Wednesday 2 November 2011

Kako Neka Guy znali da poput njega

Govoreći: "I Love You je važno, ali ne i dovoljno. Sjeti se, ljubav glagol, a akcija riječi. Ponekad, pasivni jer se događa s nama, ali i aktivan, jer smo izabrati to učiniti .- izvor nepoznat.
Cijeli svijet je na jednoj strani i ovaj momak koga vam se sviđa se nalazi na drugom. U trenutku se pogled na njega, ili čak čuti svoje ime, imate leptira u vašem želucu. Svaki put kada čujete ljubavnu priču ili pjesmu ljubavi, vi zamislite da i njemu, svaki put gleda na vas, ako se osjećate posebno, ako se osjećate živ, ako se osjećate kao da je jedini razlog zbog kojeg postoje. Ako je sve ovo zvuči poznato, onda ste pali za vaš poseban momak! Pa što učiniti sad? Kako to da dečko zna li ga kao što je više od prijatelja? Djevojke se obično vrlo su sramežljivi kada je u pitanju uzimanje kontrole stvari vezane za ljubav! Mentaliteta da bi trebalo biti tip je inicijativu da se prvi korak uvijek gura pomisli da prva napraviti potez. No, HELLO! Koliko očekujete momak da zna da ga kao? Dajte mu neke znakove djevojke! OK OK. Znam da ne želite biti poput previše očito i sve!
Kako na to da Guy znali da ga kao više nego prijatelju
Evo što možete učiniti na tome da neka znate da ga dečko sviđa bez očite.
Smile Kada razgovarati s njim, osmijeh je prva stvar pokazati čovjeka koji ga vole. Sada ćete reći da bilo tko općenito sklon osmijeh dok govori da netko biti ljubazan i pristojan. No, ključna razlika ovdje će biti 'osmijeh tvoj sam!' Uzmi ovaj test kako biste provjerili! Idite stajati pred ogledalom, mislim da od svojih prijatelja i osmijeh. SAD, mislim na njega i osmijeh. Pogledajte razliku za sebe! :) PS: Smile kada je u pitanju prirodno i ne osmijeh na svaki trenutak i nakaza tip out!
Bi bili Eye Contact, znam da ne morate to učiniti namjerno, jer ste upravo ne mogu prestati gledajući ga! No, želite ga znati kako se osjećate tako da je važno da ne vidi da ga diviti!Nemojte pretjerati, ali to učiniti! Čim je izgleda na vas, zadržite gledajući ga za nekoliko sekundi, a zatim pogledati dolje, sa malo pocrvenjeti koji će doći prirodno! Nakon 2-3 sekundi osvrnuti se na njega, ako je on još uvijek gleda na vas, on je u vas također!
Njemu Show Your Flert Kvalitete; malo flert može vam pomoći u tome kako neka momak znate da poput njega, bez njega reći. Na primjer, ako ti dečki ići udruženim, ples sa sobom, dobiti malo blizu ali ne previše, stavite svoje ruke oko njega za nekoliko sekundi, a zatim vratiti i držati udaljenost. Držite se malo bezazlenog koketiranja SAMO inače bi mogao završiti misleći da su veliki koketirati i oblik različito mišljenje o tebi! Pročitajte naš odjeljak o flert savjeta, ako koketiranje ne dolazi prirodno, morat ćete pronaći svu pomoć koja vam je potrebna!
Use Your Body Language, vaš govor tijela govori puno o vama, tako da koristite kako to da je tip znam da ga kao kroz tijelo jezika! Flip kosu kad ste razgovor s njim, kad on čini vas osmijeh dodir ramena dok ti osmijeh, nagnuti prema njemu kada se razgovor s njim, ali ne previše! Vi ne želite gledati očajne, zar ne?
Pitaj ga za pomoć, provjerite da li se uvijek pitati samo on će vam pomoći kada je to potrebno. Molimo ne pitajte ga dizati svoju torbu ako je previše teška! Pitaj ga koji će vam pomoći kada ste zaista je potrebna! Kao iu slučaju domaćih zadaća ili projekata, nešto što se pojavljuje pravi! Nemojte pretjerati opet kao što možda mislite da ste ga koristiti sve vrijeme učiniti svoje stvari!
Igrajte dosadan Igre - Show Your Fun Side; Postoji razlika između njega zadirkivanje i vrijeđanje njega! Znam želite biti različita njega i svim ali onda zapamtite, ako možete osjetiti loše o stvari, onda tako on može! ga zafrkavati na bezopasan način. Primjerice, vic o neobičan naviku svoje, pokušati ga imitirati, ako vidite njega uzimajući uvrijeđen, zaustaviti tu desno! To će učiniti ga shvatiti da se poštovanje svoje osjećaje! Ako on to traje sportski i viceva o sebi previše, čak i morate ga uzeti duhovito! I kao što sam držati govore na svaki put, ne pretjerivati!
Graditi razgovor, dečki poput djevojke s kojima stvarno mogu pričati previše i povezati. Pokušajte saznati o njegovim voli i dislikes, ako odgovaraju na tvoje, izvrsno! Ako ne, nemojte se pretvarati da im se sviđa! U stvari, to može biti zaista zanimljiv, ako ti dečki mogu raspravljati o svojim različita mišljenja o određenoj temi i pokušati shvatiti jedni druge perspektive. FOCUS, raspravljati i raspravljati NE! Ne morate pristati na sve što on kaže, poštujući jedni drugima mišljenje je ono što stvarima.
Hvalite Ga - Daj Pohvale, si završio pada za njega jer postoji nešto drugo što si vidio samo u njemu, a ne netko drugi, zar ne? Reci mu kako drugačiji on je od drugih dečki, o njegovim kvalitetama, o njegovim uvjerenjima i kako ti se dive sve to o njemu i naučiti od njih. Nemojte početi hvaleći o svojim izgledom i oči i tijelo za zaboga! Originalan i zvuka, ali ne u područjima gdje je možda mislite da ste očajni!
Budite Razumijevanje prijatelja - Njega Show Your Side Mature, početak je uvijek jaka veza prijateljstva. Ako ne može biti dobrog prijatelja da ga onda odnos ne traje dugo! Budite prijatelj koji ga razumije, koji ga prihvaća na način da se, sa svim svojim slabostima, sa svim svojim kvalitetama. Kao što je zapravo nema nikoga savršena u ovome svijetu! Slušajte ga kad raspravlja o stvarima koje ga je uznemirila, dajte mu svoje mišljenje, ali ne uvijek silom vaš savjet o njemu. Činjenica da ste tu za njega će biti savršeni način da se momak da vam se sviđa.
Biti ono što su; najvažnija stvar među svim odnos savjet za žene je da samo biti ono što jesu, samo sebi biti! Trust me na ovom jednom. Ako ne možete biti sami oko sebe, nema smisla ići dalje! U dugoj vožnji, on će znati što stvarno jesu, ne mogu se pretvarati da bude ono što on želi od vas da se sav život dug, može li? Sve ove savjete o tome kako neka dečko zna što mu se sviđa, samo to vrijedi ako on te voli za to što jesi!
Kad je riječ o odnosima, oni mogu biti vrlo kompliciran. Vi ne želite završiti u katastrofu umjesto lijepe romantične put! Stoga prije nego što idete dalje s kako to da dečko zna što mu sviđa, budite sigurni da je jedan! Promatrajte ga pažljivo i onda odlučiti, je li on jednom? Ukoliko ste sigurni da je jedan i on je ne uzima, ići za njim i pomete ga daleko sa svojim šarmom. Srecno.

No comments:

Post a Comment