti iznad jezik. Vi ćete biti zamoljeni da otvoriti usta kao širok kao što možete eventualno, koju nehotice će početi sliniti i proći kroz spazam mišića.
Zatim dolazi pravi test vaše tolerancije na razini kao šilo umetcima iglu kroz jezik. Inicijalna jezik piercing boli počinje s blagim patiti kao igle se umetnuta. Ali kad nakit dobiva postavljena, to ne boli uopće. No to sve ovisi da li se vaš šilo je odlučio koristiti unutarnje ili vanjske nakit navoja. S unutarnjim navojem jezik piercing bol je skoro ništa, ali s vanjskim piercing, tu je neke iznosu od distresa.
Nakon Tongue piercing
Pravilno jezik piercing briga je potrebno, ako želite zadržati vaš jezik bakterija i infekcija slobodan. I kao što smo to riješili ranije da ćete osjetiti neki iznos od bolova nakon nakit je, trebate naučiti o pravilnom higijenske korake koji moraju biti usvojeni. Za pravilnu jezik piercing bol reljef, slijedite ove upute:; kockice (sisanje na njima ili piti hladnu vodu), nemojte koristiti aspirin (to potiče krvarenje); Izbjegavajte alkohol, Listerine i joda (povećava jezik piercing bol); Nanesite slane vode (smanjuje bol), ne jesti začinjeno, tvrda, i ljepljive namirnice, ne igra s nakitom, ne osjećam nakit sa svojim zubima, ne osjećam nakit s tvojim usnama, U Sljedeći dana, možda će Vam da probodeni područje je malo bolne i natečene. Nemojte paničariti, to je normalno. Za prvih nekoliko tjedana, ti svibanj iskustvo nekih jezik piercing bol i nelagodu. Ali zapamtite, vrijeme zacjeljivanja za piercing nije toliko dugo. Vaš zadatak je da se krajnji brigu o piercing i pobrinite se ništa (ili vi) zarazi.

No comments:

Post a Comment