Saturday 12 November 2011

Koža kaiš za oštre

Ako imate naviku korištenja ravno britva, vjerojatno možda znate o kožnim strops previše. Koža štrop je strip kože koja se koristi za oštrenje britvi. Također se koristi za oštrenje noževa, ali su više preferira za ravne britve. To je zajednička činjenica da žileta u ravnoj britve treba izoštriti u redovitim razmacima, za dobar brijanje, svaki put kada ga koristiti. Brušenje u redovitim razmacima može uštedjeti nešto novca, koji možete potrošiti za zamjenu noževa. If britva blade nije oštro, ona će početi povlačenjem kože, kada ga koristiti.
Dok je, honanje preporuča dvaput ili triput godišnje, stropping of žileta treba biti učinjeno češće. Redovita stropping i povremene honanje je rekao da se dobro za održavanje oštrine žileta. Međutim, danas, ljudi su ili nesvjestan stropping ili su skloniji honanje. Po riječima stručnjaka, stropping je daleko više učinkovit u održavanju oštar rub, u odnosu na brušenje, koja se obično radi za stvaranje oštar rub. Ovaj članak vam može dati više informacija o kožni kaiš za oštre i kako ga koristiti.
Koža štrop Oštrenje
Sada, ti znaš da redovno stropping of žileta može zadržati oštrinu, što je potrebno za dobar obrije. Čak i novi žilet mora biti brusio i stropped prije uporabe. Možete dobiti ga brusio od bilo kojeg profesionalnog honanje usluge ili lokalni brijač. Vi svibanj također koristiti brušenje kamena kako bi dobili nož brusio. Nakon što je brušenje noža, rub noža mora biti smoothened uz pomoć kožnu uže. Ako imate remen kožni stropping, tada, držite ga zategnut for stropping. Objesite uže i držite drugi kraj s Vaše lijeve strane (ili nedominantne ruke). Držite brijač između palca i kažiprsta na druge strane. Postavite brijač stan na uže, tako da su obje kralježnice i lopatica dotaknuti uže u potpunosti. Rub oštrice moraju lice prema vama.
Sljedeći je korak da klize brijač preko štrop u dijagonalnom način. Cijeli rub noža mora dobiti stropped u ovom jednom pokretu. Nakon što je brijač dosegne drugi kraj, to lak udarac preko i ponovite stropping u suprotnom smjeru. Ovaj put, brijač kralježnice će biti okrenut prema vašoj strani. Morate ponoviti ove pokrete klizanja, dok su li zadovoljni stropping. Obično, dvadeset do trideset klizna kretanja na kožni kaiš za oštre je rekao da se dovoljno da bi vaš žilet savršen za brijanje. Nema potrebe da izvrši dodatni pritisak, dok stropping, ali pobrinite se da vaše prste ne dolaze između, jer može uzrokovati ozbiljne posjekotine. Pročitajte više na nož oštrenja alata.
Koža štrop Izrada
Sada, vi znate da su koža strops koriste za oštrenje britvica, noževi i druge takve alate. Dakle, to je uvijek korisno imati jedan kod svoje kuće. Kožni kaiš za oštre mogu kupiti ili može biti po sebi. Ako želite napraviti jedan, dakle, dobiti 2x4-inčni odbor, odnosno komad drva, ručna pila, brušenje kože, oštrenje smjesa cementa i gume. Morate rezati strip kože koji ima dimenziju koja je slična gornjoj površini drvenog kom / karton. Veličina drvene komad ili ploče se mogu mijenjati kao na tvoj zahtjev. Honanje kože mogu se kupiti od tržišta, ali vam svibanj također koristiti stare kože, ako je dostupan. Sada, staviti traku kože na brodu s gumenim cementa i ostavite ga da se osuši. Morate bili sigurni da nema mjehurića zaglavi između kožna traka i ploča. Nakon što je suha, nanesite premaz oštrenje složena i koristiti svoj novi kožni kaiš za oštre.
Sada imate osnovnu ideju o strops kože i njegovo korištenje. To je jedan od onih korisnih alata koji mogu zadržati svoje britvica, noževe, itd., oštre i glatke. Međutim, zbog mora se voditi briga da bi ovaj alat u dobrom stanju. Koža štrop skrb je vrlo jednostavno i lako. Pomiješajte jednu žlicu svakog kućanstva octom i maslinovim uljem u zdjelu. Mokro čišćenje tkanina sa ovog rješenja i protrljati krpom preko kožna traka, drvene baze i drugim dijelovima uže. Držite ga preko noći, tako da ulje ulazi u dublje slojeve kože, kao i drva. Sljedećeg dana, možete koristiti kože štrop nakon poliranje i čišćenje površina sa čistom krpom.

No comments:

Post a Comment