Sunday 13 November 2011

Garmin vs TomTom

Oba Garmin i TomTom su od vodećih proizvođača GPS i svaki proizvod ima neke posebne značajke. Kada dođete preko Garmin vs TomTom gostiju, lako možete primijetiti da TomTom je najkonkurentniji na low end i nitko ne natječe s Garmin na high end tržišta.
Garmin vs TomTom
To je da TomTom je industrijski lider u Europe, a Garmin uspješno osvojio američko tržište. 50% GPS uređaja prodana u Sjedinjenim Državama su proizvedeni od strane tvrtke Garmin. Razlog Garmin's popularnost u SAD-u je da oni imaju više modela za izabrati iz, na više cijeni bodova. Nemoguće je usporediti i raspraviti svaki jedinstveni model Garmin ili TomTom na tržištu. Ali značajke nekih modela navode se u nastavku. Bacite pogled na usporedbe između tvrtke Garmin i Tom Tom GPS navigacijski sustavi i onda odlučiti što kupiti. Ovdje je tablica koja će glavne točke se odnose na Garmin vs TomTom više jasno.
Kupnja GPS: Checklist
Evo nekih prijedloga za ono što bi trebao provjeriti prilikom odabira GPS jer GPS uređaja za automobile varirati u mogućnosti. Trebali biste zapitajte se da li želite da korisnik prijazan GPS GPS ili koji zahtijeva više učenje ili pamćenje. Trebali biste tražiti informacije o tome koje marke je više pristupačne nadopune kako u kratkoročne i dugoročne, odnosno koja marka ga čini najlakše za vas to izraditi tvoj posjedovati korekcije na priložene karte. Trebate odlučiti želite li GPS koji pruža hrpe informacija koje može potrajati dugo vremena kako bi saznali da je ono što točno žele, ili želite model koji daje manje informacija koja je predstavljena na način koji ga čini znatno brže pronaći ono što tražite. Ako želite novi tekst-to-speech glasove, ili više, morat ćete odabrati odgovarajući model skladu s tim. Sljedeća tablica objašnjava neke točke u vezi Garmin vs TomTom. Modeli odabrani imaju široku ekrani, puni SAD / Kanada karata s teksta u govor, važna značajka, bez kojih je nemoguće voziti. Oba koštati oko 250 dolara.
Usporedba između Garmin i TomTom
GPS DeviceTomTom XL 330SGarmin NUVI 255W; PriceMid pricedMid cijeni, Memory1GB za pohranu memorije (oko 940-960mb koji se koristi).O 2GB memorije za pohranu (nešto više od 1.2GB koji se koristi), instalacija, Montaža, Dismounting15-30 sekundi montirati jedinica, ne daju puno prostora za rad, dok priključivanja ili odvajanja od / do vjetrobranskog stakla.Oko 5 sekundi da priložite, dosta prostora za rad.; Touch ScreenLight dodir worksScreen je teže pritisnuti, uključen AccessoriesGPS, brdo, plastični crtica-mount krug, upaljač adapter i mini USB kabel.GPS, brdo, plastična crtica-montirati krug i upaljača adapter; Memory / ExpansionOnly 5% je ostalo slobodno. Nema širenja optionsOnly 2 / 3 uključene memorije se koristi, ostavljajući vrlo malo besplatno. Plus karticu SD slot ekspanzije Jednostavnost UseLacks intuitivnost ali vrlo jednostavan za korištenje Vrlo intuitivno i lako slijediti. Sve je jasno, lako se vidi, i jednostavno za navigaciju.; CustomizationAdjusts volumen temelji na brzini, upozorava vas ako vozite brže od ograničenja brzine, vožnje sugerira pauze, upozorava kada je u blizini crkve / škole, planira se temelji na staze, planove za biciklističke staze, planove za ograničene brzine, pijucima i odabire koje točke od interesa za prikaz na karti, etc.Lot osnovne mogućnosti prilagodbe, a vrlo malo mogućnosti, Iznos InformationMore informationShows najvažnijih stvari na karti, koji je jednostavan za čitanje.; POI ListingsMore su availableHas dobro definirane kategorije i potkategorije, prikazuje adrese svaki rezultat osim udaljenost i smjer.; GPS TrackingLess točna (koristi Tele Atlas tehnologiju) Precizno (koristi NAVTEQ karte tehnologiju), usmjeravanje i Re usmjeravanje (ako se skretanjem je propustila) savršeno u gradu i ruralnim areasFine gradskim, ali ne iu ruralnim odredišta; Karta CorrectionsCorrects točaka od interesa, ispravlja ceste, sve što je krivo što ima veze s vašim plovidbe može se ispraviti.Ima Detour gumb koji je lako dostupna.; Software (Ažuriranja / Karte, itd.)Možete ažurirati preko Interneta, može biti spojen na vaše računalo. Bolje performanse.Možete ažurirati preko interneta, mogu biti spojen na računalo; Software (Maps) Free ažuriranja za 60 dana, a zatim jednu kartu preuzimanje 80 dolar. Tromjesečni ažuriranja za 40/year $ ($ 10/map svaka 3 mjeseca).Besplatna ažuriranja za 60 dana, Besplatni životni vijek karta preuzimanja za $ 120.; Software (Karta Dijeljenje) omogućuje vam da podijelite prilagođene karte, mjesta od interesa, ispravke, itd. s drugima, a sve to besplatno.Nema ništa slično. Možete koristiti samo karte koje pruža tvrtka i biti zadovoljni s korekcije napravio po njima.
Odabir GPS sustave za vozila je zaista jedinstvena odluka. Ako uzmete u obzir ostali modeli, primijetit ćete da TomTom One, 3rd edition može učiniti mnogo više nego GARMIN NUVI 200, ali cijena je skoro ista! Tako je na entry level TomTom će biti najbolji. Nüvi 350 ima i neke dodatne mogućnosti poput karte oboje, cijeli SAD i Kanadi, primanje prometa i vremenskih upozorenja, uz pretplatu, itd.
Nadam se, gore raspravu o Garmin vs TomTom GPS je izbrisan sve vaše sumnje o njihovim posebnim značajkama. Garmin i TomTom su možda dva prva imena koja dolaze na pamet kad pomislite na GPS. Oba Garmin i TomTom su zarobljeni na tržištima širom svijeta kao obojica imaju čvrste linije proizvoda s različitim različite klase GPS jedinica. Teško je zaključiti koja marka ima jasan rez prednost u odnosu na druge. Uvijek možete usporediti pojedine jedinice unutar svog raspona cijena. Te bi trebao odlučiti koje značajke koje želite imati u svom GPS uređaj, a zatim pročitajte recenzije proizvoda od tih jedinica.

No comments:

Post a Comment