Wednesday 9 November 2011

Slojeviti Bob Haircuts za 2010

Od tada, Katie Holmes sported hrabar i elegantan bob frizura s onim slatkim šiške pada preko očiju joj u studenom 2007, sva dame htio da! Iako je bilo prebrojivi Hollywood actresses koji je imao Bob frizura mnogo prije nego što je učinio, odjednom je bio istaknut when Katie je dobio nizozemski Djevojka bob. Bob frizura izgleda jako slatko s bangs i oni odgovaraju gotovo svi, zbog svoje jedinstvene izgled. Izgled vašeg lica su u potpunosti ovisi o način na koji stil kosu. Dakle, ako ste dosadno da one koji su duge slojevima duljine do ramena, pokušajte uzimajući neke cool slojevita bob frizure za 2010 godinu! Given nastavku Nekoliko se takvih ideas Bob haircuts for 2010, koje možete choose from, stoga jedan look and find your favorite.
2010 Slojeviti Bob Haircuts
Bob frizure se obično ne slojevito ali jednostavno ravna ili pod kutom koji su vrata duljine i dati krivulja na dnu. No, u slučaju slojevitih bob frizure, kosu izrezati u različitim dužinama i dao podli pogled, što zapravo čini lica izgledaju vrlo atraktivno. These slojevito frizure bob can biti kratki, srednje i duge, sa duljina varira od vrata do ramena i između. Djevojke se obično vole da se srednje duljine Bob frizure, jer su kratke slojevite one ne izgledaju vrlo naočit. To su također izmijenjeni, dajući svoje šiške malo promjene u svakom frizuru poput nagnute, u naletima, obrastao, a ponekad i ravno. Bacite pogled na neke dužini slojevita bob frizure za 2010, koje su navedene u sljedećem članku samo za vas!
Kratki Slojevita Bob Haircuts za 2010: "Ovo slojevito bob frizure za 2010 su vrlo dobro oblikovani i izgledaju ekstravagantno when flaunted na obojane kose. Druga glumici koja je imala kratke bob frizure je Victoria Beckham, sa svojim obrnutim bob na leđa i dugo razvoj dlaka na prednjem dijelu. Slojevita bob frizura je vrlo moderan s ravno kao i valovitu kosu, jer je slojevita. Ako želite imati šiške, možete imati kos šiške koje također mogu biti slojevita za skrivanje jednoj strani vašeg čela. Mena Suvari je još jedna hollywoodska glumica koja izgleda zanosan u svom kratkom bob frizuru.
Srednja Slojeviti Bob Haircuts za 2010; Primjer srednje dužine slojevito Bob, možete razmisliti o Paris Hilton ili Reese Witherspoon. These frizure su obično nešto manje od kratke bobs i nisu završili dobro kao ranijih. Oni izgledaju asimetrični, ali su vrlo elegantan da se vijoriti, jer su duže od kratke bobs i više rukovanje. These srednje frizure s šiške također može imati naletima šiške, ali ne i kad su obrasle u prirodi. Jednostran šiške izgledaju bolje s tim srednje dužine slojevita bob frizura. Lily Allen je glumica koja voli da joj kosu u ovaj fantastičan slojevitim bob frizure. Možete roll ih napraviti slatku francuski kolač, ili jednostavno samo puhati suho ih da vam dati savršen casual izgled!
Dugo Slojevita Bob Haircuts za 2010; Gweneth Paltrow je odličan primjer za to prekrasna slojevita Bob frizura. Za one od vas koji imaju dugo vitko vrat i definiranje jawline, možete jednostavno nositi jedan od tih lijepo. Dugo graduated bob frizura je obično malo iznad ramena i nema šiške. Obično izgledaju veliki kad su obrnutim previše. Duge slojevite bobs učiniti vaše lice izgledati vitko i odijelo pravedan o bilo koji tip lica. Stoga, ako ne želite imati vrlo kratko bob frizure, ovo su najbolji izbor u slojevima kao dobro.
S ovim velikim slojevita Bob frizure za 2010, možete odabrati bilo koje od Vaših favorita od njih. Oni svi izgledaju stilski i elegantan kada su njegovan dobro! Siguran sam da ćete imati glave okreću sve na putu s tim jako vruće bob frizura.

No comments:

Post a Comment