Thursday 2 February 2012

Izgleda dobro na plaži

Svatko voli da se na svjež zrak, miris cvijeća, roll na zelenoj travi, glava za plažu i uživati ​​u sunce. Plaža je mjesto gdje možete okom dobro izgleda spasioci, ili neke prilično traže djevojke. A za vas da biste dobili njihovu pozornost, morate dobro izgledati na plaži. Nitko ne, siguran sam, gledat će na unezvjeren gleda osobu s raščupan kose ili poderane gaćice! Morate gledati svoje najbolje i izgleda dobro na plaži, morate znati kako to učiniti. Evo nekoliko savjeta koje možete slijediti kako bi se izgleda dobro na plaži.
Kako dobro izgledati na plaži
Budući da troše većinu svog vremena na plaži, postoje razni načini na koje možete izgledati dobro čak iu T-majice i kratke hlače ili kupaći kostim. Samo slijedite savjete dane u nastavku, a ne biti iznenađeni diviti izgleda da ste dobili sljedeći put kada se na plaži.
Budite sretni s onim što imate, u redu, tako da su još uvijek zauzet spaljivanje kalorija vas pokupila u proljeće. Vi ne svibanj imati miran pješčani sat lik da bi se voljeli, ali nemojte se sramiti. Budite sretni s onim što imate. Vi ne možete ga promijeniti preko noći, može li? Budite sigurni sa onim što imate, biti ponosni na ono što ste dobili. Ako ste sigurni, nitko nikad ne može reći ništa za vas.
Boju koja vam odgovara, dok odabir kupaći kostim, pobrinite se da odaberete boju koja najbolje odgovara vama i vašoj koži ton. Ako imate blijede kože, onda je najbolje da odete na pastelnim tonovima. Tamnoputa ljudi bi trebali ići za boje kao što su vapno zelena ili električno plava. Također možete isprobati boju šokantnu limun žute. Ako želite, možete isprobati crne ili bijele boje. Ali to je plaža za nebesa zbog! So obući nešto svijetlo.
Get Tan, umjesto zavist prekrasne tan drugih, ići dobiti preplanuli ten za sebe. Zime, možete posjetiti solarija ili možda, nakon primjene nekih krema losion na svoje tijelo, samo potopiti u suncu sljedeći put kada su na plaži. Ništa izgleda bolje nego zdrava preplanulost.
Light Makeup, ako želite izgledati dobro na plaži, a zatim djevojčice, o tome da se primjenjuju kao minimalne plaža šminka što je više moguće. Koristite pravilan SPF krema, nanesite malo vodootporne šminke, tako da ne pobjeći kada ste u vodi. Možete vezati natrag svoju kosu sa svijetlim boja scrunchy. Ovo će vam dati osjećaj kao da su uživajući ljetovanje na Havajima! Također možete dobiti izgled plaža sa vlažnim hair kose, ili jednostavno ostavite neke labave kovrče oko vaše lice.
Pravilno Pribor; Ako mislite da je nošenje potpetica učinit će vam izgledati dobro na plaži, onda ste u krivu. Zamislite hodanje na pijesku s visoke pete na. Brrrr! Dakle, ići zgrabite neke šarene japanke, svjetliju bolje. Kada je u pitanju vaše plaže torbu odabrati nešto što je dovoljno velika da držite sve vaše stavke šminka i odjeća te je također svijetle i šarene. Odaberite lijep par sunčane naočale koje će zaštititi vaše oči od sunca te u isto vrijeme da će vam izgledati cool. Djevojke, također možete koristiti ljuska ogrlice za više plaža kao što je izgled.
Budite svoji, Dječaci i djevojčice, samo zapamtite jednu stvar. Ako tražite dobru na plaži je važno za vas, za pozornost suprotnog spola, onda samo sebi biti. Ne poza samovoljan način kada su na plaži. Sjetite se scene iz filma Legally Blonde je 'zavoj i ugriz "dio, kako bi privukli oko momak? Pa, ne radite to ovdje! Neka osoba može dobiti privlači vas kao što su.
Pa, tamo ga imate - nekoliko savjeta koji su sigurni da bi vam izgledati dobro na plaži. Samo ih slijediti i imaju puno povjerenje u vas i vi ste dužni da bi dobili neke dobre pozornost. Haljina dobro i djelovati dobro - to je sve što trebate!

No comments:

Post a Comment