Wednesday 23 November 2011

Butterfly Bush bolesti

Buddleja Davidii je zajednički botanički naziv za leptira grmlja, koje su cvjetnice biljke ili grmova koje su zasadili privući leptire u vrtu. To je brz rastući grm koji zahtjeva nema mnogo, ali malo njege. Ovisno od sorte, ti grmovi mogu narasti 5 - 15 stopa visoki i oni cvatu u bijeloj, plava, ljubičasta ili crvena. Leptir grmlje općenito raste u dobro drenirano tlo i tolerantne na alkalna tla i zagađenje. Poslije rečenog da ne možemo ignorirati činjenicu da ove lijepe, mirisno cvijeće su također osjetljivi na bolesti grm leptira. Uz malo njege i pozornosti, ipak, ove leptir grm problemi se mogu riješiti i leptiri mogu nastaviti stado u vašem vrtu. Leptir Bush sadnja se može obaviti u lonac za male grmlja, ali i srednje velikih grmlje treba širiti preko kao višegodišnji krevetu ili kao zaštita biljaka. Leptir grm infekcija ne bi samo promijeniti ljepotu i vizualni izgled vašeg vrta, ali to će rezultirati u manje broju leptira dolaze u vaš vrt.
Što Uzroci bolesti Butterfly Bush?
Glavni leptira Bush problemi su:
Plamenjače, gljivične infekcije uzrokovane gljivične agentima zove plamenjače i ove gljivične agentima koristiti leptir grmlja kao biljke domaćini. Mnoge biljke, uključujući i leptir grmlje, osjetljivi su na ovu infekciju. Međutim, sorta Buddleja je najranjiviji leptir bush na plamenjače bolesti. A gljiva infekcija može biti blagi ili teški. To je uglavnom proširila tijekom hladne temperature i vlažne uvjete, i ima visoku šanse od infekcije, kada lišće ostaje mokro za dugo vremena.
Pauk novčića; Još jedan veliki uzrok leptir grm bolesti su pauk novčića. Spider novčića izgleda kao čestica prašine skriva pod lišće biljke. Remenje između lišća može se uočiti if biljka nalazi se pauka novčića.
Višak vode / Bad odvodnje; Butterfly grmlje zahtijevaju samo vlažno tlo. Previše vode će dovesti do truljenja korijena koji ima potencijal ubiti biljka. Dakle, važno je da zadržite ček na tlu odvodnju ispuštanjem višak vode oko biljke.
Invazivnosti, invazivnost nije bolest leptir grm. Očigledno, to je problem koji je uzrokovan leptir grmlja kao oni imaju tendenciju širiti brzo zbog osion rast. It opstruira razvoj ostalih domaće vrste bilja u vrtu invaziju na njihovom području, te se moraju provjeriti kako bi zaštitili svoj vrt iz rastinje.
Kako da liječe bolesti bilja Leptir?
Sada kada smo vidjeli različite probleme te bolesti nastalih zbog i prouzročio leptir grmlja, vidjet ćemo što će se različita rješenja za sprječavanje i liječiti ih. , Kao downey plijesni / gljivične infekcije je prouzročio zbog posljedica mokrog lišća, moramo osigurati da je leptir grmlja dobro su raspoređeni i da su dobili dovoljno izlaganje suncu za prepušta osušiti brzo. Također se može koristiti odobreni fungicid koji dobiva osloboditi od gljiva i ne šteti leptira. Saniranju od rezidba alata također će smiriti šanse za gljivične infekcije. , Redovito prskanje ili posipanje vode učinkovita tehnika kako bi se spriječilo leptir grmlje od bitak okužen mimo pauk novčića. Možda ćete misliti prskanje jednog pesticida umjesto toga, ali se ne preporuča jer će također ubiti leptiri koji dolaze piti slatki nektar iz cvijeća. Voda bi biti dovoljna da zadrži pauk novčića daleko. ; Leptir grmlje ne zahtijevaju svakodnevno zalijevanje, možete ga vode svaka tri dana ili tako, za vrijeme normalnim vremenskim uvjetima. Međutim, tijekom ljeta trebat će vam da ih vode dnevno. Dok zalijevanje biljaka, morate osigurati da se ne radi pretjerano jer smo naučili da previše vode će uzrokovati trulež korijena rezultira u mrtav biljka. , Ponekad, možda ne pronađete leptir grm cvatnje dobro. Razlog za to može biti sadržaj minerala u tlu, višak ili nedostatak minerala može dovesti do dosadan i boje lišće. Ovo nije da je veliki problem, sve što trebate je at-home ispitivanja tla kit provesti tlo test i na temelju rezultata, koristiti pravo gnojivo za ravnotežu minerala sadržaj u tlu. ; Važno je redovito orezati leptir grmlje, naročito zimi. Orezivanja grmlje leptir bi spriječiti invazivnost i također pomoći u boljem rastu kao grmovi mrtvih i bolesnih grana su uklonjene u ovom procesu. ; Uzgoj leptir grm nije jako težak zadatak, a uz pravilno održavanje, ova biljka može učiniti vaš vrt izgledati lijepo, istina. Ako su gore navedenih točaka na umu o bolestima leptira Busha, a zatim svoj vrt može nastaviti igrati domaćin jedne od najljepših kreacija prirode, leptira.

No comments:

Post a Comment