Friday 17 February 2012

Bad pumpom za gorivo štafeta

Baš kad mislite da znate sve što se može znati o automobilima i auto popravke, novi problem se pojavi koji vas tera da znati više o intricacies svog unutarnjeg mehanizma. Jedan takav automobil problem da ga može dovesti do zastoja je loš relej pumpe goriva. U ovom članku, moj cilj je da se prosvijetliti ljude o funkciji releja pumpe goriva i znakove i simptome koji mogu pomoći u prepoznavanju loš relej pumpe goriva.
Prije nego govorimo o pumpa za gorivo relej problema, neka mi objasni funkciju ove male komponente u ukupnom djelovanju montažu automobila. Pumpa za gorivo relej je dio automobila sustav ubrizgavanja goriva. Pumpa za gorivo opskrbljuje potrebnu količinu ubrizganog goriva tijekom početka svakog ciklusa motora te je odgovoran za okidanje paljenje. Pusti nas da vidi koja je uloga pumpa za gorivo relej prebaciti igru ​​u funkcioniranju sustava paljenja.
Što je štafeta pumpom za gorivo?
Ako imate osnovno znanje o tome kako se automobil posao, znat ćete da motor treba stalnu opskrbu gorivom tijekom svakog ciklusa motora. Funkcija releja pumpe goriva je prebaciti na i isključiti pumpe goriva prema stanju od motora. U trenutku okrenete ključ za pokretanje vašeg automobila, relej pumpe goriva prebacuje na početak pumpa za gorivo i dobiti motora ide. Kada isključite vaš automobil, relej smanjuje moć da pumpa, čime prestanka ciklusa motora.
Pumpom za gorivo štafeta Lokacija
Svaki automobil ima jedinstveni dizajn i nije moguće točno ukazati na loše gorivo mjesto pumpa relej. To je uglavnom smješten iza ploče s instrumentima ili na motoru firewall. Ona se nalazi u blizini pumpe goriva u motoru skupštini. Za informacije o relej pumpe goriva ožičenje i lokacija, to je najbolje da se odnose na vaš automobil za upotrebu.
Bad pumpom za gorivo štafeta Simptomi
Sada kada imate ideju o funkcioniranju pumpa za gorivo relej prekidač, nek mi je popis simptoma loše pumpa za gorivo relej. To će vam pomoći identificirati kada postoji problem s relej pumpe goriva. Ovdje su premijera loše pumpa za gorivo relej simptoma.
Auto neće započeti, ako je vaš automobil je pumpa za gorivo relej je prestati, kada uključite sustav paljenja, auto se neće pokrenuti. Kao što je pumpa za gorivo nije bio uključen, motor ciklus ne može se pokrenuti zbog nedostatka goriva. Ako se pitate kako testirati relej pumpe goriva, onda sve što morate učiniti je vidjeti ako automobil počne ispravno. Ako ne, onda možete biti sigurni da to radi.
Luta performanse motora; Ako motor iznenada ugasio kada se vozite, onda to može biti zbog lošeg goriva pumpa relej sa slobodnim ožičenje da je uzrok problema.
Snaga motora Gubitak i odsutnost zvuka, ako je vaš automobil iznenada usporio dok krstarenja, onda bi to moglo biti zbog loše pumpa za gorivo relej. Kada uključite sustav paljenja, tu je zvuk koji označava relej se aktivira. Odsutnost zvuka slijedi autom počevši problem ukazuje na to da nešto nije u redu s relej.
Jedini način da se brine o ovom problemu je bilo zamijeniti relej ili se to popraviti. Nadam se ove informacije o identificiranju loše pumpa za gorivo releji vam pomoći u brigu o problemu prije nego što se pogoršava u veliki auto popravak posao. Održavanje osobnog automobila priručnik problem dijagnoza i redovito održavanje automobila raspored će osigurati da se većina takvih manjih problema nikada nastati. Budnim okom da oduševljeno mogu procijeniti automobila performanse će vam uštedjeti mnogo novca u dugoj vožnji!

No comments:

Post a Comment