Saturday 19 November 2011

Ponovno s First Love

Stories vječne ljubavi i zaljubljenika u prevladavanju velike izgledi za be zajedno imaju fasciniran generacije. Enigma ljubavi je dakle tijekom napajanje da svatko izgleda kao da se povukao u tome da li oni to ili ne. Skoro svatko je voljeti uspomene na njihove prve ljubavi, a razmišlja over ponovnog sa prvim ljubavi jednom ili više u našem usamljeni puta. Nije bilo vremena kada je bilo gotovo bogohulna razmotriti voljeti opet, tu je bio samo jedan pravi prvu ljubav, a zatim su doba velikog ljubavnika Don Juan Casanova, koji je vjerovao u ljubavi svih žena koje su njegovu maštu. Priče o ljubavi između Kleopatre i Marka Anthonyja još uvijek uzrokuju podrhtavanje se u srcima mladih.
Iskustvo Prvo izgubljene ljubavi
Mi rastu gore na bajku romance i ljubavne priče u kojoj ljubav pobjeđuje sve, vjerujemo u to i predviđaju sretan kraj za sebe. Oči susret, lepršanje srca i dvije osobe iz različitih osi izdvajali zajedno kao, ako neki kozmička sila koja čini sve da je moć da ih gurnuti u ruke svaki drugi. Prvi poljubac je nezaboravan. To je gotovo kao eksploziju sreće koju želimo iskusiti opet i opet, ali jao! To samo jednom događa za većinu nas. Prvi put smo zaljubljeni netko, postajemo nemoćna nad našim osjećajima i samo predati naše volje na ovu osobu koja nikada nismo upoznali prije. U mnogim duhovnim knjigama je spomenuo da sa kompletnom predaje iskustvo blaženstva i mislim da je ono što događa kada se zaljubiti u nekoga za prvi puta. Naš um je čudan privitak s najviše od prvih stvari u našim životima, mi izgleda da je više stalo naš prvi automobil od svega na svijetu, ili čini neobično biti povezan s mjesta otišli smo na naš prvi odmor za većinu je to naše velike roditelje doma. Prvi romantičan urezan u naša sjećanja i vrijeme čini se da bi dodali slojeve sjećanja na to sa svakim revoluciju na zemlji, ali ponekad je vulkanska erupcija koji rastresa memorije slojeve i opsesivne ljubavi ovisnost i misli ponovnog sa prvi izgubljene ljubavi stradanja.
Ponovno s First Love
Mi ne živjeti u svijetu žrtve i bajke romanse koje su uvijek hepiendom, s ljubitelje vožnje u zalazak sunca. Kažu da vrijeme liječi sve, ali vrijeme je da nas podsjeća na prošlost blaženstva i slatke trenutke dijelili smo s tim nekim posebnim. To su vremena kada mislimo o reconnecting sa prvim ljubavi i zaboraviti sve što se oko nas, biti s tom osobom koja mislimo da će učiniti sve što je bolje. Masovne histerije je pojam koji najbolje mogu objasniti što tisuće ljudi osjećaju kada pomisli na prve ljubavi dolazi u svoj um. Neke od aktivira misli o, Ponovno s prve ljubavi su:
Glazba: Skoro svatko je ljubavna pjesma koju dijele sa svojim prvu ljubav i svaki put je replayed naš um nanosa na memorijsku centar gdje smo pohranili nekoliko uspomene naše prošlosti. Zadovoljstvo traži prirode našeg uma nam nosi se u snu kao svijet koji želimo doživjeti i osjetiti se može doživjeti sa samo ta osoba iz naše prošlosti.
Mjesta: provesti sate u napuštenom polju ili izolirani mjesto u šumi nesvjestan okoline ili odgovornosti je doista čaroban. Iskustvo je toliko zavodljiv da mi je to opet i opet, i vrijeme proveli smo s našom prva ljubav je urezano u našim sjećanjima zauvijek. Priliku posjetiti na takva mjesta ili podsvijesti odluku da prođe starom hangouts može donijeti preko whelming osjećaj ponovnog sa prvim, izgubljene ljubavi.
Nitko ne zna što čini um lutaju i oni kažu ne možeš vladati to u, to je besplatno i uvijek će biti na taj način. If uma njeguje misli Ponovno s prve ljubavi, sve što možemo učiniti je sedlo se i uživajte u vožnji.

No comments:

Post a Comment