Sunday 27 November 2011

Mali cvjetnice stabala

Cvijeće nisu dovoljno napraviti vrt prekrasan izgled. Vrt se također vrši lijepa je mala cvjetnice stabala, grmova i grmlja, koje su također okosnica krajolika. Oni su ispunili svrhu hladu, zelenila i cvijeća. Mali stabala popuniti zemljišta ili vrtu s dodatkom visine, teksture i boje cijele godine. Mala cvjetnice ukrasnog drveća i grmlja cvijet u ljeto ili u proljeće. Ljetni napraviti lišću izgledaju zelene i sjajna i na kraju jesen donosi lišće primamljiva i plodovi sama. Ova stabla odličnoj formi, također dodati i teksturu na pejzaž. Lijepo oblikovani matured stabla su znak savršenog vrta. Ali odabiru najbolji mali cvjetnice stabala za vrt najteža stvar. Stupanj težine povećava sa ograničenom prostoru.
Izbor za male ukrasne cvjetnice stabala su neograničene. Visina malih cvjetnice stabala je uglavnom između 15 'do 30' po dospijeću. Mnogi cvjetnice stabala koji su mali nisu samo u funkciji ukrasna biljka, ali također imaju i druge atribute velike vrijednosti. Sad se postavlja pitanje, koja je najprikladniji malih cvjetnice stabala za uređenje? Pa, cvjetnica za uređenje možemo podijeliti na dvije, proljeće-cvjetnice malih stabala i ljetne cvjetnice malih stabala.
Proljeće Mala cvjetnice stabala
Počnimo s očaravajućim proljeće. No other cvjetnice stabla oličava početkom proljeća više od malih cvjetnice trešnje stabla sa svojim ljubičastim, ružičastim i bijelim cvjetovima. To ne samo da boje okolne sa svojim šarenim cvjetovima, ali također daje plodove za životinje i ptice. Japanski cvjetnice trešnje, Okame je najljepše vaze u obliku stabla. Ona počinje pupi krajem svibnja s karmin crvenim cvjetovima. Listovi dati svijetle ružičastim sjenka na stabla. Listovi okrenuti crvena, narančasta i losos nakon pada.
Sljedeća je Aesculus Pavije, koja je poput palminog lišća spoj. Kao što ostavlja pojaviti u proljeće, stablo je prepun burgundac crvena, stožac kao klaster cvijeća. Cvjetovi obično se pojavljuju u mjesecu svibnju. Ako želite ružičasto cvijeće u vrtu, šuma maćuhica je najbolji izbor. Ovo stablo počinje procvat krajem travnja graška s ružičastim poput cvjeta na kompletan stabljike. Tijekom proljeća srcoliki ljubičasta lišće tog stabla su prikazani, a kasnije su pozeleni kao ljeto približava. Da biste dodali prstohvat bijele boje u svoj vrt, možete se odlučiti za Chionanthus Retusus, Kineski resama stablo. Sredinom svibnja je stablo je prekrivena finom bijelom čipkan cvijeće. Bijele boje cvijeće dodati mir u vrtu.
Ljeto Mali cvjetnice stabala
Ljeto nam se ostavlja vrlo malo izbora za cvatnje stabala. Jedna od njih je Franklinia Alatamaha, Franklin stablo koje je otkrio in 1700s William Bart. Širi svoju ljepotu u mjesecu kolovozu kamelije kao žuto cvijeće u središtu. To zahtijeva dosta vlage i sunca u cvatu. Kada je drvo sazrijeva svoje kore pretvara sivo bijela, a lišće okrenuti ljubičasta from Burgundiji. Drugi cvjetnice stablo ljeti Stewartia is Pseudocamellia s japanskim Stewartia to je uistinu ljetni cvjetnice stabla, u stvari, naći ćete ga u većini sezone i tako je ubrojiti zimzelenog drveća. No, ljeta su favorit ovog stabla. Ovo stablo ima kamelije kao cvijeće s svilenkastom zaobljenim pupova. Sama ostavlja skrenuti ljubičasta i kore okrenuti sivkasto smeđe na datum dospijeća. Postoje mnoge druge cvjetnice stabala ljeti koje možete uzeti u obzir za uređenje okoliša. Nekoliko primjeri su Maackia Amurensis, Amur Maackia, Sourwood i Oxydendrum.
Sva stabla ne može tolerirati temperatura svakog području ili zoni. Tako smo također može klasificirati cvijeće u skladu s različitim zonama ovisno o temperaturi u Sjedinjenim Američkim Državama. ; Mala cvjetnice stabala Zone 2: Caragana Arborescens 'pendula', Caragana Arborescens 'Walker'. ; Mala cvjetnice stabala zone 3 smet Crabapple, Thunderchild Crabapple, McNair Crveni divlji kesten. ; Mala cvjetnice stabala Zona 4: Rose-drvo, Tulip topola, ginkgo, Crabapple i Jeseni Trešnje koje se uzgajaju isključivo u hladnim temperature. ; Mali cvjetnice stabala Zona 5: Cornelia Cherry, Rutgers Nebeska, Leonard Messel Magnolia, Betty Magnolia. ; Mala cvjetnice stabala Zone 6: Ann Magnolija; Mala cvjetnice stabala Zone sedam: Japanski javora, stabla Mimosa, europske White Birch, američki graba, Istočna Redbud i cvatnje Sviba. ; Mali cvjetnice stabala Zone devet: Black Cherry, krep Myrtle-Pepermint, Pink, ljubičasta, crvena i bijela. , Da bi prekrasnog krajolika morate pažljivo odabrati mali cvjetnice stabala. U malom prostoru krajolik, drveće kao pojedinačni primjerak može biti posađeno. Pobrinite se da dobijete pravilan stabla suncu, gnojiva i obrezivanje kad god je potrebno.

No comments:

Post a Comment