Tuesday 1 November 2011

Radno od kuće s djecom

Kao dva puta veteran rada od kuće ureda kao svoj primarni radni prostor, mogu reći definitivno da rade od kuće mogu biti teško. To je osobito istinito kad mala djeca su uključeni, što je slučaj s mojim stanjem. Iako je moje način rada od kuće daleko je od savršene - iu konstantnom stanju evolucije i re-evaluacije - su neke opće pravila koja mislim da će učiniti stvari malo jednostavnije za ljude koji nikada nisu to učinili prije.
Postavite Raspored tvrtka Work
Ukoliko ste navikli na dobivanje za rad i ostavljajući za svoj dnevni mijenjati, zajedno s poznatim rutinu, doručak, a što ne, onda rade od kuće će biti malo šok za sustav. Percipirane prednosti ne moraju proći kroz poznate pokrete can predstaviti poteškoće od samog početka. Jednom uspostavljena rutina je ugrožena, stvari mogu početi raspadati brzo. Ako je uopće moguće, ja čvrsto savjetovati održavanju koliko od prethodnih pre-djelo rutinu što je više moguće, čak i ostavljajući za rad u isto vrijeme, ako je to razumno učiniti.
Vaš suprug i vaša djeca ne mogu sasvim razumjeti krutost, posebice ako ste jednostavno ide u drugu sobu ići na posao. Ali stvarnost je da ćete zahtijevaju neke strukture, kako bi se usredotočiti na rad zadataka pri ruci, kad chaos može odvijaju oko vas. Inicijalna provedbu Vašeg rad-od-home raspored je vjerojatno da se sastao s neki otpor, a vi svibanj imati želju da ga napusti ili zavoja do neprepoznatljivosti. Ako želite ostati ispred igru, stick s rasporeda i čuvajte ga kao da ste još uvijek odlaze kući za rad svakodnevice.
Uspostaviti radne Rječnik
U mojoj situaciji, ja radim od kuće iz našeg podruma u ono što je bitno make-shift radni prostor. Ja sam odvojena od moje lijepu ženu, a djeca samo tanka, ali dobro uređen drveni pod koji uistinu pojačava vrišti i stopama. Ugodno radno okruženje, kako bi bili sigurni. Ali koliko su djeca pitanju, čim sam spuštamo stepenicama, tata je na poslu. Te riječi su važni za zapamtiti kada pokušavate uspostaviti rutinu za svoju djecu i za njih znači shvatiti da - iako oni svibanj znam da ste samo nekoliko koraka udaljen od njih - niste dostupni u ovom trenutku .
Uspostavom koncept se na poslu, djeca na kraju će ga prihvatiti i neće biti pitanje - barem većinu vremena. Očigledno, uvijek će biti trenutaka kada malo momak ili Gal je samo ne spreman dio sa svojim mama ili tata, bez obzira da li oni ide na posao. To je jedan od perks rada od kuće. Svaki sada i onda, možete uzeti minute dati svoju djecu malo ekstra zagrliti, re-ih usmjeriti, i glavu off za rad.
Plan sa svojim suprugom
Osoba koja će imati najveći utjecaj na vašu sposobnost da rade od kuće je vašim supružnikom. Čak i ako vaš suprug je puno radno vrijeme izvan kuće, to je važno. Ali, ako vaš suprug je puno radno vrijeme boravka-at-home mama ili tata, a zatim ga je posebno važno. Da bi stvari raditi u situaciji kućni ured, supružnik će biti ključni igrač. Da bi vam imaju vremena i okoline potrebne za učinkovito raditi od kuće, vaš suprug je idući u morati napraviti neke prilagodbe i vjerojatno neke žrtve da bi ga se dogoditi.
Prilagođavanje djeteta skrb rasporedi i ponovno razmišljanje dnevne rutine samo su dio navigacije teško vode kućni ured. Uz malo planiranja unaprijed, a neki strpljenja, to može raditi. To ne će uvijek biti lako i ponekad vam svibanj osjećati potrebu za bijeg u mirno mjesto za očistiti glavu. Ja uvijek savjetujemo da radi barem jednom svakih nekoliko tjedana. Javnih knjižnica je uvijek lijepo prestati, kao park i miran kafić, ako možete naći jedan. Vi ne treba ništa raditi tamo. Samo o mislite raditi malo dok apsorbiraju u miru i napraviti planove da se vratim u ured.

No comments:

Post a Comment