Tuesday 1 November 2011

Slikarstvo betona Trijem

Sastavni dio uljepšavanja kuća je slikarstvo betona prednjem trijemu. Učinak je originalni i toliko potrebna. Na suhom i jalova pristup u kuću je depresivno i ne napraviti vrt atraktivan izgled. Psihološki učinak ima trijem oslikao je zapanjujući. Za poboljšanje izgleda, vi svibanj također imaju pogled na neke trijem uređenje ideje.
Slikarstvo Beton Trijem: Pokazivači, a proces slikanja prednjem trijemu i slikarstva podrum trijem, vrlo je jednostavno. Težak dio je odabir boje. Uglavnom, smeđe camouflaging shade radi dobro, a također možete uzeti u obzir neke druge aspekte. Odličan način da trijem atraktivan izgled je koristiti boje kuće sama. Neki ljudi također su pokušali izigrati izrade trijem izgledaju kao redoviti cigla jedan. Još jedan aspekt koji ćete morati uzeti u obzir je slikarstvo betonski pod trijemom pokraj vrata, u relevantnom hladu. Najbolji način na nulu dolje na boje je da stoji na vratima i vizualizirati različitim bojama. Nakon što ste dobili boje, hrle do hardvera dućan i dobiti može od hladovini koju se najviše sviđa.
Beton Slikarstvo Trijem: Zahtjevi; Kako bi boje trijem uspješno učinkovito, držati postupak jednostavan i slobodan od bilo kakve komplikacije, kao što su komplicirane opreme. Evo što trebati. , Voda crijevo, Scrapper, Mop, boja, boje četke, valjak; Paint ladicu, držite nekoliko krpe zgodan i neke benzina krenuti bilo boje da bi došli na svoje tijelo. Pored toga, čine ga točku da nose stari i jednokratnu odjeću.
Slikarstvo Beton trijem: Postupak; Postupak koji je uključen u slikarstvu beton trijem je prilično jednostavan i da će zahtijevati dana rada. Po mogućnosti to učiniti u nedjelju. Prvi korak koji je uključena u procesu je dati trijemu jedne good pranje s crijevom za vodu i čišći betonski pod. Struže sve moguće prljavštine i blata s površine i učiniti ga čistim. U jutro, dati trijem najmanje 3 pere prije nego što se dolje do njega boje.
Nakon što ste učinili s perilicom, postaviti neke boje u boju ladicu. Uzmi valjak i početi raslojavanje trijem. Čine ga točku izostaviti uglovima i rubovima trijema. Dajte cijelog trijem kaput boja i neka ga postaviti. Nakon što se boja dovoljno suha, daju drugi a treći kaput. Ne postoji specifičan vrijeme sušenja koje je potrebno, sve što trebate učiniti je savijati prema dolje i vidjeti ako je boja još uvijek ima tamnije obrazac s vlažnom izgled. Kada se sve takve zakrpe nestaju, dlaka je rekao da se dovoljno suhi.
Nakon što ste s obzirom na uzastopne kapute, dati tri uzastopna kaputi svim kutovima i rubovima. To mora biti učinjeno uz pomoć jednostavne četke. To će trajati dugo vremena i strpljenja je biti.
After kaput je sušen u potpunosti, pričekajte od 48 sati i dati ga oprati s vodom. Ovo će sprati sve nakupljene prašine. Ja se nadam da razrade slikarstva betona trijem je snalažljiv. Srecno.

No comments:

Post a Comment