Wednesday 16 November 2011

Butterfly Bush Care

Butterfly Bush je jedan od popularnih ukrasnih biljaka koji je visoko cijenjen za svoj plodan cvatu prirode. Neophodno je u plivanju "butterfly vrtove, jer to biljka privlači leptire, moljaca i pčele. These cvjetnice grmova u velikoj mjeri potražnju za šareni i mirisno cvijeće koje dolaze u različitim bojama kao i po raznolikosti. Butterfly grm cvijeća može se bijela, narančasta, žuta, crvena, ljubičasta ili roza boje. Ova tvornica je plodan greška koja proizvodi cvasti sitnim cvjetovima. Cvjetovi su cjevasti i posjeduju četiri latice.
Butterfly grm može napredovati u širokom rasponu od klime i tla uvjetima. Osim toga, ove biljke su lako briga previše. Sve ove faktori čine leptir Bush vrlo popularan landscaping biljka. Iako, leptir grm briga je rekao da se lako, morate ih dati s osnovnim zahtjevima. Čitajte na znati više o neke savjete i smjernice u pogledu skrbi leptir grm.
Kako se brinuti o Butterfly Busha
Butterfly grm svibanj ne treba puno njege, već morate imati osnovna ideja iznad sadnju i njegu, tako da rastu zdrava biljke. Slijede neki leptir grm briga za uporabu, koji mogu biti korisne za vas.
Leptir Bushu Sadnja; to je uvijek najbolje da se biljka leptira Busha mjesto s dobro drenirano tlo i punom suncu. Ova biljka može uspijevati u nepovoljnim uvjetima previše, ali to može utjecati svojim zdravlju i cvjeta kapaciteta. Butterfly grm sadnje se obično radi u rano proljeće ili jesen. Tlo treba i dodao raskliman s kompost, prije sadnje. Kopaju rupe koje su najmanje pet do deset noge osim i mjesto mladih biljaka u tim rupama. Ispunite rupe s tla i voda biljke. Vi svibanj također odlučiti za usitnjavanje, kako za kontrolu korov. Sljedeći paragraf će vam dati neke smjernice o rastu leptir Busha i njegovu brigu.
Skrb za leptir Busha, dok je leptir bush je rekao da se lako biljka da se brine za, postoje neke male stvari koje čine mnogo razlika, ako se pravilno brine. Butterfly Bush njege i održavanja uključuju navodnjavanje, rezidba, itd. Što se tiče zalijevanja tiče, leptir Bush ne treba mnogo vode. Tijekom zime, vode ove biljke jednom mjesečno, a povećati učestalost tijekom suhog vremena. Gnojiva dodaju u proljeće i da previše u vrlo malim količinama. Kao što ti biljke mogu uključiti invazivnu, većina vrtlari ih orezati do temelja tijekom ranog proljeća. Kao iu slučaju ostalih postrojenja, orezivanje leptir Bush potiče nove izrasline i više cvjeta. Tijekom cvatnje, redovito uklanjanje stare cvijeće, promovirati novi cvjeta. Vi svibanj koristiti insekticide i odmarališta na njihovu upotrebu uklanjanje, u slučaju da leptir Bush je napadnut od strane njih. Ako se lišće pokazati venuća ili pak žute, izvadite i bacati postrojenja i dobiti novu.
Ukratko, leptir grm skrb je stvarno lako. Ako nemate ove biljke u svom vrtu, obratite se lokalnom vrtić i dobiti neki. Sadnjom leptira Bush, možete dodati boje u svoj vrt, kao i uživati ​​prisutnost neke šarene goste - leptire.

No comments:

Post a Comment