Wednesday 22 February 2012

Kako Flat Iron Hair

Flat iron je odgovor, ako vam se bori kako bi vaš kovrčavu i neposlušnu kosu svilenkasto glatka. Stan Okovi vam mogu pomoći onima ravne i glatke brave, a također i stilski izgled. Ipak, neprimjereno korištenje kose željeza može ozbiljno oštetiti vaše kose. U tome leži važnost znajući kako flat iron kose po sebi, bez nanošenja bilo kakve štete. S obzirom na nastavku su nekoliko važnih savjeta kako flat iron kosu, koja može vam pomoći da se izbjegne oštećenja povezana s korištenjem ove vrste kose straighteners.
Kako flat iron kosu bez oštetili?
Ključ za izbjegavanje oštećenja kose dok koristite flat iron je pravilnu njegu kose. Odgovarajuće za njegu kose prije i nakon korištenja flat iron može značajno smanjiti oštećenje kose povezane ravnanje. Osnovne upute za kosu ravnanje s stan Okovi su dati u nastavku:; Prije ravnanje kose s ravnim željeza, operite ga pravilno s kvalitetan hidratantni šampon. Nakon šamponiranje, nanesite dobar omekšivač osigurati potrebnu vlažnost na svoju kosu. ; Dopustite kosu da se osuši potpuno. Nikada nemojte koristiti stan željeza na mokru kosu. Ako je moguće, izbjeći udarac sušenje kose. ; Možete primijeniti ili ispravljanje melema ili serum za kosu, ako želite smanjiti opterećenje vašeg flat iron. ; Da biste zaštitili kosu od topline visoke kose željezo, korištenje topline protectant sprejevi. Takva sprejevi mogu kaput i stanje vaše kose, tako da toplina flat iron ne može uzrokovati mnogo štete. ; Sada, češlja kosu s velikim nazubljenim češljem za uklanjanje zamršene. Češalj temeljito i nježno kao što je više moguće. , Najbolji način za flat iron kosa je dio kose u nekoliko sekcija rukovanje. , Rad na male dijelove kose svaki put može vam pomoći da dobijete savršeno glatka i ravna kosa. Ako vam se debeli dio dlake svaki put, onda ćete završiti s pregrijavanja vanjskog sloja kako bi se ravnomjerno ravnu kosu. To je pak, mogu oštetiti vanjski sloj kose. ; Prije uporabe flat iron, ne zaboravite da eksperimentirati s postavkama temperature, kako bi saznali je najniža temperatura koja može ispraviti vaše kose učinkovito. Obično debela, gruba i kovrčavu kosu će zahtijevati više topline u odnosu na normalnu i tanku kosu. ; Uzmi mali dio kose, držite ga ravno s jedne strane, te suzbiti flat iron bliže korijenu dlake. Zatim povucite ga dolje duljina kose glatko. , Dok rušenju željezo, ne prestaju u sredini. Ako je potrebno, koristite glačalo za drugi put izravnati odjeljak u potpunosti. , Slijedeći iste korake, ispraviti druge dijelove vaše kose. Nakon što su učinili sa svim dijelovima, koristite uski zub češlja ugladiti kose. ; Možete primijeniti serum sjaja dodati da je ekstra sjaj na svoj ravnanje kose. To bi također pomoći da zadrži kosa glatka za duži vremenski period. , Koliko često to flat iron kose?
Nakon znajući kako flat iron kose, morate se pitate kako često možete ispraviti kosu na taj način. Kao što je spomenuto već, toplina generirana od strane stan Okovi može bez sumnje vam dati svilenkastu ravnu kosu, ali to će uzrokovati malo oštećenja kose, kao dobro. Stoga je vrlo važno da se smanji učestalost korištenja flat iron na svoju kosu. Ako vam je kosa normalna i fina, a zatim ga ravnanje jednom tjedno će biti dovoljno. Ali, ako je vaš tresses su debeli i kovrčava, onda možda razmislite o korištenju ga svaka dva do tri dana, odnosno dva puta tjedno. Uvijek pokušajte smanjiti broj puta ćete koristiti stan željeza u tjedan dana.
Uz smanjenje učestalosti korištenja flat iron, morate uzeti puno za njegu kose kako bi se smanjila šteta da ti kosa straighteners može uzrokovati. U stvari, uz pretjeranu uporabu stan Okovi, možete očekivati ​​probleme kao što su, krhki i suhu kosu, kao i Splitu završava. Da biste zaštitili kosu od takve štete, koristite stan Okovi štedljivo. Nemojte ići na jeftini stan Okovi. Umjesto toga, investirati u dobar kvalitet željezo sa keramičkim pločicama. Pokušajte koristiti najniža temperatura, koja može učinkovito ispraviti vaše kose. Konačno, koristiti duboko maske uređaj njegovati kosu i štite ga od bilo kakve štete koje mogu nastati primjenom topline. Nadam se da ovaj članak o "Kako flat iron kosu pruža korisne savjete o pravilnom korištenju ovog kose straightener.

No comments:

Post a Comment