Wednesday 30 November 2011

Djetlić deterrents

Djetlići su zanimljive ptice. Djetlići kljucanja daleko na daleka tree proizvesti mekane, ritmička zvuk, neku vrstu prirodnog glazbe. No, često ove ptice mogu postati pravi gnjaviti. Zamislite, što probudio iz stanja rano ujutro glasno bubnjanje buke. Početak dobrim žuna odvraćanja, prije ovih ptica napraviti stalni zaustavio na vašem domu stablo.
Djetlići su zaštićeni od strane Federalnog ptica selica Ugovor Zakona. Tako, metode koje se koriste za kontrolu djetlići ne treba im naškoditi. U suprotnom ćete završiti plaćati kršan fino, da će spaliti rupu u vašem džepu veća od svake rupe djetlića svibanj imati je napravio na svom domu.
Djetlići Peck drva na krovovima i sa strane od kuće ili sidings, u potrazi za insekata. Bubnjanje je još jedna aktivnost, odlikuje ponavljaju, strojnica nalik štakor-a-tats, a obavlja se djetlići u sezoni parenja, objaviti njihova vlasništva nad određenom području. The žuna, očigledno nema pojma o vrsti smetnja it nehotice postaje. Let's imaju pogled na neke od djetlić deterrents dostupan danas.
Visual odvraćanja, Visual deterrents su oblik panika taktiku. To su - visećih traka aluminijsku foliju, konce reflektirajuće trake, ili baloni s sova očiju oslikana na njima, žice od bučnih limenki poklopci, pulsirajući vode prskalice ili vjetar otkucaji. Neke od tih mogu biti kod kuće. Ručni vjetrenjača je primjer domaće djetlić zastrašujući. Provjerite jeste li objesiti samo sjajne ili bučan stvari, što može odvratiti žuna kad god vjetra. Siluete grabežljivih ptica kao sokolovi, jastrebovi ili sove se mogu koristiti, ali budući da su stacionarni, oni ne mogu odvratiti djetlići predugo.
Auditory žuna odvraćanja, postoje neke mehaničke uređaje koje proizvode buku čim detektirat će svaki pokret u blizini. To može biti vrlo učinkovit, jer oni igraju iz zvukove slične onima određenih grabežljivih ptica, na frekvenciji zvučno to žuna. Ali oni su skup opcija.
Distractionary žuna odvraćanja, salo izvodi najčešće koristi za odvratiti djetlići od kljucanja drva Vaše stablo. Salo je teško, masno tkivo u krave i ovce, koje okružuju njihove bubreg i jetra. Lako je dostupna u bilo kojem mesnica. Stavljanje u blizini salo feeder na područja frequented po djetlić, bit će idealan distrakcija. U pojedinim dana vrijeme, ptica će se privikne na hranjenje na njega. Postupno, premjestiti feeder salo daleko od kuće, tako da djetlići će prestati dolaze na Vaše domove kao nepozvan gosti.
Koristite mreža kao barijere; najučinkovitije djetlić zastrašujući stvara barijeru između drveta i djetlić, uz pokrivanje drva s hardverom krpom, lima, najlon ptica mreža ili plastične mreže. Najmanje 3 prostora treba ostaviti između mreže i utjecati na drva, tako da žuna ne mogu pristupiti drvo preko mreže. Hardware tkanina je vrlo popularan kao što može biti oslikana odgovarati izvan svoje kuće.
Kemijski žuna deterrents; za prskanje određene kemikalije poput metil Anthranilate na kopnu je učinkovit, jer stvara neugodan miris koji odbija djetlići. Prirodni, netoksični sprejevi može poprskan na one strane svog doma, koji su često posjećene strane djetlić. Gadan miris od tih sprejeva će staviti-off djetlić. Žuna zastrašujući rupa punila je prirodni djetlić zastrašujući. To je smola za popravak sustava koji se koristi za popravak drva konstrukcija oštećenih djetlići. Kada žuna pecks bilo kojem području koja je popraviti ovu rupu-punilo, ona se sastaje s grozan miris i okus, što ga čini otići prije nego kasnije.
Preventivna taktika: 'Ako drveta u svoju kuću i krovova is infestiran insekata, mrava, Carpenter pčele, Leafcutter pčele, Bagworm ličinke i druge štetočine, to će, naravno, privući više djetlići. Borba protiv štetočina će djelovati kao zastrašujući. Slikarstvo izvan vašeg doma sa štetnik-repelenata poput poliuretana ili ulje-based boje, drvo kit i sl., predstavlja preduvjet za bilo tko zgrade kući u djetlića devastiranom području.
Djetlići su uporni ptice, oni nisu lako staviti-off. Samo jedan od gore navedenih deterrents sama po sebi neće proizvesti željene rezultate. Kombinacija svih ovih djetlić deterrents općenito daju prednost. Moraju se koristiti čak i nakon što djetlići su odselili, spriječiti njihov povratak. Dakle ići naprijed, inkorporirati ih u vaše domove i vidjeti kako djetlići napraviti milostiv izlaz.

No comments:

Post a Comment